Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΤΕΙΩΝ: Εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΤΕΙΩΝ                 23/03/2020

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Σύμφωνα με την Αρ.Πρ.:39676/Δ2/20-03-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, που ήρθε σήμερα 23/03/2020 σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας, καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να μεριμνήσουν για την εγγραφή των παιδιών τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ, μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης στη σελίδα https://register.sch.gr/students/. Σχετικές οδηγίες υπάρχουν στο ΠΣΔ..........



       Ο αριθμός μητρώου του κάθε μαθητή, που θα σας ζητηθεί κατά την εγγραφή του, βρίσκεται στον έλεγχο προόδου του Α΄ τριμήνου για τις τάξεις Γ’, Δ’, Ε΄ και ΣΤ’, τον οποίο έχετε. Για τις τάξεις Α΄ και Β΄ θα σας σταλεί στο προσωπικό σας e mail. Σας υπενθυμίζω για μια ακόμη φορά πως όσοι γονείς/κηδεμόνες δεν έχουν αποστείλει στο e mail του σχολείου (mail@dim-fyteion.ait.sch.gr) το προσωπικό τους e mail και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, πρέπει να το πράξουν άμεσα. Θα ενημερωθείτε από το Διευθυντή του σχολείου με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προσωπικό σας mail για την έναρξη της ασύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ο Διευθυντής του σχολείου
Πότσιος    Δημήτριος



2 σχόλια:

  1. Όσοι δεν εχουνε ιντερνετ κ λάπτοπ τη θα κανουνε?αττη η γωνίες δεν Πρέπει να ενημερωθούν κατάλληλα τη Πρέπει μα κανουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο φιλε.πολύ δεν εχουν ιντερνετ ουτε υπολογιστές.τη κάνουμε γεια αυτο.Έτσι ειμαι κ εγω με το γιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο