Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Άγριλος - Γιώργος Μπούρχας: ΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ


Ο Γιώργος Μπούρχας ιδρυτικό μέλος του ΜέΡΑ25 σε λογαριασμό στο twitter έγγραψε τα παρακάτω, "ΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΓΙΛΟ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ." Το συγκεκριμένο μήνυμα και ο Γιάνης Βαρουφάκης προώθησε από το δικό του λογαριασμό.



Ο Γιώργος Μπούρχας ζει και εργάζεται στη Βόνιτσα είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας από το 1995, απόφοιτος του Νομικού και του Πολιτικού Τμήματος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ταγμένος στην προώθηση και υπεράσπιση του Λιμπεραλισμού και σφοδρός πολέμιος όλων όσοι τον διαστρέφουν, μιλώντας δήθεν στο όνομά του. Έχει διατελέσει μέλος του «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ FORUM» στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ ήταν δύο φορές υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας και δύο φορές υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με τους συνδυασμούς της «Λαΐκής Συσπείρωσης» του ΚΚΕ.

15 σχόλια:

  1. εγω απλα θα επαναλαβω ξανα αυτο το ποστ που ανεβασε το site ((( Στο φως τα μυστικά του ναυαγίου στους Παξούς – Πλήρωσαν 4.000 ευρώ για τη μεταφορά τους μέχρι την Ιταλία )) . δεν ειμαι ξενοφοβικος σέβομαι οποια δηποτε υπαρξη στον πλανητη αλλα .. θελω και μια απαντηση απο κάποιον μη ξενοφοβικο .. που τα βρήκαν τοσα χρήματα ?? τι στο καλο συμβαίνει τελος πάντων . τι παιχνιδι παίζεται εις βαρος του ελληνικου λαου . τι γινεται εδω ? δεν εχω καμια ρατσιστική τάση, αλλα ολα τα ύποπτα με βαζουν σε σκέψη . δεν ειμαι ρατσιστής η ακροδεξιός οπως λετε .. ουτε ανήκω πολιτικά καπου το ξεπερασα αυτο εδω και χρονια ..αλλα δεν εχω και καμια διαθεση να με δουλεύουν .. εγω επένδυσα σε αυτη την χωρα κυριοι πηγα στρατο πλήρωσα πολλα χρηματα στο κρατος . δεν γίνεται να μην υπολογίζουν τίποτα και να αποφασίζουν και να διατάσσουν , διοτι το επιβάλουν οι εκ των εξω . ειναι ενα σοβαρότατο θεμα που κανονικα θα επρεπε να παρουν εντολη λαου με πλειοψηφία για να εκτελέσουν .γνωριζει καποιος τι σημαίνει ο ορος δικτατορία ?δικτατορια στο ευρύ πλαισιο λαου (που ειναι και το κρατος στην ουσια ) σημαίνει εκτελώ βάση τον γνώμονα λαός !! οπως καταλαβαίνετε δεν γινεται πλεων οποιος παει κοντρα στο δικο τους σύστημα αυτόματα να γίνεται ακροδεξιός η ανθρωποφοβικος . κατι συμβαινει εδω . κολλανε ταμπελες στην μεγαλυτερη μεριδα του ελληνικου λαου για ποιο λογο ??? για να περασουν το δικο τους μήνυμα ?οχι λυπαμαι .. δεν δεχομαι καμιά εισβολή στα πιστεύω μου στην θρησκεία μου και στην χώρα μου ,και σας απαγορεύω τις ταμπελες σε καποιον που εχει αντίθετη άποψη σε αυτο , μιας και ειναι καθαρα δικτατορικό αυτο και στοιχείο, απο την παλιά ακροδεξιά σχολή ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ όχι μόνο θα έφερνες τα συνορα παρακάτω αλλά θα εξαφανιζες και όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς να το αντιλαμβάνεται κανείς, υποστηρίζει την προσπάθεια των ισχυρών για μεταφορά πλέον των 250 εκ ψυχών από υπανάπτυκτες πλην υπερ - γεννητικές χώρες, στον αναπτυγμένο κόσμο που μαστίζεται από υπογεννητικότητα , απλά για εργατικά χέρια που τα έχουν τποσο ανάγκη. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φωνή βοώντος εν τη ερήμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουτε ξενοφοβος ειναι ο έλληνας ουτε ρουσφετολογος ούτε ρατσιστής αλλα ειναι ορθοδοξος, φιλοξενος και υπομονετικός που αγαπαει τη πατριδα το εθνος και την ελευθερια μαζι με το ιερό χωμα που του χαρισαν με αιμα και αγωνες οι προγονοι του (όχι όλοι δυστυχώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:40 μ.μ. έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαστε Έλληνες, φορολογούμενοι πολίτες. Δεν μας ρώτησαν ποτέ για τίποτα. Ένα δημοψήφισμα έγινε κι αυτό για τα μάτια του κόσμου. Το μεγάλο ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ. Τα capital control στημένο παιχνίδι κι αυτά. Η οικονομία μας πάσχει, η παιδεία μας πάσχει, η υγεία μας πάσχει, η αστυνομία μας πάσχει, η εργασία μας πάσχει και καποιοι μας λένε για δήθεν οικονομικούς μετανάστες και δήθεν πρόσφυγες. Μας τους κατσικωνουν στο σβέρκο, θέλουμε δε θέλουμε, να βγάλουμε εμείς το φίδι από την τρύπα. Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται. Κι αν δεν είναι αυτά δικτατορία, τότε να μου πει κάποιος τι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτος ο φιλος ειναι ωραιος με ξενα κολυβα θελει να κανει μνημοσυνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι απλά.... μία σημερινή, σχεδόν καθημερινή και ενδιαφέρουσα είδηση περί πολυπολυτισμικότητας και συνυπαρξης εθνοτητων και θρησκειών. 20/1/2020

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης 17χρονη από το Αφγανιστάν η οποία μαχαιρώθηκε στο στήθος και στην κοιλιά, για άγνωστους λόγους, από 20χρονο ομοεθνή της, ο οποίος έχει συλληφθεί.

    Το επεισόδιο συνέβη στον καταυλισμό της Μόριας. Επίσης, συνελήφθησαν στην Μόρια, άλλοι δυο ανήλικοι Αφγανοί οι οποίοι τραυμάτισαν με μαχαίρι δύο Αφρικανούς, ηλικίας 26 και 30 ετών.

    Να σημειωθεί, ότι από την 1η Ιανουαρίου, σε συγκρούσεις στην Μόρια, έχουν σκοτωθεί με μαχαίρι δύο Αφρικανοί ενώ περισσότεροι από δέκα τραυματίες νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που τα λες ποιος σε ακουει.αυτα λεω κ εγω καθημερινα. Μας συνεπηραν οι συναισθηματικοι κ φιλευσπλαχνοι κ γιναμε εμεις οι ρατσιστες κ οι παλιανθρωποι.καταλαβες που φτασαμε φιλε μου?να λεγομαστε και ρατσιστες.τι να πω?ας ανοιξουν τα ματια τους αυτοι οι φιλευσπλαχνοι γιατι απ οτι φαινεται δεν ξερουν τι τους γινεται κ τι τους περιμενει..μιλαμε για νανηδες

      Διαγραφή
  10. ΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ"
    ΑΧ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΙΑΚΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ . ΣΗΚΩΘΕΙΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΑΙ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 4-5000 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟ ΠΧ
    ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ 5 ΕΥΡΩ .
    ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα εγκατασταθουν οι μεταναστες και εσεις που τους κατηγορειτε θα τους γλειφετε απο το φοβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρε θα ερθει η ωρα που θα παμε ειτε προσφυγες ειτε μεταναστες εμεις οι ελληνες.να δουμε τοτε τι θα λετε κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο