Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την εταιρία «ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» για τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν προϊόντα παραγωγής της στα βραβεία AFFA 2021


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την εταιρία «ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» για τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν τα προϊόντα παραγωγής της, Ούζο Πελάδα και Τσίπουρο Πελάδα, στα βραβεία AFFA 2021....

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερα από 220 προϊόντα, τα οποία αξιολογήθηκαν από κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους, όπως Έλληνες σεφ με διάκριση Michelin και εξειδικευμένους sommelier.

Το Ούζο Πελάδα απέσπασε δύο αστέρια με 17,28 βαθμούς και το Τσίπουρο Πελάδα ένα αστέρι με 16,45 βαθμούς, συγκεντρώνοντας αμφότερα την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα διαγωνιζόμενα ούζα και τσίπουρα.

Είμαστε υπερήφανοι που τέτοιες διακρίσεις αφορούν μια εταιρία - μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και αντανακλούν στην προσπάθεια όλης της περιοχής. Στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που υπάρχει η εταιρία «ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» μας δείχνει πως μια εταιρεία μπορεί να ξεχωρίσει λαμβάνοντας διακρίσεις πανελλήνιας εμβέλειας, αναζητώντας διαρκώς την αριστεία και το συνδυασμό των υψηλής ποιότητας προϊόντων με την εταιρική ευθύνη και την εξωστρέφεια.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: