Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Απάντηση Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη στην ανακοίνωση της Δημοτικής ομάδας Κύμα Αλλαγής


Άγονη και υποκριτική η αντιπολίτευση του κ. Κασόλα για τα έργα στο Μοναστηράκι και ειδικότερα, για το έργο του βιολογικού καθαρισμού και την ένταξη του στο πρόγραμμα Τρίτση.....

Με βάση την πρόσκληση 2 του προγράμματος Τρίτση η Συλλογή , η Μεταφορά και η Επεξεργασία λυμάτων του οικισμού Μοναστηρακίου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και η Επέκταση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Βόνιτσας , αποτελούν ενιαίο έργο συνολικού προϋπολογισμού 7.840.239,42€ και συνεπώς δεν θα μπορούσε να ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα, διότι δεν επαρκούν τα χρήματα.

Συνεπώς, ο προσανατολισμός μας για το σημαντικό αυτό έργο είναι να ενταχθεί κατ΄ εξαίρεση στο πρόγραμμα Τρίτση.

Σε αυτή την φάση επιλέξαμε τόσο για το Μοναστηράκι όσο και για τα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου μας, έργα αγροτικής οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις), προϋπολογισμού 4.449.755€ (όσα και τα διαθέσιμα χρήματα από το πρόγραμμα), που έχει άμεση ανάγκη ο τόπος μας, μια κατ εξοχήν αγροτική περιοχή.

Ο λαϊκισμός δεν μας βρίσκει σύμφωνους και όταν προέρχεται από την αξιωματική αντιπολίτευση του δήμου είναι λυπηρό και σε καμία περίπτωση παραγωγικό.

Να σας υπενθυμίσω κ. Κασόλα ότι το 2013 φωτογραφηθήκατε να καταθέτετε φάκελο μελέτης στο υπουργείο Περιβάλλοντος χωρίς αδειοδοτήσεις για την αποχέτευση στο Μοναστηράκι, ενώ γνωρίζατε - αν είχατε άγνοια επίσης λυπηρό-ότι το ΕΣΠΑ χρηματοδοτούσε προτάσεις Α,Β και Γ επιπέδου, δηλαδή σε χωριά πάνω από 2000 κατοίκους και όχι σε Δ όπως είναι το Μοναστηράκι με πληθυσμό κάτω από 2000. Εμείς δεν κοροϊδεύουμε του χωριανούς μας με ψεύτικες υποθέσεις.

Η προοπτική των Δημοτικών Διαμερισμάτων που Δήμου μας θα πρέπει να μας ενώνει, δεν χωρούν στο συμφέρον του τόπου μας, τεχνητές αντιπαραθέσεις.

Γεώργιος Αποστολάκης

17 σχόλια:

  1. Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΚΙΑ...ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ...ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...).
    ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καριολη οι μοναστήρι τες σου δείξανε. Το δρόμο. Τις προηγούμενες εκλογές. Και ο δρόμος αυτός. Είναι χωρίς επιστροφή. Η μεγάλη. Αλλαγή. Αρχίζει. Από το Μοναστηράκι. Όπου η συντριβή σου θα είναι. Μεγάλη πολύ μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ , αυτός ο πόνος δεν περνάει. Λες και εμείς οι κάτοικοι δεν γνωρίζουμε. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήθελε το εύκολο και γρήγορο χρήμα ο Γιωργος με έργα θα ασχολούνταν Θανάση ; Θα βάλει και την δίκη μου γενιά εργολάβων να στρώσει χαλίκια και θα του τα πάνε και όλα καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμάν πια μας κουράσατε με τους λαικισμούς σας και τις μισές αλήθεις . Από τη μια ο δάσκαλος από την άλλη μερικοί ψεκασμένοι που είναι ανίκανοι να δουν και να ελέγξουν αν γίνεται και τι έργο γίνεται , και μάλιστα σε σύγκριση με άλλους δήμους , ώστε με ασφάλεια να κρίνουν τη δημοτική αρχή. ΑΥΤΟ κάνουμε εμείς οι δημότες.

    ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΣΟΛΑ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΡΥ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή
  7. Με αυτά και αυτά δεν γίνεται αντιπολίτευση για το καλό του τόπου παρά για τη δική σας προβολή.
    Αμ δε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:53 , Γιατί δεν λες ότι υποστηρίζεις Αποστολάκη. Μάθε λοιπόν , ψάξτε για άλλο αρχηγό. Αυτός τις ερχόμενες εκλογές δεν θα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος. Το γνωρίζει για αυτό δεν υπολογίζει τίποτε νόμους κλπ. Διαπλοκή, βρωμιά, παντελονιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία σφαγεία μας έφτιαξε ο δήμαρχος στη κάτουνα. Επίσης το κεντρο υγείας λειτουργει άψογα, τα λουτρά στη τρυφο υπερπολυτελή, η τράπεζα φουλ κόσμο όλα ωραία. Τη;;;; δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά;;; μπα ψέματα λέει ο κόσμος αφού το λέει ο δήμαρχος αλήθεια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Πογωνιά με 400 κατοίκους δικαιούται Δήμαρχε αποχέτευση. Το Μοναστηράκι δεν δικαιούται; Και εδώ κοροϊδεύεις τους συγχωριανούς σου. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε κασόλα εσύ το έκανες όπως λέει η παροιμία έβαλες τα δακτυλά σου και έβγαλες τα μάτια σου με αυτούς που έχεις πλάι σου και καλά θα ήταν στις επόμενες εκλογές αφού σου τις πήρε αυτές ο καργιόλης μην ασχοληθείς καθόλου θα βγεί απο την πρώτη κυριακή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με την αγροτική οδοποιία θα βγάλει λεφτά Γιαυτο δε έβαλε τον βιολογικό του Μοναστηράκιου . Γιαυτο Μοναστριωτες κανένας να μη ψηφίσει Αποστολακη να κονομάνε οι ίδιοι και ίδιοι όλα τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επρεπε να ντρέπεστε αν υπήρχε λίγο πολύ λίγο μυαλό μέσα στο ξερό σας. Που ζητάτε ακόμη δήμαρχο πάλι τον καριολη λίγο ανδρισμό ρε λίγο πολύ λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα το δεις στις. Εκλογές που θα γίνουν τι θα κάνει. Το Μοναστηράκι. Πάνω από. Πεντακόσια ψηφοδέλτια θα χάσει. Το καριολικο κατεστημένο. Κασολα. Δυνατά. Με εξακόσιες χιλιάδες ευρώ που. Ρίξανε στις εκλογές και σε κέρδισαν με διακόσια εξήντα ψηφοδέλτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ 500+ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ 1200 ΠΙΣΩ

      Διαγραφή
  15. Σαν Μοναστριωτες από Αθήνα θα σε καταψηφίσουμε όλοι πολύ σκληρά Γιαυτο που έκανες στο χωριο μας Αποστολακη . Σε έχω ψηφίσει 5 τετραετίες αλλά θα δεις μεγάλο πόλεμο τώρα .Τον Κασολα δε τον γουστάρω αλλά θα τον ψηφίσω για το χωριο μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο