Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Μιχαήλ Γούδας: Ο τόπος μας βγαίνει από την απομόνωση.


Μια ωραία μέρα σήμερα για την Πλαγιά και Περατια του δήμου Ακτίου Βόνιτσας. αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook ο Μιχαήλ Γούδας Εντεταλμένος Σύμβουλος- Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.....



Μια ωραία μέρα σήμερα για την πλαγιά και Περατια του δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Ως εντεταλμένος σύμβουλος & μέλος της ομάδας του Nektarios Farmakis εκφράζω την ικανοποίηση μου που χωρίς μεγάλα λόγια υλοποιεί έργα που η τοπική κοινωνία περίμενε 30 και πλέον χρόνια.

Σήμερα παραβρέθηκα στις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού άξονα Τεκέ-Πλαγιάς σύμφωνα με τον προγραμματισμό των οποίων θα αντικατασταθεί και θα συντηρηθεί μεγάλο μέρος του ασφαλτοτάπητα.

Δέσμευσή μας είναι η ολοκλήρωση και του υπόλοιπου κομματιού μέχρι τη σύνδεσης με τον νέο οδικό άξονα Παγωνιάς - Πλαγιάς.

Ο τόπος μας βγαίνει από την απομόνωση.




 

1 σχόλιο:

  1. Γουδα είσαι ωραίος... Αλλά φίλε πίστεψεμε αυτοί το διαδικτυακό το "παίζουν" πιο καλά!!!σε λίγο θα βγάλουν φωτογραφίες και θα λενε:ο δήμαρχος, ο πρόεδρος κλπ, κλπ... Εφτά χρόνια έχουν εξουσία και είχαν και τον κατσιφαρα... Ρώτα τους πόσα μέτρα Πίσσα έπεσαν... Ούτε ένα, ούτε ένα... Ούτε σε αγροτικούς, ούτε σε περιφερειακό δρόμους.. Και όμως φίλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο