Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος: Σταματάει η δωρεάν διάθεση self test από 19 Ιουνίου


Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έκανε γνωστό πως από τις 19 Ιουνίου σταματάει η δωρεάν διάθεση self test....

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ενώ ο Θανάσης Παπαθανάσης ( μέλος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πρόεδρος των Φαρμακοποιών της Αιτωλοακαρνανίας) , μιλώντας στο OPEΝ ανέφερε πως «ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα».

«Είναι μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας, είναι σε συνεννόηση. Η συμφωνία που υπήρχε ήταν για τους δύο μήνες και εκπνέει αυτές τις μέρες», σημείωσε.

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Σύλλογου

To Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. αποφάσισε με ψήφους 11 υπέρ, 1 για τη διάθεση αποκλειστικά στην εκπαιδευτική κοινότητα και 3 κατά, την διάθεση των δωρεάν Self tests μέχρι και την 19η Ιουνίου 2021, για την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πληθυσμού και ειδικά για τις ανάγκες των μαθητών λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων .

Μετά την ημερομηνία αυτή οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία τα αποθέματα που έχουν μείνει αδιάθετα, καθώς τερματίζεται η δωρεάν διάθεση των self tests.

Από την Δευτέρα 7/6/2021 μέχρι και το Σάββατο 12/6 /2021 θα διατεθούν 3 Self tests για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, που θα αφορούν στο διάστημα 7/6 μέχρι 30/6 σύμφωνα με απόφαση των Συναρμόδιων Υπουργείων .

Επίσης από την Δευτέρα 14/6/2021 έως και το Σάββατο 19/6/2021 θα διατεθούν 3 Self Tests για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό).

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα να προμηθευτούν Self tests και οι μαθητές του Λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι μαθητές του Δημοτικού για την λήξη του εκπαιδευτικού έτους».

agrinionews.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το δωρεαν με συγκλονιζει.πληρωμενα τα χουμε.τιποτα δεν ειναι δωρεαν σε αυτη τη χωρα.παρολα αυτα ας απολαυσουμε ολοι το καλοκαιρι γιατι τον χειμωνα δεν ξερουμε τι προβλεπει το μενου