Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: Παραιτήθηκε τελικά ο Ανδρέας Τσώλης


Επιβεβαιώνονται, όπως όλα δείχνουν, οι πληροφορίες ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου Ανδρέας Τσώλης, μετά και την πίεση που του ασκήθηκε, προχώρησε στην υποβολή παραίτησης από την θέση του....

Νωρίτερα σήμερα από την Πάτρα, ο αν. υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, δήλωσε πως η αποπομπή του κ. Τσώλη, είναι ειλημμένη απόφαση , δίνοντας του ουσιαστικά περιθώριο παραίτησης, μέχρι την Δευτερά.

Την παραίτηση του είχαν ζητήσει χθες Παρασκευή και οι τρεις βουλευτές Αιτωλ/νίας της ΝΔ, με την αντιπολίτευση πάντως να κάνει λόγο για υποκρισία και μετακύληση ευθυνών εκ μέρους των πραγματικά υπαιτίων, δηλαδή την 6η ΥΠΕ και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε πριν από λίγο πως ο κ. Τσώλης, υπέβαλλε τελικά την παραίτηση του. Πληροφορίες του agriniopress, επιβεβαιώνουν την εξέλιξη.

agriniopress.

3 σχόλια:

  1. Ε και;αυτο ηταν το ζητουμενο;να παραιτηθει ο διοικητης κ ολα τελειωσαν;δηλαδη απο δω κ περα θα πανε ολα τελεια.ο διοικητης ηταν το θεμα...για να δουμε λοιπον ποιο ηταν το θεμα..αναμενουμε λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πράγματι έλεγε στο Υπουργείο τα προβλήματα του Νοσοκομείου και δεν εισακουγόταν, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από τότε. Τι νόημα είχε να μένει στη θέση του; Δηλαδή, μόνο η καρέκλα τον ενδιέφερε; Και τώρα, έπρεπε να παραιτηθεί μόνος του πριν την επερχόμενη απόλυσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι αυτο το προβλημα... το νοσοκομειο του Αγρινιου ειναι εντελως ακαταλληλο απο θεμα προσωπικου ολοι ξερουν τι γινεται εκει μεσα Αγρινιοτες και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο