Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Το 50% των αποδοχών του διαθέτει ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ σαν Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ, στη μάχη για τον κορονοϊό

          Μία συμβολική κίνηση μεγάλης σημασίας έκανε επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας και πρόεδρος στο ΦΟΔΣΑ που διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ Παλαίρου
         Ειδικότερα, ο Θανάσης Κασόλας αποφάσισε να διαθέσει για τους επόμενους δυο μήνες το 50% του μισθού του ως προεδρος του ΦοΔΣΑ, στην μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊου, ως μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης στην δύσκολη περίσταση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Θανάσης Κασόλας, ανακοίνωσε την απόφαση του να προσφέρει το 50% του μισθού του:

Thanasis Kasolas
       Η πρόταση του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, για προσφορά του 50% των μισθών των δημάρχων για δυο μηνες πρεπει να επεκταθεί και στους πρόεδρους των νομικών προσώπων των δήμων, και γενικα κάθε αμειβόμενου απο την τοπικη αυτοδιοίκηση όπως επίσης και των Νπδδ. 
           Η πρόταση αυτή με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και προσφέρω το 50% του μισθού μου ως προεδρος του ΦοΔΣΑ, για τους επόμενους 2 μήνες, στην μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊου.
       Καλώ Επίσης τον κάθε αμοιβομενο αιρετό από την τοπική αυτοδιοίκηση να πράξει αναλόγως.
Να είστε όλοι καλά και υγιείς.....




10 σχόλια:

  1. ΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΑΙΠΕΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσες να μην το κάνεις και δεν θα σου καταλογιζε κανένας τίποτα.Πολλα μπράβο σου.Ας παραδειγματιστουν κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο μεγάλε αρχηγέ , όλοι ξέρουν ποσό καλόψυχος είσαι και υπεράνω σε όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τωρα θελετε ταχα να γινετε ηρωες τι να δώσετε εσεις να δώσουν οι δήμαρχοι και οι βουλευτές οι πρόεδροι τι να δώσουν αφου τρία κατοστάρικα παιρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε καραγκιοζη 9:29 ποιος εισαι εσυ που μπηκες στο ψηφοδελτιο του κασολα και τωρα τον κατηγορεις.ενα ρεταλι εισαι του καριολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. ο κάρυ έκανε και κάνει άλλα καλά,
      έβαλε το δήμο του σε αναπτυξιακή τροχιά.

      Διαγραφή
  7. Στον 10:02, μήπως εννοείς την καταστροφή της Βόνιτσας σαν ένα από τα καλά που δήθεν έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ο θαανασης στο ρευμα της εποχης..... τον πληρωνει ο καρυ να ειναι προεδρος και νομιζει οτι τρωμε τριφυλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:32 Τον Κασολα δε τον ψήφισε ο κάρυ να γίνει προεδρος , αλλά τόσο πολύ σε πόνεσε αυτό που έκανε καργ ...κι;;; Έρχονται και αλλά για σένα και το αφεντικό σου που πληρώνεσαι κάθε εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο