Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Σαντέρ Πεμάι: Αυτός είναι ο Αλβανός πιστολέρο που συνελήφθη για την κοκαΐνη στον Αστακό


             Απόπειρες ανθρωποκτονίας (και εναντίον αστυνομικών), ένοπλες ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών, διακεκριμένη κατοχή όπλων και πυρομαχικών, αποδράσεις από φυλακές.

         Αυτά είναι μερικά μόνο από τα αδικήματα που μπορεί κανείς να διαβάσει στο εγκληματικό βιογραφικό του Σαντέρ Πεμάι, ο οποίος συνελήφθη -για έκτη φορά- από την ΕΛ.ΑΣ. για το φορτίο μαμούθ των 1.181 κιλών κοκαΐνης στον Αστακό.
       Ο λόγος για έναν από τους πιο διαβόητους Αλβανούς κακοποιούς, μέλος της πάλαι ποτέ αδίστακτης συμμορίας του Μαριάν Κόλα, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πολύωρη ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς στα βουνά του Σουλίου..............



              Ο 41χρονος σήμερα Σαντέρ Πεμάι, τον Φεβρουάριο του 2010 είχε πρωταγωνιστεί σε ένοπλη συμπλοκή στον Βύρωνα, όχι απλά πυροβολώντας εναντίον αστυνομικών, αλλά ρίχνοντας και πέντε χειροβομβίδες. Τότε, είχε χάσει τη ζωή του ένας αθώος πολίτης που διέρχονταν από το σημείο, ενώ είχαν τραυματιστεί και δύο αστυνομικοί.

Ο πρώτος φάκελος για τον Σαντέρ Πεμάι σχηματίστηκε στην Ασφάλεια Αττικής το μακρινό 2000, ενώ παρά το γεγονός ότι είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν πέντε φορές για «σκληρά» ποινικά αδικήματα, κατάφερνε να παίρνει άδειες από τα καταστήματα κράτησης. Μάλιστα, τρεις φορές δεν επέστρεψε ποτέ από την άδεια του στη φυλακή.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
reader.gr

5 σχόλια:

  1. Η αστυνομία τον συλλαμβάνει για τις παράνομες πράξεις του και η δικαιοσύνη του πολύ δημοκρατικού μας κράτους τον αθοωνει και του λέει
    ΞΑΝΑ ΚΑΝΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται χούντα αη στο τρίτο υπόγειο χωρίς να βλέπεις το φως του ηλίου μέχρι να πεθάνεις
    Να δούμε τότε θα ξανά πουλήσεις θάνατο στον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν οι φυλακες στην ελλαδα ηταν οπως ειναι στη ρουμανια τοτε θα το σκεφτοταν καποιος να σκοτωσει η να κλεψει η να πουλαει κοκαινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕς ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι "άδειες" δίδονται επίτηδες για να το σκάνε και να τους παρακολουθούν για μεγαλύτερα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο