Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιο Λιβανό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων ‘ΟΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ’ καθηγητής κ. Χρήστος Σιάσος

ΚΛΟΚΟΒΑ

Ο Υπουργός κ. Λιβανός και ο Πρόεδρος κ. Σιάσος

Την Τετάρτη που μας πέρασε, 16 Ιουνίου ‘21, επισκέφτηκε στο Γραφείο του στην Αθήνα, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων ‘ΟΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ’ καθηγητής κ. Χρήστος Σιάσος.....
Διαβάστε περισσότερα »
Η συνάντηση ήταν πολύ φιλική και ο Πρόεδρος είχε το χρόνο να αναπτύξει στον Υπουργό όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα από τον Σύνδεσμο προκειμένου η Σήραγγα της Κλόκοβας να λάβει την ονομασία «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ».

Ο κ. Λιβανός επαίνεσε για άλλη μια φορά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και τον Πρόεδρό του και φίλο καθηγητή κ. Σιάσο για την πρωτοβουλία αυτή που ξεκίνησε από το 2017 με την Ημερίδα που έγινε στο Αγρίνιο, με τη συνεργασία του Δήμου Αγρινίου καθώς, την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Ιεράς Συνόδου και την υποστήριξη πολλών άλλων φορέων του Νομού μας.

Ο κ. Σιάσος παρέδωσε στον κ. Λιβανό πλήρη φάκελο με όλες τις ενέργειες του Συνδέσμου και παρακάλεσε το φίλο μας Υπουργό να πράξει τα δέοντα έτσι ώστε φέτος που γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 να τιμήσουμε το Άγιό μας και Προστάτη μας Πατροκοσμά, που «άνοιξε» το δρόμο για την απελευθέρωση του γένους από την σκλαβιά των 400 χρόνων.

Τέλος, πρόσφερε στον κ. Λιβανό το νέο του βιβλίο με τίτλο ‘ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΤΟ 1821, Ιερές Μορφές Ηρωικών Αγώνων’ με σχετική αφιέρωση. Ο Υπουργός, αφού ευχαρίστησε το φίλο του συγγραφέα για τη μεγάλη του αυτή εργασία και προσφορά στον τόπο μας, του ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο και να έχει πάντα το κουράγιο να μας προσφέρει τέτοιες μεγάλες επιτυχίες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος επισκέφτηκε στο Γραφείο της τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου κ. Χριστιάνα Καλογήρου με την οποία γνωρίζονται χρόνια και την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου καθ’ ότι η κ. Καλογήρου έχει υπηρετήσει στο Νομό μας για πολλά χρόνια και είναι γνώστης πολλών θεμάτων του τόπου μας. Ο κ. Σιάσος πρόσφερε το ίδιο βιβλίο του στην κ. Καλογήρου η οποία εξήρε τη συγγραφική δουλειά του, τώρα που η Ελλάδα μας γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και του ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο.

Σ.Σ.



Η Γεν. Γραμματέας κ. Καλογήρου και ο Πρόεδρος κ. Σιάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο