Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΔΡΑΣΗ της εθελοντικής ομάδας Αστακού με καθαρισμό στην παραλία! - ΦΩΤΟ





                  Άλλη μια δράση της εθελοντικής ομάδας Αστακού πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, στο παραλιακό μέτωπο. 
           Συγκεντρώθηκε όγκος σκουπιδιών, που στο σύνολό τους, προέρχονταν από τη θάλασσα, όπως αναφέρει με ανάρτηση της στο φβ, η αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και μέλος της συντονιστικής ομάδας εθελοντών κ. Χρυσούλα Δράκα.........



















8 σχόλια:

  1. Δρασηηη.. μονο με εθελοντισμό δεν γίνετε τίποτα δήμαρχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον/// Η πλειοψηφια ειναι γυναικες!!!!! Οι ανδρες απολαμβανουν τον καφε και τα σχολια στο f/b 2/ ευχης ειναι να σας ακολουθησουν εκατονταδες αλλοι αστακιωτες -3/ να μην το αφησετε στη μεση αυτο το εγχειρημα 4/ Ευχης εργον ειναι στην επομενη εξορμηση σας να μην βρειτε τιποτε ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την πράξη τους αυτή. Δείχνει πολιτισμένους ανώτερους ανθρώπους! Η πράξη όμως αυτών που πετούν τα σκουπίδια τους τι δείχνει και πως μπορείς να χαρακτηρίσεις τους ανθρώπους αυτούς; Ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι αυτοί οι εθελοντές που νιάζονται τόσο πολύ για τον τόπο τους που ήταν όταν δεν ήταν δήμαρχος ο Τριανταφυλάκης; Ποιες ήταν οι εθελοντικές τους δράσεις; Μπορούν να μας πουν και να ανεβάσουν φωτογραφίες για να μας πείσουν. Και δεν αναφέρομαι στο σύλλογο γυναικών που έχει προσφέρει έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ο Κος Τριανταφυλλακης έχει αφυπνίσει το εθελοντικό αίσθημα--ανάγκη των πολιτών. Οι πολίτες βλέπουν την αλλαγή και πραττουν ανάλογα... Όσο για το σχόλιο σου το βρίσκω άκρως εγωιστικό που θα πρέπει να σου αποδείξουν τι έκαναν. Τέτοια είσαι.

      Διαγραφή
  5. Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΠΝΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι εθελοντές τώρα ξυπνησαν.... άντρες ομως δεν υπήρχαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τα μάτια σου..... Έχεις τυφλωθεί από την έλλειψη δημοσίου χρήματος....

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο