Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΑΝΟΣ: Θεία λειτουργία στην Ι.Μ. της Παναγίας της Αγριλιώτισσας πριν το συλλαλητήριο!


         Την Κυριακή 19/1 θα πραγματοποιηθεί θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Αγριλιωτισσας στο στρατόπεδο στον Άγριλο
          Όπου θα προεξάρχει την θεία λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας κ.κ Κοσμάς. 
        Επίσης λίγο μετά την ίδια μέρα στις 11:00 π.μ είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο ενάντια στο κέντρο φύλαξης μεταναστών στον Αγριλο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

12 σχόλια:

  1. Θέλουν τη βοήθεια του Θεού για να διώξουν ανθρώπους που ζητάνε καταφύγιο από τον πόλεμο. Μάλλον πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν τη λέξη αγάπη από τη λέξη συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν γίνει η δομή φιλοξενίας
    Θα γνωρίσουν και άλλοι άνθρωποι απο άλλες χώρες
    Τον Ναό του Χριστιανισμού


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
    ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν γίνει η δομή φιλοξενίας δεν θα ξαναγνωρισουμε εμείς τον ναό γιατιθα τον έχουν ισοπέδωση οι μετανάστες. Είδατε εσείς να σέβονται τον χριστιανισμό; Έχετε μήπως ακούσει τη παθαίνουν οι χριστιανοί στις χώρες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως 10.29..
      Απλα βλεπωντας τα σχολια καποιων εδω μεσα που επικροτουν το να ερθουν οι μεταναστες εδω τυπου οκ ολα καλα...καταλαβαινεις πραγματικα οτι μερικοι ανθρωποι ειναι σ αλλον κοσμο.εχουν πληρη αγνοια για τους μεταναστες κ τις επιπτωσεις.δυστυχως

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
      ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ
      ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.



      Διαγραφή
  5. Η καραμέλα ότι όλοι είναι πρόσφυγες λογω πολέμων και ότι έρχονται μόνο οικογένειες είναι μέγα ψέμα. Μειοψηφία είναι.Οι πρόσφυγες πολέμων βεβαίως να προστατευτούν αλλά όχι μόνο από την χωρα μας. Η Ε.Ε κοροιδευει την Ελλάδα και όχι τώρα αλλά πάντα. Πάρα πολλοί έρχονται από χωρες που δεν έχουν ούτε πόλεμο, ούτε εμφύλιο και είναι μόνοι και νέοι.Αλήθεια δεν βλέπει κανείς το αστυνομικό δελτίο για παραβατικότητα και υπηκοότητες? Δεν τις κάνουν οικογενειες προσφύγων αλλά αποβράσματα καθε χωρας που την κοπάνησαν από εκεί και είναι χιλιάδες. Θα ενσωματωθούν αυτοί? Στη συρία κάηκαν πολλές εκκλησίες των εκεί ορθοδόξων.Μια αναζήτηση στο google θα πείσει. Αντέδρασε κανένας αλληλέγγυος? Καμία πορεία μήπως? Μήπως κάποιο τρικάκι σε δρόμους? Μήπως κάποιο πανό συμπαράστασης? Πρέπει να πιεστούν και οι διπλανες πάμπλουτες ή πλούσιες χώρες Σ. Αραβια, μΠαχρειν, Ηνωμένα αρβικα εμιράτα, Ντουμπάι να τους πάιρνουν αυτοί και όχι να ερχονται εδω τόσο μακρυά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάει ο Μητροπολίτης και στον Αη Βλάσση στη Ζαβέρδα να λειτουργήσει που είναι ο τάφος του Αγίου γιατί δίπλα κάνουν την περιοχή σκουπιδότοπο. Και μετά να οργανώσει συλλαλητήριο. Αν μπορέσει βέβαια να προσεγγίσει το Ναό γιατί τα σκουπιδιάρικα της Λευκάδας σχηματίζουν ουρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και στο συλλαλητήριο να βοηθήσει στην οργάνωσή του η κα Καρέλου που φαίνεται πολύ δυναμική γυναίκα και μπράβο της. Αλλά να εξηγήσει προηγουμένως στον Δεσπότη γιατί ψήφισε υπέρ να γίνει δίπλα στο προσκύνημα σκουπιδότοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.54μμ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΣΟΥΔΕΝ-ΣΟΜΑΛΙΑ[ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ]-ΑΛΓΕΡΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ-ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΧΕΡΙΑ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ 100 ΠΟΥ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ 90 ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 100 ΜΟΝΟ ΟΙ 10 ΕΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ 10ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μετανευστικο ειναι γενικότερο και συνθετο θεμα
    και λυνεται με γενικές και τοπικες, πολιτικες αποφασεις .

    Το τι κανει ο καθένας στον ατομικο του χώρο-στο σπίτι του
    ειναι προσωπικό θέμα του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μεταναστευτικο ειναι γενικότερο και συνθετο θεμα
    και λυνεται με γενικές- τοπικες, πολιτικες αποφασεις .

    Το τι κανει ο καθένας στον ατομικο του χώρο-στο σπίτι του
    ειναι προσωπικό θέμα του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο