Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Νέα συγκέντρωση στα «Jumbo» την Κυριακή 2 Φλεβάρη

Νέα συγκέντρωση, την Κυριακή 2 Φλεβάρη, στις 10 π.μ., έξω από το κατάστημα της επιχείρησης «Jumbo» στον Λούρο, οργανώνει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.
Για δεύτερη Κυριακή είχε προκηρυχθεί απεργία για τους εργαζόμενους στην επιχείρηση, κόντρα στην απόφαση της εργοδοσίας να λειτουργεί το κατάστημα όλες τις Κυριακές του έτους, αξιοποιώντας τους αντεργατικούς νόμους των κυβερνήσεων και τη σχετική απόφαση του αντιπεριφερειάρχη.

πηγή: 902.gr

16 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει πάρα πολλά για τις άσχημες εργασιακές συνθήκες στα τζάμπο και φαντάζομαι και όλοι αποδοχές τι θα ναι. Το ωραίο είναι που τους λένε ότι πρέπει να είναι χαρούμενοι γελαστοί και κεφατοι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν .Από μέσα σου να κλαίς κι απ' έξω να γελάς πως να μη σπάσουν τα νεύρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ελεύθερο χαμόγελο είναι ποίηση.

    το ανελεύθερο είναι προσποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1η έχουμε ρεεεεεεεεεεε. απαισιόδοι



    << ο Φλεβάρης κι' αν χιονίσει καλοκαίρι θα μυρίσει >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο βακακης ειναι στυγνος επειχηρηματιες θελει να βγαλει τα λευτα απο το δερμα του εργαζομενο.δεν χορταινει λευτα ο αθεοφοβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που υπάρχει ο Βακακης και κάνει δωρεάν μαθήματα επιβίωσης επιχειρήσεων. Τεμπέληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Jumbo έχει διαθέσιμα 400 εκ μίστερ. Αν ήθελε να τα βάλει στην τσέπη δεν θα ήταν εκεί τα λεφτά. Ο τύπος διδάσκει επιβίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:14 Αηδιασα με το μήνυμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε ο βακακης διδσσκει να κανει αυτος τη δουλειατου και οι εργαζομενοι να κοψουν το κεφαλι τους να δουλευουν μερα νυχτα σαν τα σκυλια.αντε με το καθε βακακη που εκμεταλευετε την ψυχη του καθενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από κάποιους σαν εσένα υποφέρει η κοινωνία κι απ' τις απόψεις σου.Σκυψτε το κεφάλι δουλέψτε σαν είλωτες και πείτε και ευχαριστώ.Ντροπη μόνο έχω να πω αλλά αν πάει το παιδί σας σε μια δουλειά με ατελείωτες ώρες και τρεις κι εξήντα τότε θα σας ένοιαζε αλλά μάλλον είστε απ' την άλλη πλευρά εσείς.Ντροπη παντως έχουν και τα παιδιά του υπόλοιπου κόσμου ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο βακακης κατηγορησε τον σκλαβενιτη γιατι δεν θελει να ανοιγει τα μαρκετ την κυριακη .τοσο μασονος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κοινωνία υποφέρει από τη βλακεια που τη δέρνει. Γιατί οι εργαζόμενοι δεν διεκδικούν την πρόταση βακακη; νομοθετημενοι 14 μισθοί και να πληρώνονται δια του 12. Και όλες οι εισφορές στο ΙΚΑ να τις επωφελούνται οι εργαζόμενοι. Το ξέρεις βλαξ ότι οι εργαζόμενοι παίρνουν 300 ένσημα Μαξ το χρόνο ενώ πληρώνονται 350; και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα παιδιά του κοσμάκη που δουλεύουν στα άλλα μαγαζιά της περιοχής το σκ, γιατί να δουλεύουν; επειδή είναι μικροί; ρε γιορτάζουμε (και καλά) 200 χρόνια από την επανάσταση του 21 και ακόμα ραγιάδες είμαστε. Γιατί δεν κλείνουν τα μαγαζιά Τρίτη και Τετάρτη που δεν πατάει ψυχή; γιατί έτσι έμαθες. Αν σου έκλειναν την καφετέρια σαββατοκύριακο δια νόμου θα έπεφτες σε κατάθλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το παιδί μου αν δεν μπορεί να διεκδικήσει και να βρει κάτι καλύτερο στη ζωή του, εύχομαι τουλάχιστον να βρει μια δουλειά στα τζάμπο για να μπορεί να τρώει τουλάχιστον. Και αν μπορέσει να φύγει κάποια στιγμή για κάτι καλύτερο, να το τολμήσει και να μην αισθανθεί βολεμενος. Δεν μπορεί να ξέρεις τι σου φέρνει η ρημαδα η ζωή. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να τιμάς αυτό που μπορείς να έχεις. Αυτό που με χαλάει ξέρεις ποιο είναι; ότι ο καρελιας με τον παπαστρατο είναι Θεοί επειδή δίνουν σούπερ μπόνους στο προσωπικό αλλά δεν μιλάμε για τον καρκίνο που πουλάνε. Και ξέρεις τι άλλο με χαλάει; που τις Κυριακές βλέπω τα εργατικά κέντρα μόνιμα έξω από τα λιντλ. Λες και δεν υπάρχουν άλλα σούπερ μάρκετ. Την επόμενη φορά που θα αηδιασεις με μένα, κοίτα λίγο στον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρώτον σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό στη μούρη γιατί αν ήξερες να μιλήσεις δεν θα μιλούσες έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την επόμενη φορά που θα αηδιασω θα κοίταξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και θα δω έναν άνθρωπο τσακισμένο από την κούραση τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς που δεν μπορεί να σηκώσει τα χέρια του και παίρνει ψυχούλα ίσα ίσα για επιβίωση.Γι αυτό κύριε που τα ξέρεις όλα κλείσε επιτέλους το στόμα σου που θα μας βγάλεις και τους κύριους τζάμπο ευεργέτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο