Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Έργο παραλιακό μέτωπο Αστακού - Για την αποκατάσταση της αλήθειας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έργο: ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣΤΑΚΟΥ.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες,

Τις τελευταίες μέρες, ο Aνύπαρκτος Δήμαρχος κύριος Τριανταφυλλάκης σε συνεργασία με την εξωθεσμική ηγετική ομάδα που ασκούν την εξουσία στο Δήμο Ξηρομέρου μέσω του διαδικτύου προσπαθούν με ψέματα να καπηλευτούν το έργο της Ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου Αστακού, λέγοντας στους Δημότες ότι το έργο αυτό είναι δικό τους και ότι έδωσαν μεγάλους αγώνες για να το εντάξουν στο ΕΣΠΑ και να εξασφαλίσουν τις σχετικές πιστώσεις......

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, οφείλω σαν πρώην Δήμαρχος Ξηρομέρου και Επικεφαλής της σημερινής μείζονος αντιπολίτευσης να ενημερώσω τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου με έγγραφα στοιχεία και αποδείξεις και όχι με ψέματα και φαμφάρες ότι το έργο του Παραλιακού Μετώπου Αστακού είναι έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Γαλούνη και όχι του Τριανταφυλλάκη.

Παρακάτω σας καταθέτουμε τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία.

Για την ένταξη του έργου αυτού στο ΕΣΠΑ απαιτούνταν έξι (6) τεχνικές μελέτες. Οι τρεις (3) μελέτες ανατέθηκαν και συντάχθηκαν το 2013 από τη Δημοτική Αρχή του πρώην Δημάρχου κυρίου Πυθαγόρα Σαμαρά. Οι υπόλοιπες τρεις (3) μελέτες ανατέθηκαν, συντάχθηκαν και παραλήφθηκαν από τη Δημοτική Αρχή του κυρίου Γαλούνη.

Αφού έγινε επικαιροποίηση των τριών (3) παλιών μελετών του 2013 ο Δήμος Ξηρομέρου με το Αριθμ. Πρωτ. 3876/30-5-2018 έγγραφο του κατέθεσε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αίτηση χρηματοδότησης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020 συνολικής Δαπάνης 1.368.400 ευρώ. Με την παραπάνω αίτηση κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος του έργου ο οποίος πριν την κατάθεση του εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου (Αρ. Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου 65/19-5-2018).

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την Αριθμ. Πρωτ. 3243/06-09-2018 Απόφαση του Περιφερειάρχη κυρίου Απόστολου Κατσιφάρα έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου και ενέταξε το έργο αυτό στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με Προϋπολογισμό 1.368.400 ευρώ.

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοπρασία του παραπάνω έργου έγινε την 01/10/2019.

Συνεπώς, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι το παραπάνω έργο είναι της Δημοτικής Αρχής Γαλούνη και όχι της σημερινής Αρχής Τριανταφυλλάκη.

Συμπολίτες – Συμπολίτισσες,

Πέρασαν περίπου δύο (2) χρόνια από τη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής. Δυστυχώς για τους πολίτες του Δήμου μας ο κύριος Τριανταφυλλάκης και η εξωθεσμική ομάδα που ασκούν την εξουσία στο Δήμο Απέτυχαν Παταγωδώς. Δεν έχουν εκτελέσει και δεν έχουν παραδώσει στους Πολίτες κανένα έργο.

Είναι εντελώς Ανίκανοι και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε καν τα προβλήματα της καθημερινότητας των Πολιτών παρότι στο Δήμο εργάζονται με διάφορα προγράμματα 100 περίπου άτομα.

Το μόνο που προσπαθούν να κάνουν καθημερινά και επικοινωνιακά είναι να προσβάλλουν και να απαξιώνουν τον πρώην Δήμαρχο και την πρώην Δημοτική Αρχή και προσπαθούν με ψέματα να δικαιολογήσουν την Ανυπαρξία τους και το μηδενικό τους έργο.

Κύριε Τριανταφυλλάκη, όπως λέει ο περήφανος λαός μας, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η Αλήθεια πάντα λάμπει.

Εγώ προσωπικά και η Παράταξη μου πορευθήκαμε και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με γνώμονα πάντα την Αλήθεια.

Καλή σας νύχτα.

Αγαπητοί Συμπολίτες τα συμπεράσματα δικά σας.

Γαλούνης Ερωτόκριτος

Πρώην Δήμαρχος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης

Ακολουθούν Αποφάσεις και Δημόσια Έγγραφα που Αποδεικνύουν το αληθές του παρόντος Δελτίο Τύπου (δείτε εδώ).

14 σχόλια:

  1. Ακόμα δεν μπορείτε να Χωνέψτε ότι χάσατε τις εκλογές σχεδόν απο τον πρώτο γύρο. Ποιο έργο κάνατε για να σας ψηφίσει ο κόσμος; ΤΙΠΟΤΑ. Τι φτιάξετε ώστε να σας θυμούνται η επόμενες γενιές; ΤΙΠΟΤΑ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος και οι επόμενες γενιές θα σας θυμούνται για πολλά πράγματα. Μόνο που θα είναι αρνητικά. Εσείς ξέρετε καλύτερα. Λίγο "Γνώθι σαυτόν" δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους σταματήστε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια και κοιτάξτε το καλό του τόπου (αν σας ενδιαφέρει δηλαδή περισσότερο από την τσέπη σας)!!
    Κύριε γαλουνη με την ανάρτηση σας αυτή, πιστεύετε ότι γίνεστε αρεστός στους δημότες;
    Στα δικά μου τα μάτια φερεστε σαν μικρό παιδάκι που κατηγορεί τον αδελφο του στη μαμά του, για να του αγοράσει γλειφιτζούρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε μάγκα street boy που φαίνεται σα μικρό παιδί στα δικά σου τα μάτια. Ο άλλος δηλαδή π δικός σου που δε λέει την αλήθεια και κοκορεύεται για τα έργα άλλων πως φαίνεται στα ματάκια σου για πες μας;;;;;

      Διαγραφή
  3. ο δημαρχος και κανενας δεν οικοιοποιηθηκε ποτε κανενα εργο.
    ο ανθρωπος απλα προβαλει και ενημερωνει τους δημοτες για το εργο που εκτελειται στη θητεια του, με απλα λογια και με εικονες.
    το συγκεκριμενο εργο το δημοπρατησε τον οκτωβρη του 2019 οπως το παραδεχεται και ο γαλουνης και το εκτελει. μονο αυτο γραφτηκε και τιποτα παραπανω
    τωρα αμα οι δημοσιευσεις του στο φεισμπουκ, με την προβολη του εργου, εχουν τοση απηχηση στους δημοτες οι οποιοι καταλαβαινουν οτι εχουν επιτελους δημαρχο που κοπιαζει μέρα νυχτα και δημοτικη αρχη που δουλευει με κατω το κεφαλι, που τρομαξαν τον γαλουνη και τους παρατρεχαμενους του , δεν φταιει ο δημαρχος γι αυτο

    ο γαλουνης θα μεινει ως αποτυχημενος δημαρχος που διελυσε τον δημο οικονομικα , που αφησε μονο χρεη , ρεκορ απευθειας αναθεσεων, προφορικες αναθεσεις , και εργολαβους να ζητανε χρηματα , που η μονη του εγνοια ηταν να περνα καλα αυτος και η αυλη του

    εξωθεσμικους ειχε μονο αυτος που τον ακολουθουσαν οπου πηγαινε και περιτριγυριζαν στο δημαρχειο ολη μερα

    ο τριανταφυλλακης διοικει οχι αλαζονικα και μη ακουγωντας κανεναν , ελεω θεου σαν αυτοκρατορας σαν τον γαλουνη
    αφουγραζεται την κοινωνια και αποφασιζει μονο για το συμφερον της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε τώρα αρετακια, καλό το κλάμα αλλά δεν πείθεις έργα που γίνονται μένουν, εσύ άφησες μόνο χρέος στην θητεία σού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελείωσες το βιολογικό καθαρισμο ???λειτουργήσαν τα σφαγεία ???? Τί έφτιαξες 5 χρόνια ? σχεδόν ΤΊΠΟΤΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεστα μεγαλε Δημαρχε των εργων που αναμορφωσες το Δημο (βεβαια για να μην παραξηγηθουμε μετα τον μεγιστο κ.Σταικο) και τους δυο θα σας θυματε και θα σας ευγνωμονει το Ξηρομερο,ετουτοι μεχρι να συντονηστουν θα φυγει η 4ετια.Να δουμε τη θα κανουν την επομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 9.55
    Η αλήθεια αρέσει στο κόσμο και κάποιοι πρέπει να την υπερασπιστούν. Αν το κάνουν με το σωστό τρόπο θα το κρίνει ο πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρίν δω τα έγγραφα πίστευα άλλα τώρα κατάλαβα ότι ο Γαλούνης δούλευε μέρα νύχτα για την αξιοποιηση του Αστακού .Ο κωλοτούμπας τα βρήκε έτοιμα χωρίς να ιδρώσει καν.Τα έγγραφα μιλούν και είναι έργα Γαλούνη .Ο νεούλης είναι μόνο για φωτό και τετραετία χωρίς έργο δικό του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τη μελετη για την αναπτυξη της παραλιας της παλιοβαρκας γιατι δεν την ψηφισες??? βγαλε δελτιο τυπου να μας πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με τον ανύπαρκτο Τριανταφυλλάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν την ψήφισε γιατί τα λεφτά δε φτάνουν για ολόκληρη Μελέτη μάθε πρώτα μέχρι που καί μετά μιλάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ ο αλαζόνας 8:14 πές μάς πόσα έχασες τώρα που δεν είναι ο γαλουνης δήμαρχος? Πόσο σε πονάει που βρέθηκε ένας ανύπαρκτος τριαντάφυλλακης να φτιάξει τον κολοτοπο που άφησε πίσω του ο γαλουνης-πανταζης-κόλλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πες μας εσύ στο τεχνικό πρόγραμμα που ψήφισαν τη έργα έχουν για τά χωρια και μετά εσύ γράφεις υπέρ του δημάρχου για εγώ σε ένα χωριό είδα και αυτό επειδή είναι το χωριό του αντιδημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο