Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

H Έλενα Ράπτη με την καμπάνια "Ένα στα Πέντε" το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα βρεθεί η Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, προκειμένου να υπογράψει μαζί με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, σύμφωνο συνεργασίας με το Children’s Rights Division του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει εκδήλωση με τίτλο «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης», στην οποία θα μιλήσει η κ. Ράπτη, καθώς και ο Γιώργος Λυγερός, Αστυνόμος Β’ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Η εκδήλωση, που θα είναι ανοικτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 38-40). Μεταξύ άλλων, πρόκειται να παρουσιαστούν τα ενημερωτικά εργαλεία και οι δύο ιστορίες κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», μέσα από τις οποίες περνούν όλα τα μηνύματα της καμπάνιας σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως σε παιδιά, με τρόπο οπτικοακουστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό, συμβάλλοντας πολύ ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση όλων και εν τέλει στην προστασία των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο