Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Θερμές ευχαριστίες του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ σε όσους συνέβαλλαν για την επιτυχημένη διοργάνωση της χοροεσπερίδας!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2 ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ.
           -ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
   - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΤΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, STRATOS GROUP, IONION P. LINES, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΑΚΩΣΤΑ, ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑ, ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΖΩΗ ΣΑΚΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ.
     -ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.
      -ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΜΑΣ.
    -ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PROMETHEUS MARITIME LTD ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΥΨΟΥΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΤΟ Δ.Σ...






27 σχόλια:

  1. εδώ ο κόσμος αποφεύγει τις πυκνές συναθροίσεις και λόγο του κορονοϊού και σείς << ζαμάν φού και πέρα βρέχει >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε και εμείς όπως και την προηγούμενη διοίκηση που σε πείσμα των καιρών και σε αντίξοες οικονομικές και όχι μόνο συνθήκες διατηρείτε την ομάδα ζωντανή και σε σε εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνου Τζακωστας χορηγός το ακούσαμε και αυτό.... Τι έδωσε... Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο? Στο χειρότερο πρωτάθλημα από ιδρύσεως της Α κατηγορίας κ με 8 ξένους? Όπως το βλέπει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμά συγχαρητήρια σε διοίκηση, προπονητή, ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική πορεία τις ομάδας. Σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες κρατάτε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μήν ζηλεύεις τα επίπεδα και τα μεγάλα σαλονια.
      είδες τι έπαθε η άλλη ομάδα
      απ' τα ψηλά στα χαμηλά

      Διαγραφή
    2. 12:12 την άλλη όταν την ανέβαζαν δε σας άρεσε... Σας έδωσαν την ευκαιρία και αποδείχθηκε ότι μόνο Γι λόγια εισασταν. Κι αυτή προσπαθεί... Άμα την παραλάβετε θα την πάτε εκεί που ανήκετε... Στον πάτο!

      Διαγραφή
  6. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να ζούμε και μόνοι μας.
    παρέα με τον εαυτό μας δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΊΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΎΣ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΆΠΟΙΟΙ "ΚΈΡΔΙΣΑΝ" ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ.. ΝΤΡΟΠΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι σαν τους λαχνους που κέρδισαν κινητά οι δύο κολλητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νιαουυυυυ λυσαξε από τη ζηλεια σου πειρατίνα !!

      Διαγραφή
  9. Ο αλλος ειναι "χορηγος" και στο τελος βρεθηκε με 2 ταξιδια απο τους αδιαθετους λαχνους ολως τυχαιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό με τους λαχνούς που γράφουν και οι παραπάνω είναι μεγάλο σκάνδαλο γιατί κάποιοι έδωσαν με καλή πρόθεση να ενισχύσουν και άλλοι καρπώθηκαν τα δωράκια. Περιμένουμε αντίδραση από τους αρμόδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ταξίδια όπως βλεπετε και στις εικόνες πιο πάνω τα κλήρωσαν οι πιτσιρικάδες....άρα βρείτε κάτι άλλο να πείτε...Όσο για το ποιοι είναι χορηγοί αφήστε καλύτερα το συμβούλιο να ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ταξίδια όπως βλεπετε και στις εικόνες πιο πάνω τα κλήρωσαν οι πιτσιρικάδες....άρα βρείτε κάτι άλλο να πείτε...Όσο για το ποιοι είναι χορηγοί αφήστε καλύτερα το συμβούλιο να ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΩΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ Ο'ΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΙ ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ(ΜΠΑΛΑΦΑΣ,ΚΟΚΚΩΝΗΣ Θ.,ΚΟΚΚΩΝΗΣ Κ.,ΠΑΧΗΣ,ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ).ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΤΡΙΤΟΝ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΑ 64 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ 75% ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...

    ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ ..ΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.ΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΕΣΤΗΣΕ" ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΩΣΕΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΙΚΗΤΗ 'Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ..ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΠΕΜΠΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΥΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΞΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΞΥΔΑΚΙ ...ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακριβώς έτσι φίλε μου ο Ηρακλής είναι ιδέα και όσο να προσπαθειτε δεν μικραίνει....Μπράβο στα παιδιά (συμβουλιο) που τρέχουν κάθε μέρα για αυτήν την ΙΔΈΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η καλύτερη θέση στην ιστορία της ομάδας ήταν η 5η με 47 βαθμούς, με πολύ δυνατό πρωτάθλημα (ΑΕΜ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΎ ΚΛΠ) κ με ποδοσφαιριστές από αστακό καραισκακη Βασιλόπουλο κάποιοι από τους οποίους παίζουν ακόμη κ ξελσδπωνουν την ομάδα. Αυτά σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΠΣΝΑ. Όταν καταρριφθεί αυτό το ρεκόρ τότε τα ξαναλέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενημερωτικά και για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση η καλύτερη θέση που έχει καταλάβει η ομάδα στα χρόνια που αγωνίζεται στην Α κατηγορία είναι η πέμπτη έχοντας συγκεντρώσει 47 βαθμούς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΠΣΝΑ επί προεδρίας Περόνε.Σε ένα πρωτάθλημα μάλιστα πολύ ανταγωνιστικό με ομάδες όπως η ΑΕΜ,ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ,ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κλπ.και όχι με ομάδες που βρέθηκαν στην κατηγορία σαν τρίτες και τέταρτες των ομίλων της Β κατηγορίας όπως Γουριά,Μάστρου,Αστέρας Μεσολογγίου.Να σημειώσω βέβαια ότΙ Ο σημερινός ΗΡΑΚΛΗΣ εξακολουθεί να στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής οι οποίοι εξακολουθούν να είναι αυτοί που βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά.Όταν λοιπόν ξεπεραστούν οι 47 βαθμοί και η πέμπτη θέση το ξανασυζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να ξανασυζητησουμε ΤΙ 10:35 και 9:59?Με βάση τα λεγόμενα σου αποδεικνύεις ότι γνωρίζεις πολύ καλά την ομάδα και ότι έχεις ασχοληθεί.Σταμάτησε επιτέλους να κατηγορείς..και όσο για την ομάδα τι θέση έχει τερματίσει και λάθος να ειπώθηκε να είσαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει του χρόνου.. Ξυδακι τωρα!!!ξέρεις εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Εάν όλοι που σχολιάζετε δίνατε απο ένα 5εύρω ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είχε ανάγκη ούτε απο χορηγίες ούτε απο καλοθελητές τις τελευαταίας στιγμής.
    Αλλά βλέπεις τα σχόλια είναι τζάμπα όπως τζάμπα μάγκες είσατε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακάρι φίλε μου να το ξεπεράσει. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Άλλο όμως αυτό κ άλλο οι ανακρίβειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο φίλος των 10.35 έχει δίκιο. Τότε η ομάδα στηρίζονταν σε δικά της παιδιά κ ήταν από τις ελάχιστες που τα παιδιά δεν σμοιβονταν. Προτιμώ να παίζουν παιδιά από τον τόπο μου κ ας μην είμαστε Α κατηγορία πάρα να πληρονωντσι 7 - 8 ξένοι. Αυτό δεν είναι ερασιτεχνικος αθλητισμός. Κ τότε φίλε η ομάδα είχε κ ένα παιδικό που πέταγε κ έβγαλε αρκετούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη μεγάλη ομάδα. Τώρα που είναι οι υποδομές σας? Πως προάγεται τον αθλητισμό? Που είναι τα μικρά παιδιά που έχετε μαζέψει στο γήπεδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εσυ ρε βλακα τι δινεις και κατηγορεις τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ το παιδί σου το έχεις στο μεσολογγι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3:26 είσαι λάθος και αν θες μπορώ να σου το εξηγήσω από κοντά με χαρτί και με στυλό και θα σου αποδείξω ότι είσαι λάθος.Ένα θα σου πω μόνο από εδώ όλα τα νέα παιδιά του αστακού πίνουν χασίς και πεζουν όλη την ημέρα λολ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο