Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Παραλάβαμε ένα μόρφωμα και το μετατρέψαμε σε Δήμο και αυτό δεν αρέσει σε κάποιους (βίντεο).


Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 25 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ξηρομέρου με μία σύντομη τοποθέτηση του, περιέγραψε με πολύ λίγα λόγια την πορεία της Δημοτικής Αρχής έως σήμερα.....

Αξιοσημείωτη η για 2η συνεχόμενη φορά ομαδική απουσία σύσσωμης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο και το θεσμικό της ρόλο ελέγχου της Συμπολίτευσης, για λόγους που γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, μιας και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.


mytikaspress

29 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο. Αυτό φαίνεται κ από την αύξηση του τουρισμού. Έχει γεμίσει ο Αστακός γύφτους κ εσείς κοιμάστε. Βγες μια βόλτα το σαββατοκύριακο να δεις τι γίνεται. Έχουν βρωμίσει τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα ωά κύριε Lifestyle.
    😆Σε κάθε συμβούλιο και αναμόρφωση από το επόμενο συμβούλιο της ψήφισης του προϋπολογισμού .
    Ο πιο ανίκανος δήμαρχος της Ελλάδας .
    Μήπως ξέρεις ανύπαρκτε δήμαρχε ότι η Λευκάδα πήρε 24 εκατομμύρια ευρώ για αναπλάσεις και άλλα 2 για το Μεγανήσι .
    Εσείς όμως δώσατε χωρίς ντροπή για επιτήρηση της χλωρίωσης του νερού 22,5 χιλιάδες ευρώ όπως έγραψε επώνυμα στο fb συγκεκριμένη ομάδα.
    Άντε γεια δήμαρχε της συμφοράς και του Lifestyle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φάγαται κλοστσά στην κάλπή κε παραμηλάτε.

      Διαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιο Δημο μιλαει ακριβως?
    στο δημο Ξηρομερου ανηκουν κ τα χωρια Κουβαρας κ Ριβιο κ εκει υπαρχει πληρης εγκαταλειψη. Η συλλογη σκουπιδιων γινεται 1 φορα την εβδομαδα κ πολλες φορες καθε 15 μερες, τα χορτα εχουν κλεισει τους δρομους γιατι ως γνωστον το μηχανημα του δημου εχει μονιμη βλαβη,κ οταν λειτουργει εξυπηρετει μονο γνωστους για να κανει εξυπηρετηση, οι κολονες φωτισμου στον Κουβαρα ειναι χαλασμενες πανω απο ενα χρονο,με την απαντηση απο το δημο οτι δεν εχουν λαμπες κ υλικα, κ το κυριοτερο οι δρομοι μεσα στο χωριο ειναι σε αθλια κατασταση με πολλες λακουβες ετσι ωστε τα αυτοκινητα που κινουνται να παθαινουν ζημιες.Κ το κυριοτερο ολων το θεμα με το νερο που τις μισες σχεδον μερες του μηνα δεν πινετε απο το χλωριο που ριχνεται, κ η ανεξελεκτη χρηση του νερου απο παρανομες βρυσες κ απο ανθρωπους που χρωστανε χρονια αλλα εσεις βαζετε αυξησεις κ απο πανω. Γιαυτο κυριε Δημαρχε μην μας λετε οτι φτιαξατε το δημο. Ενα μορφωμα παραλαβατε κ ενα μορφωμα συνεχιζει να ειναι.Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο το ιδιωτικό βυτιοφόρο γυρνάει τα χωριά για την ύδρευση των κατοικων...ο δήμος ήταν και θα παραμένει
    μορφωμα....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ . ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΩΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ .

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ με το δήμαρχο. Την Παπαδάτου την έχετε κάνει Μύκονο με το γερολιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ .ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ 15ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ

      Διαγραφή
  7. Τι να μας πει δήμαρχε κ συ ...η ουσία είναι μια ..όλο λόγια κ πράξεις μηδεν ...ούτε την καθημερινότητα του δημότη δεν καταφέρατε να του κόψετε τα χόρτα κ να του πάρετε τα σκουπίδια... παντού σκουπίδια κ χόρτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως δεν έχει ποτέ κανένας Δήμαρχος, καμία τύχη ,για επόμενη θητεία στόν τόπο μας ,γιατί δεν θέλουμε να είναι νέος,καλός ,καθαρός ,νοικοκύρης και
    Δημιουργεικος όπως ο Σημερινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε φίλε 11:49 και παιδιά του Ξηρομέρου παιδιά.
    νομίζει κανενας οτι θα γινουν ξανά δήμαρχοι ο κυρ Στάΐκος το 23 με 10 % ποσοστό το 19 στην Αλυζία ?
    Και ο Γαλουνης με 20 % ποσοστό το 19 στον Αστακό ?
    κσι με τέτοια λαΐκίστικη αντιπολίτευση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δήμαρχος με αυτά που λέει στο τέλος θα τα πιστέψει και ό ίδιος γιατί σε κάθε χωριό έχει και ένα εκπρόσωπο που του λέει ότι όλοι πίνουν νερό στο όνομα του καί είναι όλα ρόδινα με αυτό το πλευρό να κοιμάται.καλληνυχτας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τριανταφυλακη. Στήσει αύριο κάλπες. Για να τελειώνουμε με τους τρισάθλιους γαλουνηδες . Ο λαός πάλι και πάλι θα ποδοπατήσει το καθεστώς γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ
      δέν χάνουν τιποτα να κατεβουν στις δημοτικες και να χασουν τις εκλογές.
      αλοίμμονο απο τους οπαδούς τους που τους φάνατιζουν για να γινουν αυτοι πάλι δήμαρχοι.

      Διαγραφή
  12. Σύμφωνο με τό προηγούμενο σχόλιο γιατί στο Αρχοντοχώρι από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα δεν κάνουν τίποτα άλλο από να βγάζουν λόγο υπέρ του δημάρχου και λένε ότι όλα είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πια ακριβώς μετατροπή μιλάει ο δήμαρχος που στην παραλία μαυρικιος δν έχει κάδο σκουπιδιών και η λουόμενοι πετάνε τα σκουπίδια κάτω ακριβώς δίπλα στο δρόμο και θελουμε και τουριστική ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγω στην Παπαδατου μενω μονιμα ουτε δημαρχο ειδαμε ουτε μηχανηματα ασε που ολοι ρωτανε πως ειναι ο δημαρχος γιατι ουτε στη φατσα δεν τον εχουν δει ολα τα αλλα ειναι ψεματα απο αυτους που περιμενουν τον δημαρχο και δημαρχο δεν βλεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΡΕ . ΔΕΝ ΚΟ ΒΕΙ ΤΟ ΡΗ ΜΑ ΔΙ.
    με 10 % που πηρες το 19 στην αλυζια. περιμενησ να γινησ δημαρχος το 20023 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπάρχει μόνο γαλουνης κ σταικος. Λίγο υπομονή. Εξάλλου ο σημερινός δήμαρχος δεν έφτιαξε ο ίδιος συνδυασμό απλά τοποθετήθηκε επικεφαλής. Με τον ίδιο τρόπο θα γίνει κ η αποπομπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Πρέπει να είναι εκτός πραγματικότητας ο δήμαρχος. Δεν ξέρω αν αυτά που λεει τα βλεπει στο ύπνο του ή τα φαντάζεται αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Όλος ο Δήμος γεματός σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχετε πάει σε άλλους δήμους εκτός αιτολωκαρνανιας είδατε είδατε πως είναι βρε κρανία που θέλετε εσείς κ εμείς που σας ψηφιζουμαι Κρανία ξύλο γερό μαστουκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρέπει κάποια στιγμή νά πληρώσουν το νερό που καταναλώνουν οι φίλοι και γνωστοί σας? , ίσως τους γνωρίζετε πολύ καλά τους περισσότερους ?, δεν φοβάστε μην σάς κατηγορήσουν για παράβαση καθήκοντος ? Γιατί να πληρώνουν μόνο οι συνεπείς? τους περνάτε για κορόιδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ 11¨16 ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ 50ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ 20ΕΥΡΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΚΑΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΣΟΥ!
    Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ? ΑΝΕΓΚΗΧΤΗ Η ΠΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ "ΔΑΓΚΩΣΕΙ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!
    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ , ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ-ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε? Ειναι γραμμή από το κόμμα φταίει ο σύριζα αυτό συμβαίνει και εδώ φταίνε οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλε 8:56 ο δημαρχος δεν εχει ερθει στο χωριο τουλαχιστον μερα μαλλον νυχτα ηρθε πριν τις εκλογες .μονο ο δημαρχος Γαλουνης ερχοταν καθε εβδομαδα.τον σημερινο δημαρχο δεν τον ξερουμε ουτε φατσικα αληθεια στη παπαδατου ποτε θα ερθει να φτιαξει δρομους τα φωτα και να μαζεψει τα σκουπιδια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΕ 4:28 ΜΑΛΟΟΝ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ . ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΑ. ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΜΗΝΑ. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΟΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ 16 ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ? ΔΡΟΜΟΥΣ? ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ? ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ? Η΄ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ Η' ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑΛΗΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΦΤΑΞΑΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ. ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 4:28.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ 9:17 Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΦΩΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΠΙ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΒΛΕΠΕ ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΙΛΕ 3:59. ΜΕ ΧΕΙΡΩΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
    ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ 10 ΣΑΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ 17.000 ΕΥΡΩ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΛΑΣ? ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ? ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ?
    ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΟΛΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ.
    ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ . ΚΑΘΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ, 5 ΚΑΔΟΙ, ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΕΒΑΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΡΙΒΙΟ, ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ "ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ".ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΒΓΑ Η ΚΑΘΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΔΟΣ.
    ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΞΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΦΩΤΙΣΜΟΣ. ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΜΠΕΣ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΚΟΛΩΝΕΣ ΣΕ 6 ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
    ΖΗΜΙΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. 8 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ.
    ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΡΙΒΙΟ ,ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΟΥ Η ΔΕΗ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΟΠΗΚΑΝ 2 ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ 9 ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.
    ΑΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ Ή ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.
    ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ.ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΗΧΤΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ 3:59.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο