Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Προσφορά του συμπατριώτη μας κ. Χρήστου Χατζαρά, προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ξηρομέρου.


Η CretaForce του συμπατριώτη μας Μυτικιώτη κ. Χρήστου Χατζαρά που διαμένει στην Αθήνα, η οποία ανέλαβε για τέσσερα χρόνια την δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου και συγκεκριμένα έως 1.1.2024 (δείτε εδώ), έρχεται σήμερα για να κάνει την παρακάτω προσφορά στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ξηρομέρου.
Πολλούς χαιρετισμούς Χρήστο...

 -----------------------------
 Η CretaForce, πρωτοπόρος στις υπηρεσίες web hosting στην Ελλάδα, θέλοντας να συνεισφέρει και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση, θέτει την κοινωνική εταιρική της ευθύνη πάνω από όλα και διαθέτει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων δωρεάν για 1 έτος, από την στιγμή της εγγραφής, σε όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου Ξηρομέρου.
Οι προσφερόμενες δωρεάν υπηρεσίες αφορούν τα παρακάτω πακέτα:


Για να έρθετε σε επαφή μαζί μας θα πρέπει να στείλετε ένα αίτημα συνεργασίας στο sales@cretaforce.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Στη συνέχεια θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και αφού ελέγξουμε ότι η ιστοσελίδα σας καλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές της υπηρεσίας, θα προχωρήσουμε στη μεταφορά της ιστοσελίδας και των e-mail σας στη δικιά μας υποδομή.
mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κύριο Χατζαρά .!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιέπαινη προσφορά προς τις, άμεσα ή έμμεσα, δοκιμαζόμενες επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Δήμου μας, που αξίζει θερμά συγχαρητήρια, με την ελπίδα να βρει μιμητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο