Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου

Α ν α κ ο ί ν ω σ η
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά δύσκολη και ιδιαίτερη, αφού οι παιδικοί μας σταθμοί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού , έκλεισαν για σχεδόν τρεις μήνες και επαναλειτούργησαν με νέους κανόνες για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα...... Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και στους τρεις παιδικούς μας σταθμούς για την άμεση ανταπόκριση τους στην πιστή εφαρμογή των νέων οδηγιών από τα αρμόδια υπουργεία που αφορούσαν την ασφάλεια και την υγεία των μικρών μας παιδιών. Όλα κύλησαν ομαλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω επίσης όλο το προσωπικό των παιδικών μας σταθμών για όλα όσα πρόσφεραν καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχαμε.
Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όμως και το διοικητικό μας προσωπικό , για την συνεχή και ακούραστη προσπάθεια και την υπομονή για να φέρουν εις πέρας και διεκπεραιώσουν ζητήματα του Νομικού μας Προσώπου.
Οι παιδικοί μας σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν από 1η Σεπτεμβρίου 2020.
Ανυπομονούμε να ακούσουμε ξανά παιδικές φωνούλες στους παιδικούς μας σταθμούς! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία και ασφάλεια σε όλους !!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο