Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Σημαντική μείωση του χρέους του Δήμου Ξηρομέρου προς την ΔΕΗ

           Με δύο επίσημα έγγραφα προερχόμενα από την ΔΕΗ, αποτυπώνεται η σημαντική μείωση του χρέους του Δήμου Ξηρομέρου προς την ΔΕΗ.

         -Το ένα είναι του Αυγούστου του 2019, που αποτυπώνει χρέος ύψους 554.583,45 € και το άλλο είναι του Φεβρουάριου του 2020, που αποτυπώνει χρέος 390.283,16 €.................




           “Νοικοκυριό, οικονομία, όχι σπατάλες, συμπεριφορά ωσάν να πρόκειται για το σπίτι μας, οικονομική εξυγίανση, οργάνωση και στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, είναι τα θεμέλια για όλους τους άλλους στόχους. 
         Αν γίνουν ο Δήμος θα προχωρήσει μπροστά, αν δεν γίνουν θα μείνουμε στα ίδια”, είναι το σχετικό σχόλιο του τοπικού blog: http://mytikaspress.blogspot.com/





19 σχόλια:

  1. Έπρεπε να αφήσουμε το γαλούνη και τη παρέα του να πάει το χρέος στη ΔΕΗ 7 εκατομυρια.μπραβο. Αλλάξτε τα όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μια ερώτηση σχετικά με παλαιότερη ανάρτηση του Δήμου Ξηρομέρου που έχει σχέση με την ΔΕΗ και παραπανίσια έξοδα του δημου.
    Σχετικά με την χρήση των γηπέδων ποδοσφαίρου τέννις και μπάσκετ από καθηγητές για μαθήματα επί πληρωμή.
    Πληρώνουν κάποιο αντίτιμο για τους προβολείς- καθαριότητα- συντήρηση ή τα πληρώνουν οι δημότες Ξηρομέρου;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γήπεδα ειναι δημόσια περιουσία και καλά κάνετε που είχατε ανοιχτά φώτα

      Διαγραφή
    2. Η μεταφραση απο αυτο ?? Αυτα τα φωτα ξέρεις ποιος τα πληρωνει ?? Ολοι οι υπολοιποι εκτος απο αυτον που τα αναβει . Δεν λεμε να μην τα ανάψουν αλλα να τα πληρωσουν.

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΈΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε των 8.11 σου λέω υπεύθυνα ότι δεν πληρώνει κάνεις τίποτε.Σε κανένα αθλητικό χώρο κ με προβολείς να καίνε νυχθημερόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Ολα τελικα για εναν ψηφο γινονται γιαυτο και ο τοπος μας δεν θα παει ποτε μπροστα.

      Διαγραφή
  6. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΝΑ ΤΑ ΙΣΙΩΣΗ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Γαλουνη δεν θα περνούσανε αυτά. Θα τα έκοβε από την ριζα.

      Διαγραφή
  7. Ολα μπαινουν στη σειρα με οικονομια και οχι σπαταλη.τριανταφυλακη προχωρα εισαι η μονη λυση του δημου.οι γαλουνηδες τα καταστρεψανε ολα ολα ολα τιποτα δεν αφησαν ορθιο οι τενεκεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Δήμαρχε ελπίζω να μην ξαναδούμε το φαινόμενο να παίρνουν τζάμπα ρεύμα στην παραλία όλοι οι σκαφάτοι απο τα μηχανήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.... ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  9. ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να κλησει και το παράνομο ρεύμα που περνούν τα ψυγεία για τον σύλλογο αλιέων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΩΘΕΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ.
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχει τόση πίεση που ανεβαίνει στο μπαλκόνι έτσι? Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο