Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Παναγιώτης Στάικος : Αν και ψηλός ο Αντιδήμαρχος ξεπέρασε σε κωλοτούμπα την Κομανέτσι για τις Ανεμογεννήτριες .!!


Άκουσον άκουσον :δήλωσε την Πέμπτη το πρωί 10/6/2021 παρουσία (4) τεσσάρων ατόμων στο Βενζινάδικο του κυρίου Ντίνου , ότι ενώ ψήφισε όχι στην εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών στην Βελούτσα και στο Καλλίκομο , είναι όμως υπέρ της εγκατάστασης τους και τώρα κατά δήλωσή του που θα εγκατασταθούν οι Ανεμογενήτριες,.....
Διαβάστε περισσότερα »
απλώς ο Δήμος θα χάσει τα αντισταθμιστικά κάτι ψίχουλα , τα οποία μας έστειλαν με πολύ θράσος μόλις (2) δύο ώρες πριν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,τα οποια συζητούσαν με τις εταιρίες πίσω από κλειστές πόρτες και με εγκαλούσε γιατί ψήφισα αυτό που ήθελαν ο Λιγνός και Πετρονικολός , όπως είπε επί λέξει.


Όχι κύριε Αντιδήμαρχε δεν ψήφισα γιατί μου απαγόρευσαν οι κύριοι Λιγνός και Πετρονικολός ,αλλά ο λαός του Ξηρομέρου.


Και όσοι λάσπη και αν πετάτε η θέση της παράταξης μας στο πρόγαμα μας ήταν ξεκάθαρη και φαίνεται υπογραμμισμένη και η αναφορά μου σε μια ανάρτηση και όχι σε προγραμματικές θέσεις αφορούσε στα δύο γήπεδα ,που πήρε το Μοναστηράκι Βόνιτσας και αποκρύπτατε επιμελώς τις φωτογραφίες από τα γήπεδα με τις εξέδρες και τους προβολείς ,ενώ εσείς από τις Ανεμογεννήτριες πάνω από το Πλατυγιάλι , που άρχισαν να λειτουργούν δοκιμαστικά πήρατε δύο κουλούρια, για να μην το πω πιο λαϊκά .


Είστε πραγματικά αξιοθρήνητοι .


Κοιτάξτε κύριε Αντιδήμαρχε είναι δικαίωμα σας και μάλιστα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, να είστε υπέρ της εγκατάστασης των Ανεμογεννητριών και δεν θα σας έψεγε κανένας ,αν ψηφίζατε ΝΑΙ , αλλά δεν είναι δικαίωμα σας , να υποστηρίζετε ότι οι Ανεμογεννήτριες θα μπούνε στην Βελούτσα επειδή το θέλετε εσείς, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα ΟΧΙ στην εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών στην Βελούτσα και στο Καλλίκομο .


Αυτό αποτελεί ασέβεια απέναντι στον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου .


Τον Κ@ λο σας στο μάρμαρο να χτυπήσετε οι ανεμογεννήτριες, δεν θα μπουν , γιατί δεν το θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού του Δήμου Ξηρομέρου . και το μόνο που θα σας έχει μείνει θα είναι η προβιά στην πλάτη.


Αλήθεια εσύ φίλε Πάνο Χολή συμφωνείς με τον Αντιδήμαρχο , πως θα μπουν οι ανεμογεννήτριες στην Βελούτσα και στο Καλλίκομο;;;;;

Αστακός 13/6/2021
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου






21 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 2019 ΠΡΙΝ ΤΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΡΑΦΕ
    Τα ανταποδοτικά τέλη και οι χλοοτάπητες των γηπέδων: Εμείς είμαστε υπέρ της ανάπτυξης στον τόπο μας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είτε Φωτοβολταϊκών ή Ανεμογεννητριών, έχοντας σε προτεραιότητα την οικολογία στην περιοχή μας, γιατί έτσι συμβάλουμε στην μείωση της καύσης στερεών και υγρών καυσίμων, τα οποία συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, του οποίου οι συνέπειες είναι καταστροφικές για τον πλανήτη μας και μακάρι στις πολλές βουνοκορφές που έχει ο Δήμος μας, να τοποθετηθούν όχι 10, αλλά 110 ανεμογεννήτριες, των οποίων η εγκατάσταση και λειτουργία θα προσφέρει και αρκετές θέσεις εργασίας και ανταποδοτικά τέλη για τον Δήμο μας.

    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο γερολυμος δεν ψηφισε οχι στις ανεμογενητριες αλλα απειχε της ψηφοφοριας.
    ο σταικος τα εχει λιγο μπερδεμενα στο μυαλο του, λιγο θολωμα διακρινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά κυρ Σταϊκο. θα μας αποτρελάνεις ?
    αφουμύ το είπες. εχει πολλες το ξηρομερο Βουνοκορφές.
    Και όχι 10 αλλά 110 αναμογεννήτριες.
    έλεος γιατρέ μου ελεος. είσαι και μορφωμενος ανθρωπος. ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρίστε ελεύθερα τον Στάικο πουλάκια μου κατ εντολή Δημάρχου .
    Οι ανεμογεννήτριες όμως όσο και να χτυπάτε τον κώλο σας στον Μάρμαρο δεν πρόκειται να μπουν ,γιατί ο Στάικος σας έκανε τέτοιο στρίμωγμα που το φυσάτε και δεν κρυώνει ,γιατί σας κόπηκε η μάσα πίσω από τις κλειστές πόρτες .!!!!
    Περαστικά σας μπουμπούκια μου.
    Θα σας χορέψουμε στο ταψί κανονικά .
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σώπα καημένε που είναι μορφωμένος ο Στάικος .
    Ένας αγράμματος -αμόρφωτος αγροίκος είναι . Όμως δεν θα περάσει καλά ,οποίος βάλει το χέρι του στο δημόσιο χρήμα ,αφού δεν τον περιμένει μόνο η στενή με όμορφα γλέντια της ,αλλά και πολλά άλλα ωραία .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι το λες συνεχεια κ δεν το κανεις ε?αρα δεν εχειςστοιχεια κυριε σταικε γιαυτο κατσε στα αυγα σου κ χαλαρωσε

      Διαγραφή
  6. Ο κ. Γερολυμος δεν ψήφισε κατά των ανεμογεννητριών. Δεν ψήφισε ΟΧΙ. Ήταν Απών. Μάλλον ο Στάικος τα έχει μπέρδεψει λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΧΘΙΟΚΑΛΕΙΕΡΓΙΕΣ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΌΛΠΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΝΑ ΜΠΟΥΝ Η ΑΝΑΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΆΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΈ ΤΟΣΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΚΑ ΝΗΣΙΆ ΈΧΟΥΝ ΆΝΕΜΟΓΓΕΝΙΤΡΙΕΣ ΑΣΧΟΛΉΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΙΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ,Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΑΛΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παναγιώτη μιλάς με πολύ σιγουριά ότι δεν θα τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες. Αυτό είναι καλό και χαίρομαι . Το μέλλον θα δείξει . Όχι να τα αλλάξεις και να λες άλλα. Δηλώνεις με σιγουριά ότι δεν θα τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες. Μακάρι να δικαιωθείς και να τους βάλεις τα γιαλιά να μην κάνουν και λένε εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απαραδεκτοσ σταικοσ για αλλη μια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζέψτε τον μπάρμπα Πανο,έρχονται ζεστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος μόνο για τα λεφτά τους νοιάζει που δεν μπορέσουν να πάρουν τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα για αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα εχει ανάκατα στο μυαλό το θολωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λες η άνεμογγενιτριες να μην μπουν θα μας δόσεις εσύ να βγάλουμε τις οικογένειες μας δεν βλέπεις τι ανεργία υπάρχει άσε μας στα βάσανα μας και στιν φτώχεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταστρεφετε τους δημοτες πλεον πλησιαζει η ωρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ 10.25 νομίζεις ότι θα βγάλεις μεροκάματο από τις ανεμογεννήτριες? Όσο για τα νησιά κάνε ένα ταξιδάκι κι αν υπάρχει αιγαιοπελαγήτικο νησί με ανεμογεννήτρια μπορείς να με διαψεύσεις. Όσο για τις ιχθυοκαλλιέργειες κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΥ 3:07 ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΆ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε.. ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο