Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας για την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στην Πάτρα


Στο συνέδριο που συνδιοργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 3-5 Ιουνίου 2021 στην Πάτρα, στην Achaia Clauss, με χορηγούς μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής και τη συμμετοχή στελεχών της κυβέρνησης της ΝΔ και εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, τραπεζών, πανεπιστημίων, περιφερειακών αρχών κ.ά., είναι προσκεκλημένος και ο Αμερικανός πρέσβης. ...

Πρόκειται για τον πρεσβευτή των ΗΠΑ, των δολοφόνων ιμπεριαλιστών που έχουν αιματοκυλήσει ολόκληρη την υφήλιο για τα συμφέροντα των μονοπωλίων τους, αυτών που ο λαός μας έχει καταδικάσει στη συνείδησή του ως φονιάδες των λαών. 

Για τα κέρδη των αμερικανικών μονοπωλίων και τους ανταγωνισμούς τους με ομίλους άλλων κρατών, η Ανατολική Μεσόγειος, τα Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή, η γειτονιά μας δηλαδή, θυμίζει πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί. 

Με τις "πλάτες" των ΗΠΑ-ΕΕ εξελίσσεται νέα σφαγή στην Παλαιστίνη στηρίζοντας το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, σκοτώνοντας παιδιά και αμάχους δεκαετίες τώρα στην κατεχόμενη από τις ισραηλινές δυνάμεις Παλαιστίνη. 

Ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας, οι στρατιωτικές επεμβάσεις σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία κ.α., με όλες τις τραγικές εξελίξεις που συνεχίζουν να τρέχουν μέχρι σήμερα σε αυτές τις χώρες, είναι ξεκάθαρες ως προς τους σκοπούς των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ – ΕΕ και πολύ πρόσφατες για έχουν σβήσει από την μνήμη μας. 

Δεν έχουμε σβήσει από τη μνήμη μας και το ρόλο των ΗΠΑ στην επτάχρονη δικτατορία στη χώρα μας, στην τουρκική εισβολή και κατοχή μεγάλου μέρους της Κύπρου και τον διαμελισμό που σχεδιάζουν. Η Λαϊκή Συσπείρωση της ΠΔΕ καταγγέλλει την παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρυ Πάιατ στην Πάτρα και μάλιστα ως προσκεκλημένος της ΠΔΕ. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση της ΠΔΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία του νομού «να πάρουν μαζικά μέρος στη διαδήλωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4 Ιούνη, μέρα παρουσίας του πρεσβευτή των ΗΠΑ στο συνέδριο». 

Ο λαός της Δυτικής Ελλάδας πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα του για να αποδεσμευτεί η χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να κλείσουν όλες οι Αμερικανονατοϊκές βάσεις και να μην ξανάρθουν πυρηνικά στον Άραξο. 

Καμιά νομιμοποίηση της παρουσίας των διεθνών εγκληματιών των λαών στην περιοχή μας

12 σχόλια:

  1. Δυστυχως η ευτυχως υπαρχετε και εσεις .!!!! Το πιο εντυπωσιακο ομως ειναι το εξης Ο λαός της Δυτικής Ελλάδας πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα του για να αποδεσμευτεί η χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να κλείσουν όλες οι Αμερικανονατοϊκές βάσεις και να μην ξανάρθουν πυρηνικά στον Άραξο.### Ποιον λαο καλειτε ;; Ποιος σας ακολουθει στην δυτικη Ελλαδα ;;; Το οτι εκλεγετε δημαρχος στην πατρα απο το ΚΚΕ ωφειλετε σε περιεργες καταστασεις και συμμαχιες !!! Για ριξτε μια ματια τι συμβαινει στην Κουβα ;; Εκει που καποτε ηταν το καταφυγιο σας!!!Θα μου πει καποιος , τωρα μετωπο με το ΚΚΕ ανοιγεις;;;Kαποια στιγμη πρεπει να συμβει . Ειστε το τεταρτο κομμα στο κοινοβουλιο και λειτουργείτε σαν τον Βορειοκορεατη Κιμ η σαν τον Λευκορωσο .Δεν μπορειτε να επικαλειστε επι μονίμου βάσεως τον Λαό .5% ΕΧΕΤΕ Ποιος λαος σας ακολουθει ;;;
    Εξω απο την Ε.Ε διατυμπανιζετε συνεχως ,Τα ιδια ελεγε και ο Λαφαζανης και κατεληξε εκει που ειναι Ποτε δεν ειναι αργα
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ(παντα επωνυμα γραφω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κοσμαρα σας ακόμα ... υπάρχουν
    Οπαδοί για τα ολοκληρωτικά καθεστώτα , Στα ελάχιστα 3/4 που απέμειναν σέ όλο τον πλανήτη, εκεί υπάρχει ότι το χειρότερο φτώχεια πεινα κ στέρηση ελευθερίας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν οπαδοί που θέλουν Κιμ Βόρεια Κορέα ολοκληρωτικά καθεστώτα , φτώχεια ,πεινα ,δυστυχία κ στέρηση ελευθερίας... ωραία η ιδεολογία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πες ότι γίνονταν αυτά λέτε έξω από το νάτο την ε.ε κλπ μετά θα ερχόταν "λαικη δημοκρατία" τύπου κιμ Γιουνγκ ουν με τεράστιες αφίσες του κουτσουμπα στους δρόμους και αγάλματα και όλα αυτά τα ωραία; άσε καλύτερα είμαστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το κκε ζη σε αλλον πλανητη και αλλη πραγματικοτιτα ΕΛΕΟΣ ξυπνηστε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτείνω στους κκεδες να μαζευτούν όσοι είναι, να διαλέξουν ένα τμήμα της επικρατείας αναλογικά με τον πληθυσμό τους, και να ζήσουν μεταξύ τους εφαρμόζοντας όλες τις θεωρίες που πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ προτεινο να μαζεύουν όσοι είναι καινα πάνε να πνιγούν ομαδικός.

      Διαγραφή
    2. Είμαι εναντίον της θαλάσσιας μόλυνσης.

      Διαγραφή
  7. Εσείς να καλέσετε τον Λουκασένκο της Λευκορωσίας, άντε από εκεί που ζείτε εκατό χρόνια πίσω... Πλησιάζει η εποχή όμως που θα μείνετε για πάντα στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To ΚΚΕ είναι η ιερή αγελάδα της μεταπολίτευσης, απουσιάζει η σκληρή κριτική εναντίον του παρότι πρόκειται για ένα βαθύτατα αντιδημοκρατικο, αντιδραστικό κόμμα, το οποίο πολεμάει με λύσσα την πρόοδο και την ανάπτυξη. Σύντομα να μας αδειάσει τη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΚΚΕ δεν μπορεί νά ξεχάσει κ να ξεπεράσει ,ότι έχασε την μάχη της επικράτησης του στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα 4-5% (επί των ψηφοφόρων, στο σύνολο των πολιτών πολύ χαμηλότερο) ταλαιπωρεί και κάνει την Ελλάδα μπαχαλο κάθε λίγο και λιγάκι. Η ασυλία του και το να είναι στο απυρόβλητο πρέπει κάποτε να σταματήσει. Αλλιώς ας μπούνε σε ένα αεροπλάνο και να πάνε στον Κιμ ή στον Λουκασένκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο