Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Σε κινητικότητα, με συνεχείς συσκέψεις η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

    Συνεδρίασε το ΔΣ της ΟΑΣ την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όπου συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού, συζητήσαμε επίσης τον προγραμματισμό δράσης ενόψει των κινητοποιήσεων στο τελευταίο 10ήμερο του Γενάρη, όπως αποφασίστηκε στην Πανελλαδική Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη Νίκαια.

Αποφασίστηκε να γίνουν περιοδείες σε χωριά του νομού ενώ προγραμματίζονται συσκέψεις. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία το επόμενο διάστημα, για να αναδείξουμε τα οξυμένα προβλήματα μας, καθώς και την λήψη αγωνιστικών αποφάσεων. Καλώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να πιστέψουν στη δύναμη του οργανωμένου μαζικού αγώνα και να επιβάλουν το δίκαιο των αιτημάτων τους. Μόνο με τους αγώνες μας έχουμε κατακτήσεις και κέρδη, το αφορολόγητο, το ακατάσχετο, την απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος και πολλά άλλα.

Συσκέψεις.
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – Σάββατο 18 Ιανουαρίου 11.00 το πρωί στο καφενείο Αδελφών Φούρλη

ΑΣΤΑΚΟΣ – Κυριακή 19 Ιανουαρίου 11.00 το πρωί στο καφενείο «Τσιπουράδικο»

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ – Κυριακή 19 Ιανουαρίου 19.00 το απόγευμα στην καφετέρια Καραδήμα

Επίσης αποφασίσαμε την  συμμετοχή μας με λεωφορείο στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων το Σάββατο 1 Φλεβάρη στην AGROTIKA στην Θεσσαλονίκη στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο