Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Παρούσα η περιφέρεια με έργα στον Δήμο Ξηρομέρου



Ένα ακόμη σημαντικό έργο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου. Πρόκειται για τον καθαρισμό της κοίτης του ξεροπόταμου Γερομπόρου.......

Συγκεκριμένα μετά από σχετικό αίτημα των προέδρων των κοινοτήτων Μαχαιράς - Μπαμπίνης - Προδρόμου - Σκουρτούς - Φυτειών και Χρυσοβίτσας η Περιφέρεια προχώρησε στην πραγματοποίηση αυτού του έργου με μηχανήματα από ιδιώτη εργολάβο επιλύοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ σοβαρό χρόνιο πρόβλημα που υπήρχε τόσο για τις καλλιέργειες όσο και για την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων από τις πλημμύρες.

Με αυτή την κίνηση η Περιφέρεια δείχνει ακόμη μια φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα παραπάνω χωριά και για τον Δήμο Ξηρομέρου γενικότερα.



































4 σχόλια:

  1. Σιωπάσετε που υπάρχει Περιφερειάρχης Φαρμάκης .
    Μόνο ο γίγαντας Τριανταφυλάκης υπάρχει που καθαρίζει και τον Γεροπόρο .Τι θα γινόμαστε χωρίς τον Τριανταφυλλάκη .ο οποίος δεν άκουσε για το τραγούδι μας πήρε το ποτάμι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα λεβεντιές μου μπορείτε να ρίχνετε άνετα ότι θέλετε μέσα στο ρέμα . Δείξτε και το επίπεδό σας. Και μετά παράπονα γιατί έχει σκουπίδια ο Γερομπόρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαρμακης και τριανταφυλλακης δυνατη συνεργασια και ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια σε Δημο και περιφέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο