Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας: Αντιδράσεις για το έγκλημα της εκτροπής του Αχελώου

Κατάπληκτοι παρακολουθούμε την πρωτοφανή μεθόδευση με την οποία η κυβέρνηση επιδιώκει να ολοκληρώσει το παράνομο έργο της εκτροπής του Αχελώου, αδιαφορώντας για το πλήθος των δικαστικών αποφάσεων ανωτάτων Δικαστηρίων, αλλά και για το ίδιο το Σύνταγμα αποκαλύπτοντας  έτσι το πραγματικό της πρόσωπο, το οποίο, στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων και των ύποπτων κρυφών συμμαχιών βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με την κοινωνική συνοχή όσο και με την ισόρροπη προστασία του περιβάλλοντος.
 Η  στρατηγική δε επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να απαξιώσει τελείως και προκλητικά όλους τους θεσμικούς παράγοντες της Αιτωλοακαρνανίας από κάθε συζήτηση βρίσκεται όχι απλά πέρα από κάθε νομιμότητα, αλλά μας δημιουργεί και τον φόβο και συνάμα τη βεβαιότητα ότι ο σχεδιασμός που οραματίζεται θα έχει ολέθριες συνέπειες στο Νομό μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. 
Καταδικάζουμε απερίφραστα τις ενέργειες της κυβέρνησης και την πολιτική της στο ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου και καλούμε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες να υψώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας ενάντια σε ό,τι υποβαθμίζει τον φυσικό μας πλούτο και το περιβάλλον.

6 σχόλια:

  1. στις ερχόμενες εκλογές και όποτε κι αν γίνουν εκλογές,
    έρχεται σάν Αχελώος ποταμός ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κινημα αλλαγης ειναι αυτο .κλειστε το μαγαζι αυτο τωρα υπαρχει μονο ο συριζα αυτος ειναι αντιπαλος της δεξιας αντε μπραβο.ενας πρωην πασοκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Φίλοι μού! Μην χάνεται Τον χρόνο σας. Για Τον Αχελώο έχει τελειώσει το θέμα..ιδεί η αγρότες συνάδελφοι μας ζεσταίνουν τα Τρακτέρ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάσαμε και την Νεράιδα βρε παιδιά, να μας πει την αποψή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο