Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Γ. Βαρεμένος: Για διαφημιστικές αφίσες σκοταδιστικής έμπνευσης

Οι Αθηναίοι επιβάτες του Μετρό ξύπνησαν σήμερα κάπου κοντά στην… Σαουδική Αραβία, αντικρύζοντας διαφημιστικές αφίσες σκοταδιστικής έμπνευσης ενάντια στο νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην άμβλωση.
Το γεγονός αυτό ήταν υπ’ όψιν του αρμόδιου υπουργού Κ. Καραμανλή;
Η μήπως η Κυβέρνηση ασπάζεται το δόγμα που η καμπάνια αυτή ενέπνευσε στον Άδωνη Γεωργιάδη και το διατύπωσε με δηλώσεις του προ ημερών;
Αυτοί χρησιμοποιούν το δημογραφικό ως πρόσχημα για να αμφισβητήσουν δικαιώματα κατοχυρωμένα από τον προηγούμενο αιώνα. Με την φόρα που έχουν πάρει, μπορεί να φθάσουν μέχρι την απαγόρευση του διαζυγίου, με το επιχείρημα ότι διακόπτει την καρποφορία των ζευγαριών!
Καλούμε την κυβέρνηση και τον υπουργό Κ. Καραμανλή να διατάξει αμέσως το ξήλωμα της σκοταδιστικής αφίσας.

3 σχόλια:

  1. Σοβαρέψου...για δολοφονιες παιδιών μιλάμε....για τα σκυλια και τα γατια κανετε νομους και μαυρο φιδι που τον εφαγε εκεινον που σκοτωνει ενα ζωο. Εδω που μιλαμε για σκοτωμους παιδιών μεσα στην κοιλια της μανας τους, μου σφυριζετε αδιαφοροι και το παιζετε προοδευτικοι....ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Βαρέμενε δυστυχώς πέσατε στα μάτια του κόσμου και των συγχωριανών σας. Σκοταδιστικές απόψεις έχετε κι εσείς και όλοι οι άλλοι που είναι μαζί σας. Δε σας ξαναψηφίσουμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλύτερος σκοταδισμός απο τις ιδεοληψίες του σύριζα δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο