Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

«Ήθελε να αδυνατίσει για να γλιτώσει το bullying»: Αβάσταχτος πόνος για τη 14χρονη του ιερέα (video)


Όσα δήλωσε ο Αιτωλοακαρνάνας ιερέας
Σύμφωνα με την καταγγελία του ιερέα, ο γιατρός τοποθέτησε λάθος τον δακτύλιο, με αποτέλεσμα το 14χρονο κοριτσάκι να περάσει δύο ημέρες με σπαρακτικούς πόνους.....


Συγκλονίζει ο μπαμπάς της 14χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να απαλλαγεί από την παχυσαρκία και πήρε την απόφαση με τους γονείς της, να κάνει χειρουργική επέμβαση. Λίγες μέρες μετά η άτυχη μαθήτρια έχασε τη ζωή της, με τον πατέρα της, μέσα στον αβάσταχτο πόνο του, να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται.


«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» δήλωσε ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.
agriniopress

6 σχόλια:

  1. να αναλάβει ο εισαγγελέας άμεσα . για ποιο λογο να κανει μήνυση ο παπας ?? έπρεπε να πάει αυτεπάγγελτα απο τον εισαγγελέα .βγήκε εξωτερικο απ οτι έμαθα ο γιατρός . σκότωσε ένα παιδί με την άγνοια του σαν ιατρός .να δικαστεί και να τον καθαιρέσουν και απο το ιατρικό σώμα. αυτα φυσικά έπρεπε να τα κάνει ο ιατρικός σύλλογος ακόμα και πριν την εισαγγελία, μιας και το επάγγελμα τους ειναι λειτούργημα οπως λενε .την δικη του αμέλεια , και την δικη του άγνοια την πλήρωσε με την ζωη του ενα υγιέστατο παιδι μόλις 14 χρόνων , δίχως προβλήματα υγείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς buling κάνουν και οι μεγάλοι όχι μόνο οι μικροί.κανείς δεν σέβεται την διαφορετικότητα.πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον γιατί ο καθένας από μας δίνει τον δικό του αγώνα καθημερινά.Η ψυχή της μικρής τώρα είναι κοντά στον θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα για το παιδάκι που χάθηκε.Συλλυπητηρια στην οικογένεια.Παντως το θεωρώ αδιανόητο που υπέβαλλαν ένα τόσο νεαρό άτομο σε μια τέτοια δύσκολη επέμβαση.Εκτος αν υπήρχε σοβαρος ιατρικός λόγος.Ανευθυνοτητα γονέων και ιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνώ απόλυτα 22 Ιουνίου 2021 - 5:17 μ.μ.. απαράδεκτο ,. εξαλου γιατι να κοιταξω το σωμα στο παιδι μου ?? ολοι αδωνης και αφροδιτες θα γινουμε ?? το μυαλο ειναι το σπουδαίο και η αγαπη που τρεφει στη ψυχη του κάποιος . μεγαλο λαθος αυτο !! μολισ 14 χρονων περνει καποιος αποφαση για κατι τετοιο ?? εχεις απολυτο δικαιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9: 57 η αγάπη είναι που βοηθάει να ξεπερναμε ως ατομα καλλιτερα, κοινωνικες προκαταληψεις, προληψεις και καθε ειδους λαθεμενες απόψεις και και ειδους διακρίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9: 57 η αγάπη είναι που βοηθάει να ξεπερναμε ως ατομα καλλιτερα, κοινωνικες προκαταληψεις, προληψεις και καθε ειδους λαθεμενες απόψεις και και κάθε ειδους διακρίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο