Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Ο Γιώργος Βαρεμένος χαρακτηρίζει την εκτροπή του Αχελώου ως φαραωνικό σχέδιο

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, κατόπιν παραγγελίας και στα “καλά καθούμενα”, επαναφέρει το φαραωνικό σχέδιο για την εκτροπή του Αχελώου και, τώρα, καλώντας σε σύσκεψη τοπικούς φορείς και τους βουλευτές της Θεσσαλίας, θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι το κάνει για το καλό της. Η πατέντα περί “μερικής εκτροπής” επιστρατεύεται προφανώς για να παρακαμφθούν οι δικαστικές αποφάσεις και οι αντίστοιχες ευρωπαϊκές αποφάνσεις.
Εκμεταλλευόμενος την συνωμοσία σιωπής που έχει εξυφάνει ο οργουελικός μηχανισμός που τον στηρίζει, και η οποία συνομωσία στην περίπτωση της Αιτωλοακαρνανίας έχει πάρει σκανδαλώδεις διαστάσεις, επιχειρεί να εκτελέσει το τέλειο πολιτικό έγκλημα.
Παράγοντες της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και επιστημονικοί φορείς, που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους μέχρι που ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι εμμένει στην αρχική θέση που είχε χαράξει, τώρα κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτε για τον φόνο. Νομίζουν ότι τα εκλογικά αποτελέσματα στις πρόσφατες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές νομιμοποιούν την οικοδόμηση ενός βαθέος κράτους της Δεξιάς, του “αποφασίζουμε και κάνουμε ό,τι θέλουμε”.
Ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας, και όχι μόνο, καλείται να διαψεύσει αυτή την ιστορική παρεξήγηση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΑ 750 ΕΥΡΩ, ΣΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ, ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΤΟ 2028 ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΑΚΡΙΆ ΗΡΕΜΗΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Οτι να'ναι