Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες προς τον συγγραφέα - συμπατριώτη μας κ. Αλέξανδρο Σάββα.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Ξηρομέρου.

«Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου».

Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες προς τον συγγραφέα - συμπατριώτη μας κ. Αλέξανδρο Σάββα και σε όσους συνεπικούρησαν για την δημιουργία αυτού του όμορφου πνευματικού δημιουργήματος.....







mytikaspress

14 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΉΜΑΡΧΕ ΈΧΕΙΣ ΞΕΦΎΓΕΙ. ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΆΒΒΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΆΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ??? ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ ΓΙΑ ΠΟΊΟ ΛΟΓΟΟΟΟΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΊΖΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

      Διαγραφή
    2. Και την χρηματοδότηση φίλε 12.35μ.μ που την πάς;Πόσο πήγε το μαλλί; ξέρει κανείς ; Με τι κριτήρια επιλέχτηκε αυτός ο συγγραφέας κι όχι και άλλοι ; Γιατί δεν έβγαζε ο Δήμος μία ανακοίνωση π.χ τι θέλει να παρουσιάσει και να καταθέσουν σε μια επιτροπή αξιολόγησης του Δήμου , όποιοι είχαν στοιχεία και ενδιαφέρονταν και η επιτροπή να το αξιολογούσε και να το εξέδιδε ; κάτι σαν αυτά που κάναμε στους μαθητές μας με τις εκθέσεις π.χ της αποταμίευσης ; Αξιόλογα άτομα στο Ξηρόμερο που ασχολούνται με συγγραφές βιβλίων ( κατ αλφαβητική σειρά ) είναι : Μ. Αγγέλη, Γ. Δημητρούκας, Σ. Ζαβογιάννης , Κ. Καρούσος,Χ. Κουβέλης , Αλ. Κυριαζής , Ν. Μήτσης, Μ. Μπαμπάνη , Γ. Μπαρμπαρούσης , Α. Μπιτσώρης κλπ. Ας μας αιτιολογήσει κάποιος αυτή την κίνηση.

      Διαγραφή
  3. Φίλε 12"35 η εγώ έχω πιεί τσίπουρα η εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΕΝΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρόκειται να πάρεις απαντήσεις από τον δήμαρχο γιατί δεν έδωσε και για τα 2500, χιλιάρικα στον δικηγορικό σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος ανεβάζει μια ανακοίνωση για να γράφουν σχόλια υπέρ του και τα 2500 χιλιάρικα που έδωσε στον δικηγορικό σύλλογο Μούγλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά δεν είναι τίποτα.Τα καλυτερα έρχονται όταν ακούς ότι για μια σκεπή σχολείου στη Μαχαλά έδωσαν 60.000 ευρω. Άμα έχεις δυο αντιδημαρχουνε μαχαλιωτες κάνεις τη δουλεια σου. Έχει αρχισει και χανεται η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:16 ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ .ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΤΕ .ΚΑΤΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2.03. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ.
    ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΑΛΑ. ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Η ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το βιβλίο ειναι η ανάρτηση για άλλα ντάλα λέτε...βγάζετε τα όποια απωθημένα σας. Ξηρόμερο μεγάλη χώρα , τι ....τρέφεις τώρα .Γ.ΣΟΥΡΗΣ , πάντα επίκαιρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Ποιος είδε Δήμο(κράτος)κλασικό,
    Σ’ όλη τη γη μοναδικό,
    εκατό να εξοδεύει
    Και πενήντα να μαζεύει;

    ΣΟΥΡΗΣ ΦΙΛΕ 11.54. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο