Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Κινδυνεύει να βρεθεί 27 χρόνια στη φυλακή για πλημμελήματα.- Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος στην ΕΡΤ


      Τη στήριξη της κοινωνίας ζητάει ο πρώην ιχθυολόγος της    βιομηχανίας παραγωγής ψαριών Ανδρομέδα που δραστηριοποιείται στην Πάτρα, Χρήστος Λοβέρδος – Στελακάτος, καθώς στις 7/2 και στις 13 /3, αντιμετωπίζει δυο πολύ σημαντικά δικαστήρια, μετά από δικαστική διαμάχη χρόνων με την συγκεκριμένη εταιρεία. 
Ο ιχθυολόγος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 27 χρόνων γιατί, όπως λέει,  ενημέρωσε την κοινωνία για το τι τρώει. Ο Χρήστος Λοβέρδος – Στελακάτος,  μηνύθηκε από την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας στην οποία εργαζόταν για συκοφαντική δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη. Ο ιχθυολόγος κατάγγειλε με δημοσιεύματα το τεράστιο διατροφικό και περιβαλλοντικό σκάνδαλο, που συντελείται στις ελληνικές θάλασσες και τα ποτάμια από όλες τις εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, το οποίο λέγεται χρήση φορμόλης.

Στο βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάνει αναδρομή σε όλες τις διώξεις του και τονίζει ότι δεν φιμώνεται, αλλά και δεν παζαρεύει την τιμή την αξιοπρέπεια και τις γνώσεις του. Η αλήθεια, η γνώση και η ελευθερία του λόγου δεν φυλακίζονται, προσθέτει:





«Προς την κοινωνία

Για τις διώξεις μου 7/2/20 και 13/03/20

Η πολυεθνική ζητάει 27 χρόνια φυλακής γιατί ενημέρωσα την κοινωνία το τι τρώει.

Μια αναδρομή σε όλες τις διώξεις μου.
Η αλήθεια, η γνώση και η ελευθερία του λόγου δεν φυλακίζονται.

Έργα και ημέρες πολυεθνικών και συνενόχων.
Όχι άλλο καρκίνο στη ζωή μας».

Αριθμός λογαριασμού

 Εθνική Τράπεζα

 ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 347/002764-20

ΙΒΑΝ GR 4801103470000034700276420

 BIC/SWIFT ETHNGRAA


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος: περισσότερα- πηγή: ert.gr

4 σχόλια:

  1. Γιατί να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο ο τύπος και να μιλήσει ανοιχτά ?? το θέμα είναι ότι θα χρειαστεί αποδείξεις για να στηρίξει κάτι τέτοιο ..Αν πάλι μπορεί να το αποδείξει, τότε μιλάμε για τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο και παίρνει πάρα πολλούς η μπάλα μετά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα σωρό βλακείες. Να κόψει τα λιβάνια γιατί έχει καεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν 15 χρόνια ( δούλευα και εγώ σε παρόμοια εταιρία) και για το ίδιο πρόβλημα ενημέρωσα προφορικά ντόπιο υπουργό αλλά με έγραψε στα απ΄ αυτά του. Έτσι και εγώ την έκανα από αυτόν τον κλάδο και έκοψα κάθε επαφή. Εκεί στον Αστακό ξέρετε καλύτερα απ' όλους μας ότι όλα αυτά δουλεύουν με σικελικούς κανόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει δικιο αλλα που να το βρει το δικιο του.στην ελλαδα της αρπαχτης και της λαμογιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο