Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο τίμησε η ΚΑΤΟΥΝΑ | ΦΩΤΟ: Πάνος Τσούτσουρας







             Τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών αλλά και των Αρχών του τόπου, γιόρτασε με λαμπρότητα η Κατούνα, σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020. 
       Αρχικά τελέστηκε όρθρος και θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, απο τον αρχιμανδρίτη πάτερ Νεκτάριο Τριάντη και πολλούς ιερείς, ενώ στη συνέχεια έγινε η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Αθανασίου συνοδείας της Φιλαρμονικής μπάντας, στο κεντρικό δρόμο του χωριού.
           Στον εορτασμό του πολιούχου Κατούνας, το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, η Περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κοντογιάννης, ο Γιάννης Λύτρας πρώην Αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας, ο Δημήτρης Μασούρας επικεφαλής της Συμφωνίας Ελπίδας, η Αντιδήμαρχος Αθηνά Βέμη Καρέλου, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θεόδωρος Στούπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σωτήρης Προδρομίτης, Θωμάς Καραμάνης, Πάνος Σαλοδημήτρης, Νίκος Βαρβάτος, η Πολιτευτής και ενεργός πολίτης Αφροδίτη Μπουμπούλη, η Πολιτευτής Γεωργία Μπόκα, ο διοικητής του Α.Τ. Κατούνας Δημήτριος Κόκκιος, κ.α.

Χρονιά Πολλά στην Κατούνα…






























































































4 σχόλια:

  1. Ο κόσμος πεινάει ,δρόμους δεν έχουμε να πάμε σπίτια μάς, το δούλεμα και το ψέμα σε άλλο τόπο και οι λωποδύτες και οι κλέφτες στην πρώτη γραμμή .Μια ζωή επαγγελονται πολιτικοί και τρώνε με δέκα μασέλες. Βαρέθηκα να βλέπω σόου με μπόλικη σάλτσα θρησκείας και ψευτοπατριωτισμου από πουλημένα τομάρια.


    Χρόνια πολλά στην μαρτυρική Κατούνα που από πόλη 10.000 κατοίκων την έκαναν ένα χωριουδάκι αυτοί που κυβερνάνε 40 χρόνια τώρα.

    Παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον σε άλλο κόσμο θα ζεις αδερφέ... Η Κατούνα είχε 10.000 κόσμο ποτέ;
    Όσο για την κατάσταση που επικρατεί όπως λες, μπορείς να γίνεις εσύ καλύτερος άνθρωπος και θα αλλάξουν και οι άλλοι γύρω σου και ο τόπος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε 5.000 κατοίκους και μπορούσε και έπρεπε να γίνει δήμος αλλά με τα μαγειρέματα που έγιναν τότε γίναμε Ακτίου Βόνιτσας και η συνέχεια γνωστή κατηφόρα χωρίς τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε πες τους τώρα ότι ο Άγιος Αθανάσιος ήταν Αιγύπτιος να βάρανε τον παπά με τις εικόνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο