Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΥΧΗ

Στον Status FM και στην εκπομπή "soukouradioshow" βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης δίνοντας μια συνέντευξη ουσίας στον Κυριάκο Μπογιατζή και την Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για όλη την πορεία της καριέρας του καθώς και για τις μοναδικές βραδιές που ζει αυτό τον καιρό στην Θεσσαλονίκη μιας και κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζετε στο CLUB VOGUE μαζί με την Πάολα.

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Πάολα λέγοντας πως ταιριάζουν παρά πολύ καλλιτεχνικά αλλά και σαν άνθρωποι και για αυτό τον λόγο  οι στιγμές που ζουν επάνω στην σκηνή είναι σπάνιες και του θυμίζουν παλαιότερα χρόνια της νύχτας.


"Δεν συμβαίνει αυτό σε κάθε συνεργασία και κάποιες συνεργασίες είναι φωτογραφικές. Κάποιες φορές αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάποιες συνεργασίες και στο τέλος δεν είναι αποδοτικές.Για αυτό τον λόγο και κάποιοι καλλιτέχνες επιλέγουν να δραστηριοποιούνται μόνοι τους"


Σε ερώτηση του Κυριάκου Μπογιατζή ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν δίστασε να μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε παλαιότερα και όλο αυτό το "μεταφυσικό περιστατικό" που του συνέβη όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος καθώς είχε επισκεφτεί το Άγιο Όρος με πρόβλημα παγκρεατίτιδας και όταν επέστρεψε το πρόβλημα του είχε εξαφανιστεί.

Όπως διηγήθηκε ο τραγουδιστής  την ώρα της μετάβασης του στο Άγιο Όρος και καθώς βρισκότανε στο καραβάκι εντελώς τυχαία και χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος πήγε και κάθισε δίπλα σε έναν κύριο και καθώς πιάσανε την κουβέντα ανακάλυψε ότι ήταν ο γιατρός  όπου και θα τον χειρουργούσε  λίγες μέρες αργότερα στην Αμερική.


Όταν λοιπόν ο Νίκος Κουρκούλης επέστρεψε στην Αθήνα και πέρασε κάποιες απαραίτητες εξετάσεις πριν να μεταβεί στην Αμερική για να εγχειριστεί η γιατροί του δήλωσαν πως όλο το πρόβλημα είχε εξαφανιστεί και πως ήτανε μια σπάνια περίπτωση Αυτοίασης.

Όπως τόνισε ο ίδιος είπε ότι "δεν πιστεύω στην τυχαία τύχη" αλλά στην "επιτηδευμένη τύχη"

Ο Νίκος Κουρκούλης αποκάλυψε πως ετοιμάζει και ένα βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει περίπου στο τέλος του έτους και εκεί μέσα θα διηγείται πώς πέρασε όλη αυτή την περιπέτεια της υγείας του και πως θέλει να περάσει ένα μήνυμα μέσω αυτού σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Τέλος ο αγαπητός καλλιτέχνης τόνισε πως η πίστη μας στο ανώτερο μας λυτρώνει και μας βοηθά να ξεπερνάμε οποιοδήποτε πρόβλημα και πως η πίστη μας δίνει μία μεγάλη δύναμη που δεν μπορούμε να βρούμε από κάπου αλλού.

 Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο