Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ : ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ


Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου χαιρετίζει και καλωσορίζει σήμερα 17-6-2021 την έναρξη των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας που συνδέει τον Δήμο Αγράφων με την πόλη του Αγρινίου .....

Με την σύνδεση αυτή ικανοποιείται το αίτημα του Δήμου Αγράφων που θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών του .

Θέλουμε να τονίσουμε ότι και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου στήριξε την προσπάθεια ένταξης αυτού του δρομολογίου μετά από αίτημα του Δημάρχου Αγράφων προς τον Σύλλογο μας τον Σεπτέμβριο του 2020 .

Όλοι γνωρίζουμε ότι η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη λόγω της υγειονομικής κρίσης, ιδιαίτερα δε για τις μικρές επιχειρήσεις της Αγοράς που έχουν την ανάγκη στήριξης περισσότερο από κάθε άλλη φορά .

Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε τους δημότες του Δήμου Αγράφων στην Πόλη μας, την Πόλη Αγορά και περιμένουμε να τους εξυπηρετήσουμε αφού τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη τους .

Χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγράφων για αυτή την σύνδεση που ευχόμαστε να γίνει πιο συχνή στο μέλλον και η οποία θα βοηθήσει και στην εξυπηρέτηση των δημοτών του αλλά και στην στήριξη της τοπικής μας αγοράς.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο