Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Λουκέτο στην Τράπεζα Πειραιώς στον Αστακό


Τρ. Πειραιώς: Λουκέτο σε 64 καταστήματα, η λίστα-Βγαίνει νέα εθελούσια

Με μιά αιφνιδιαστική κίνηση η διοίκηση της Πειραιώς έκανε γνωστό σήμερα (28/6) ότι επίκειται μπαράζ λουκέτων καταστημάτων της, με τη συρρίκνωση του δικτύου της τράπεζας να εντατικοποιείται......

Ειδικότερα, μέσα στο καλοκαίρι (Ιούλιο και Αύγουστο) πρόκειται να κλείσουν 64 καταστήματα της Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των καταστημάτων της τράπεζας, στα οποία μπαίνει προσεχώς λουκέτο είναι η ακόλουθη:

Ροδολιβούς, Κόνιτσας, Άνω Ιλισίων, Μαραθώνα, Κερατσινίου, Σπάτων, Χαϊδαρίου (1420), Άργους (1611), Νεάπολης Βόλου, Κορυδαλλού (1763), Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Νέας Κρήνης, Νοσοκομείου Αχέπα, Γαστούνης (2530), Νεμέας, Πολίχνης Θεσσαλονίκης, Ακράτας, Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης (1075), Αλιάρτου, Στυλίδας, Ιτέας, Νέου Κόσμου (2093), Οιχαλίας Τρικάλων, Σερβίων, Δημητσάνας, Κοζάνης (1614), Μουζακίου, Κινητό συνεργείο Νεάπολης Λακωνίας, Λεωνιδίου, Μελιγαλά, Αγ. Δημητρίου Θεσσαλονίκης (2203), Καλαμάτας (2512), Λιμεναρίων, Μαντουδίου, Κινητό Συνεργείο Λίμνης Ευβοίας, Αντιγονιδών Θεσσαλονίκη, Ευαγγελιστρίας Πειραιάς, Νεάπολης Λασιθίου, Καλυβών, Βούλγαρη Θεσσαλονίκη, Γουμένισσας, Ασημίου, Ανωγείων, Ιφιγενείας Ν. Ηράκλειο, Σκύδρας, ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Καστελίου, Ν. Μηχανίωνας Θεσσαλονίκη, Αγ. Δημητρίου (1555), Μαλίων, Αμοργού, Αστακού, Ληξουρίου, Πεύκων, Ζακύνθου (2452), Σίφνου, Ιερού Λόχου Ρόδος, Ιπποκράτους (2080), Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, Κρεστένων, Παραμυθιάς, Άρτας (2400), Τρίπολης (1313) και Πάργας.

Μετά και τα νέα λουκέτα το δίκτυο της Πειραιώς θα περιοριστεί σε 420 καταστήματα, από 484 που αριθμεί σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων, με το προσωπικό των καταστημάτων που κλείνουν να βρίσκονται εκ των πραγμάτων σε δυσμενή θέση και να εξωθούνται στην «οικειοθελή» αποχώρηση.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) Μανώλης Μπεμπένης δήλωσε στο «Σin»:

«Σήμερα ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση το μαζικό κλείσιμο καταστημάτων προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα εν όψει της επικείμενης εθελουσίας Σε αυτούς που παίζουν με το ψωμί των συναδέλφων έχουμε να τους πούμε ότι:
Δεν θα επιστέψουμε εκβιαστικά διλήμματα. Όσοι επιχειρούν τη δημιουργία τετελεσμένων θα μας βρούν δυναμικά απέναντι!»

sofokleousin

23 σχόλια:

  1. να βγει ο γραφικός και να ξαναγράψει για το υποκατάστημα Βόνιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα θα καθίσουμε αναπαυτικά να διασκεδάσουμε με σχόλια και δηλώσεις αριστεροκομμουνιστων που μια ζωή βρίζουν τις τράπεζες και τους τραπεζίτες ενάντια στο κλείσιμο της τράπεζας. Αν είναι συνεπείς πρέπει να πανηγυρίζουν 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μή μας πείς ότι θα χορέψουμε κιόλας.

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχει λόγος ούτε υπήρχε μιας κ δεν έχει αγρότες η περιοχή ρε τη ψηφίσατε ας τους λουστείτε τωρα.εχω ανεβάσει κ άλλα σχόλια άλλα δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το δεξιουλικο ξηρομεροnews τα έφαγε η λογοκρισια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγά σιγά θα τα κάνουν ολα εξ αποστάσεως . τα πάντα θα λειτουργούν απο το κινητό η στα ΑΤΜ. γι αυτό άρχισαν και τα κλείνουν . πρώτα απο επαρχία και μετά παντού . τα πάντα διαμέσου διαδικτύου .μας έχει εκατοντάδες εκπλήξεις ακόμα το great restart της παγκοσμιοποιησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πολιτικοί μας διαβεβαιωναν ότι δεν θα κλείσει. Ο κόσμος όμως γιατί δεν αντιδρά; Μόνο για το εμβόλιο τους ενδιαφέρει. Έχουμε χαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΟΜΩΝΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε υπάρχει λύση εναλλακτική και η λύση είναι να συνεννοηθούμε όλοι μαζί και να φτιάξουμε μια διασυλλογική τράπεζα κα όπως πολύ σωστά προτεινε πρόσσφατα το προεδρείο των Απανταχού Αστακιωτών.

      Διαγραφή
  8. Πάει ο Αστακός, ήταν που ήταν τώρα θα αδειάσει εντελώς, χωρίς καμία τράπεζα και καμμία δημόσια υπηρεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 1;36 Η.Μ μένεις Αστακο? η Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ανύπαρκτος δήμαρχος με περιφερειάρχη με κυβέρνηση με υπουργό από τον νόμο τι κάνει μόνο ο καργιολης στην Βόνιτσα είναι δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6 28 πανομ αυτός που λες κανει πλάκα μαζις

      Διαγραφή
  11. ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ Η ΤΩΡΑ Η ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΤΑ ΜΕΤΡΙΤΑ ΤΕΡΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΗΤΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να πάει ο κ. Σταικος σαν δημαρχος Αστακού στο υπουργείο με μια αντιπροσωπεία.
    Ηταν καλά όταν ψηφιζε Δημοκρατία και ςβγαλε τότε και φωτογραφία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση στον Αστακό δεν θα έκλεινε η Πειραιώς, ΟΠΩΣ έμεινε ανοιχτη κ η Εθνική τράπεζα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν κατάλαβες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετεξελλιχθεϊ
      σε αστικό κεντρώο κόμμα ?

      Διαγραφή
  15. Ο δήμαρχος τι κάνει;
    Μόνο με φέισμπουκ ασχολείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ επι ΣΥΡΙΖΑ έκανε για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ Υψηλή αντιπολίτευση, για τα οικονομικά, το σσφαλιστικό Κατρούγκαλου,κλπ κλπ. τώρα για την κυβερνητική πολιτική.τώρα σιωπή έ ? σιωπηηηηηηή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ....ΔΗΜΑΡΧΕ τσιμουδιά μην σε ακούσει η ΝΔ αε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο