Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Αυταρχικοί στο εσωτερικό, πειθήνιοι στο εξωτερικό

     Μια πολιτική πλειοψηφία στην προανακριτική επιτροπή, συγκροτούμενη από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, υποκατέστησε τη δικαιοσύνη ερμηνεύοντας κατά το δοκούν Σύνταγμα και Νόμους. Τα δύο αυτά κόμματα λειτούργησαν στη βάση της συνενοχής τους ως αυτουργοί στο σκάνδαλο Novartis και ουσιαστικά συμπεριφέρθηκαν ως ένα παραδικαστικό μόρφωμα με την μέθοδο “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.
Στο θέμα των κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας, επιτέλους η κυβέρνηση υιοθέτησε την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επί μήνες ζητούσε εγρήγορση πριν ακόμη ο Ερντογάν προχωρήσει στην πρόκληση της μετατροπής της Αγ. Σοφιάς σε τζαμί.


Ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει απαντήσει αν είχε θέσει αυτό το ζήτημα στον Ερντογάν κατά την συνομιλία του και, αν ναι, τί απάντηση έλαβε.


Έρχεται τώρα ο κ. Τσαβούσογλου να προβοκάρει την ελληνική πλευρά, θέλοντας να δημιουργήσει την εντύπωση ότι όλα βαίνουν όπως πριν εκδηλωθεί η πρόκληση προς την διεθνή κοινότητα με τη βάρβαρη συμπεριφορά απέναντι σ’ ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.

5 σχόλια:

  1. ΒΑΡΕΜΕΝΕ πες αλεύρι ό ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ σέ γυρεύει !! μήπως σέ αποκάλεσε ξεφτίλα του Ελληνικού Κοινοβουλίου σέ εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντέννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μιλήσει αλλος για τα εθνικα θεματα και κρυφες αντζεντες αλλα οχι ο Συριζα που στα κρυφα και μουλωχτα, συμφωνησε το ξεπουλημα του ονοματος της Μακεδονιας, ερημην του ελληνικου λαου μη σεβαμενος τις ακολουθες αντιδράσεις του.
    Ασε τα σκανδαλα και δες τι συμβαινει με Παπαγγελοπουλο και Παππα....δυσωδία που αναδύεται απο ηθικο πλεονεκτημα της "αριστερας" και της.αριστερης παρενθεσης που κυβερνησε δυσυυχως τον τοπο για 4 χρονια αλλα ευτυχως ο λαος ξυπνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού το κατάλαβες έστω και αργά
      οτι έπρεπε κάποτε να ξυπνήσης απο τις {{αυταπάτες σου}} .πάλι καλά.

      Διαγραφή
    2. Προς 11.21
      καταλαβαινεις τι γράφεις ή απαντάς οτι να'ναι....ψηφοφορος συριζα να φανταστω, δεν εξηγειται διαφορετικα

      Διαγραφή
    3. Ναι κατάλαβες πολυ σωστα.
      ειμαι συριζα αλλα ψηφιζω προοδευτικη συμμαχια.


      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο