Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

“Κλειδώνει” ο Άγριλος για κέντρο μεταναστών

               Στην προγραμματισμένη συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών που ολοκληρώθηκε πριν λίγο με θέμα τις «Δομές Φιλοξενίας Μεταναστών και Προσφύγων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου», φέρεται πλέον πως κλειδώνει το στρατόπεδο του Άγριλου ως ένα από τα κέντρα προσφύγων – μεταναστών.
            Όπως και στην προηγούμενη (χθεσινή) συνάντηση έτσι και στην σημερινή ο δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας, εξέφρασε την αντίθεση του και της τοπικής κοινωνίας στην ενδεχόμενη φιλοξενία προσφύγων – μεταναστών στο παλαιό στρατόπεδο στην περιοχή Άγριλος............



            Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό πρόκειται να ξεκινήσει νομικό αγώνα ενάντια σε αυτήν την προοπτική, με βασικό επιχείρημα το γεγονός οτι η έκταση ανήκει στον δήμο Αμφιλοχίας. Σε αυτήν την προσφυγή είναι πιθανό να συνδράμει και η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, εξαιτίας του γεγονότος οτι εντός του χώρου βρίσκεται εκκλησία.
              Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόθεση των αρμοδίων είναι στον Αγριλο είναι να μεταφερθούν σε πρωτη φάση 720 άτομα μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, ως προς το πως μπορει να αυτο να επιτευχθεί.

9 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ,Η ΕΠΕΣΕ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)https://www.diaforetiko.gr › the...
    Θεσσαλονίκη: 29χρονος Αφγανός χτύπησε, ασέλγησε και βίασε ανήλικο
    ...
    2)https://www.google.com/amp/s/www.mononews.gr/society/mitilini-sinelifthi-metanastis-pou-apopirathike-na-viasi-18chroni/amp
    3)https://www.diaforetiko.gr › syr...
    Σύρος μετανάστης βίασε 3χρονο αγόρι σε καταυλισμό προσφύγων στα Γιάννενα ...
    Ας ευχηθούμε να μην συμβούν τέτοια εαν τους επιτρέψουμε να τους φέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε γινονται στο ξηρομερο αυτα.Οποιος κουνηθει θα το σκεφτει δυο φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γινονται αυτα στο ξηρομερο ωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν το πρόβλημα το είχα οι κάτοικοι τής Χίου και της Μυτιλήνης δεν νοιάστηκε κανένας σας.Σας φαινόταν μακρινό όνειρο να φτάσουν στα σπίτια σας.Ηταν κατατρεγμένος κοσμάκης απο πόλεμο που δεν είχατε πρόβλημα να μείνουν κοντά σε σπίτια άλλον,λες και τα νησιά μας είναι άλλο κράτος.Χειροτερα απο αυτα που τραβάνε οι νησιώτες εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω η Ελλάδα!!!
    Ζήτω η θρησκεία!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ραγιάς είναι ραγιας ανεξαρτήτου πολιτικής πεποίθησης βλάκα.Απλά οι αριστεροί είναι και προδότες!

      Διαγραφή
  7. Ασε το δημαρχο ησυχο βρε μεγαλε.πηγενε στο κοιμηση να του πεις οτι η προπαγανδα εχει κσι τα ορια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάθε ένας απ'αυτούς σαν μονάδα είναι ακίνδυνοι.Για λόγους ασφάλειας και επιβίωσης αυτοί θα κάνουν ομάδες και τότε γίνονται πολύ επικίνδυνοι.Δε θα μπορεί να τους σταματήσει κανένας γιατί απλά δεν ρισκάρουν τίποτα στη ζωή τους.
    pazariotis-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο