Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Πανήγυρη Ιεράς Μονής Αγίου Δημητρίου Δρυμού στις 25 και 26 Οκτωβρίου

   Η Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Δρυμού εορτάζει και πανηγυρίζει τον έφορο και προστάτη της Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη
Προσκαλεί όλους τους φιλέορτους και φιλάγιους χριστιανούς να συμμετάσχουν στον ετήσιο εορτασμό του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος με το ακόλουθο πρόγραμμα:
 Διαβάστε περισσότερα »
Δευτέρα 25/10/2021 και από ώρα 04:30 μ.μ θα τελεσθούν η ιερά παράκληση του Αγίου και εν συνεχεία ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος
Την Τρίτη 26/10/2021 και από ώρα 07:00 π.μ θα τελεσθούν ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 06:00 μ.μ θα τελεσθεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός του Αγίου.

Ευχόμαστε σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα! ο Άγιος Μεγαλομάρτυς και Μυροβλύτης Δημήτριος να χαρίζει πλούσια ευλογία σε όλες και όλους και να μας σκεπάζει πάντοτε με την χάρη του!

Σημαντική πληροφορία: Λόγω των διενεργούμενων εργασιών στην περιοχή για την Αμβρακία οδό, θα πρέπει οι προσκυνητές ερχόμενοι από Βόνιτσα να ακολουθήσουν τον παράδρομο στρίβοντας στο δρόμο για το κοιμητήριο (περίπου 400 μέτρα από την κεντρική διασταύρωση για Δρυμό) και αμέσως να στρίψουν δεξιά, ενώ οι ερχόμενοι από Αμφιλοχία θα πρέπει να στρίψουν δεξιά (περίπου 500 μέτρα μετά το γεφύρι πριν την μεγάλη ευθεία) στο δρόμο για το κοιμητήριο και εν συνεχεία αμέσως δεξιά για την ιερά Μονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο