Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Νίκος Θωμά Νταής: Κλειστό ακόμη το νέο κτήριο - Τις πταίει;


Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ

«ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;»

 


Του Νίκου Θωμά Νταή.

σ. Συμβολαιογράφου.

Παρακολουθώ ανελλιπώς και δεν θα σταματήσω, σαν ενεργός πολίτης, είτε με δημοσιεύματα μου είτε με τηλεφωνικές παρεμβάσεις μου, προς τους αρμόδιους, να βοηθήσω την προώθηση και επίλυση των τοπικών προβλημάτων, για το καλό της εγκαταλελειμμένης αυτής χαρισματικής περιοχής μας......

Θέτω σήμερα με το παρόν άρθρο μου υπόψη των συμπατριωτών να θαυμάσουν «Ρεκόρ» καθυστέρησης των αρμοδίων, που είναι συνυπεύθυνοι να παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ! το ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ!

Ενώ με την εμφάνιση του κορονοϊού στήθηκαν νοσοκομειακές μονάδες ακόμα και επάνω σε πλοία και σε γήπεδα, εμείς 11 χρόνια και πλέον κρατάμε κλειστό το σύγχρονο νέο κτίριο! «Φρίξον Ήλιε!» «Στέναξον η Γη...»

Ας μην αναφερθώ στις καθυστερήσεις του παρελθόντος. Είναι γνωστές!

Αναφέρω την τελευταία:

Σε 16 μέρες συμπληρώνεται ΕΝΑΣ ολόκληρος χρόνος από την 2 Ιουλίου 2020, που η 6η ΥΠΕ ανέλαβε από τον Δήμο επίσημα την ευθύνη της ολοκλήρωσης του έργου! Το μόνο που συντελέστηκε ήταν η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου με πίσσα η περίφραξη, ο ελαιοχρωματισμός και ο βιολογικός του. Διάρκεια 20 ημέρες περίπου. Τώρα τελευταία η σύνδεση με τη ΔΕΗ.

Στις τηλεφωνικές μου παρεμβάσεις προς την 6η ΥΠΕ στην Πάτρα, μου απαντούσαν: Ο Δήμος καθυστερεί που δεν προχωράμε στην διαδικασία ανάθεσης της τρίτης εργολαβίας ποσού 100.000 ευρώ για τον εσωτερικό χώρο και τον εξοπλισμό του, καθόσον δεν έχει συνδέσει το κτίριο με το δίκτυο ύδρευσης και με τη ΔΕΗ. Τηλεφωνούσα συνέχεια και στον Αντιδήμαρχο κύριο Παληογιάννη και τελευταία και στη ΔΕΗ, η οποία με αφόπλισε λέγοντάς μου: «Προχθές μας έστειλε ο Δήμος τα χαρτιά. Μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα το έχουμε συνδέσει». ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ! Σύνδεση με δίκτυο ύδρευσης και ΔΕΗ σε 1 χρόνο! ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ... «Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν».

Τα συμπεράσματα δικά σας. Τις πταίει; Πάντως ούτε το Άγιο Πνεύμα, ούτε η Μαρία η Πενταγιώτισσα! Λυπηρό φαινόμενο!

Σε τηλεφωνικές συνομιλίες με την με τις υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ και την Διοίκηση, κύριο Καρβέλη και κύριο Νικόπουλο προ ημερών, από το Γραφείο του κυρίου Διοικητού με πληροφόρησαν ότι αυτή την εβδομάδα θα έρθει στον Μύτικα κλιμάκιο της 6ης ΥΠΕ. Ίσως και ο Διοικητής. Ενημέρωσα τον Διευθυντή του Κ.Υ. κύριο Χρόνη, ο οποίος δραστηριοποιείται και αυτός για την επίλυση των προβλημάτων του Κ.Υ.

Μακάρι να έρθει και ο κύριος Διοικητής, οπότε θα μας δοθεί η ευκαιρία να του τα πούμε και «δια ζώσης...» όλοι οι πατριώτες και όχι ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ.

Η φωνή ΟΛΩΝ μας είναι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ και ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

 

Μύτικας 14 Ιουνίου 2021

 

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος

Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου

FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

2 σχόλια:

  1. Κ.Νταη (ΑΣ μου απαντήστε)Όταν ο Μύτικας έχει 600 κατοίκους κ θέλει κ.υ.(Όπως όλοι μας ένα γιατρό στο σπίτι)δεκτό.για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΌ ΠΟΥ πάει κατά διαβόλου δεν έχεις γράψει Ούτε μια λέξη τότε κ σε 20 χρόνια πυρετό θα είστε 400 (Όπως λ το χωριό μου)τι να το κάνεις το κ.υ?(Όχι ότι δεν θα χρειαστεί)ΠΑΡΑΚΑΛΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλυτερα κρεβατια και καλυτερα γραφεια δεν θα αλαξει κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο