Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Δήλωση του Πολιτευτή «ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, για το Νοσοκομείο Αγρινίου


"Η μάχη για την υγεία των πολιτών κερδίζεται από ήρωες Γιατρούς και όχι από καλαμαράδες διοικητικούς"....
Νοσοκομείο Αγρινίου... Τα κροκοδείλια δάκρυα μιας ανέστιας Πολιτείας που αναζητά ενόχους!! Οι παραλείψεις και η αδιαφορία της εξουσίας η οποία, για να απαλλαγεί από τα ανομήματά της, ανασύρει από την Ιστορία πρόσωπα όπως έναν Πιλάτο, μία Ηρωδιάδα και μία Σαλώμη να ζητά την "κεφαλή επί πίνακι" των εξιλαστηρίων θυμάτων... και "ο έχων ώτα ακούει, ακουέτω".

1 σχόλιο:

  1. Έτσι, έτσι, να πετάμε την μπάλα στην κερκίδα, να ευχαριστούμε το θυμικό, να μην αλλάξουμε ποτέ. Έτσι, να λέμε ότι επαγγελόμαστε την αλλαγή, αλλά να μην αλλάζουμε ποτέ.
    Γιατί και επιστήμονες διαθέτουμε με πολύ ψηλά προσόντα που μπορούν να διοικήσουν με επιτυχία τα νοσοκομεία, αλλά επιλέγουμε να τους στείλουμε στο εξωτερικό όπου οι κουτόφραγκοι ξέρουν να τους αξιοποιήσουν. Κρίμα γιατί οι ίδιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι η παρούσα κυβέρνηση αποστερεί από τους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν, ενώ εκείνοι προτιμούν να τους εκμεταλλεύονται ως δυναμικό εκλογικό κοινό ως επιστήμονες πολύ ψηλών προσόντων και να τους καλλιεργούν την ελπίδα
    Γιατί δε γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρκετά μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα με αντικείμενο τη Διοίκηση των Μονάδων Υγείας και τα Οικονομικά της Υγείας. Δε γνωρίζουν ακόμα ότι εκτός από εκείνους που έφυγαν γιά πάντα στο εξωτερικό και δε γυρίζουν ποτέ, υπάρχουν στη χώρα κι εκατοντάδες άλλοι που σπουδάζουν ή σπούδασαν αυτές τις επιστήμες και περιμένουν μάταια να τους αξιοποιήσουν.
    Αλλά βέβαια είναι καλύτεροι οι ανειδίκευτοι διαφόρων πτυχίων Λογιστικής, Οικονομικών, ακόμα και Διοίκησης Επιχειρήσεων που όμως είναι κολλητοί όλων των κυβερνήσεων από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ όπου ίσχυσε στους διορισμούς το κατάπτυστο 3-2-1 ανάλογα με τη δύναμη των κομμάτων, μέχρι τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπου ίσχυσε το εξίσου κατάπτυστο 4-1, γιά να συνεχιστεί σήμερα με το εξίσου άθλιο σύστημα της Ν.Δ. όπου κάθε πικραμένος πολιτευτής κλπ. έγινε διοικητής Νοσοκομείου. Κραυγαλέο παράδειγμα ο μόλις 80 χρονών διοικητής του Νοσοκομείου του Πύργου που είναι συνταξιούχος γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο