Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ο Συνδυασμός «Συμφωνίας Ελπίδας» καταψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ για το 2020

      Καταψήφισε η «Συμφωνίας Ελπίδας» το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το 2020, και τους λόγους τους εξηγεί σε αναλυτική του ανακοίνωση, ο Δημήτρης Μασούρας, επικεφαλής του συνδυασμού:

            Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το κύριο θέμα συζήτησης ήταν το τεχνικό πρόγραμμα του 2020.
   Το τεχνικό πρόγραμμα έχει ασφαλώς και έργα χρήσιμα, τα οποία έχουμε στηρίξει με την ψήφο μας και στο δημοτικό συμβούλιο και σε επιτροπές.
     Όμως στερείται μιας συνολικής λογικής, ενός στίγματος και οράματος για την περιοχή. Περαιτέρω ενστάσεις διατυπώθηκαν και για ζητήματα διαφάνειας στην κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος, αλλά και για την πορεία εκτέλεσης ορισμένων έργων.................



         Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να εισάγουμε βελτιώσεις, για τις οποίες όμως δυστυχώς, η δημοτική αρχή φρόντισε, με αστείες δικαιολογίες, να μην εισαχθούν προς συζήτηση, λόγω έλλειψης εισήγησης από την αρμόδια υπηρεσία.
Γι’ αυτούς τους λόγους καταψηφίσαμε το τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο πέρασε μόνον με τις ψήφους της δημοτικής αρχής.

            Κατά τα λοιπά, αξίζει να σημειωθεί πως με πρωτοβουλία μας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, με αφορμή την επέτειο των 75 ετών από την είσοδο του Κόκκινου Στρατού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς.

             Η πρωτοβουλία της παράταξής μας για την απ’ ευθείας μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, για λόγους ανωτέρας βίας. Ασφαλώς, η δημοτική αρχή εξακολουθεί να μην αναλαμβάνει καμία σχετική πρωτοβουλία με μόνιμη υποδομή.

10 σχόλια:

  1. Ενός λεπτού σιγή για την επέτειο γενοκτονίας των Ελληνων-Ποντιων από τους Τούρκους γιατί δεν κάνατε ποτέ? Και δεν ήταν 353.000 μόνο αλλά πολλοί παραπάνω. Ούτε πρόκειται να κάνετε γιατί και οι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν απαίτησε με πυγμή ποτέ την αναγνώριση αυτής της γενοκτονίας, αλλά ούτε τις αποζημιώσεις που οφείλει η καταχρεωμενη Γερμανία στον Ελληνικό λαο, ποτε μα ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κύριο χαρακτηριστικό του Τεχνικού Προγράμματος είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνει τους ίδιους πόρους του Δήμου. Θα γίνουν 6-7 αναμορφώσεις του προυπολογισμού και με απευθείας αναθέσεις θα δώσουν τα λεφτά στους συγγενείς τους και στους ημετέρους. Αυτό γίνεται 5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα φαγοπότια του Ρούλη γιατί δεν ασχολείστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτούς που έχουμε μπλέξει θα έχουμε καριόλη για άλλα 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγκεφαλικα νεκρος ο Δημος Ακτιου Βονιτσας αγαπητε Δημητρη ! για ποιο τεχνικο προγραμμα μιλανε ας μα δειξουν τα πρακτικα και τις προτασεις απο τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ που ουτε ενα συμβουλιο δεν εχουν κανει για τετοιο θεμα (θυμιζει τον αειμνηστο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ο κυριος Δημαρχος που συμβουλευοταν τον Π@@@@@ Του για να παρει αποφασεις , βεβαια μια τριχουλα ειναι μπροστα του) εχει ομως χαιβανια που ακολουθουν ακομη και Προεδρους τ.κ, απο διαφορετικες παραταξεις !!
    ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...
    ΘΥΡΡΕΙΟ 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε μασουρα πιστευω οτι πολιτικα για να γινεις δημαρχος εχεις τελειωσει.ο τροπος που φερεσε στο συμβουλιο με την αρνηση σου σε ολα να λες οχι δειχνει αδυναμια και πανικο.ολοι εμεις που στηριζουμε τον αποστολακη και ειμαστε παρα πολλοι εσενα πολιτικα θα σε τελειωσουμε οσες φορες χρειαστει.καλο κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7:29 ΤΟ ΚΑΡΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΥ.Ο ΚΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΛΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακοτεχνίες σε όλα τα εργα. Τα μισά έχουν σταματήσει και η νοοτροπία που έχουν οι διοικούντες είναι απαράδεκτη. Καθόλου τυχαίος ο μαρασμός, η κατάντια της Βόνιτσας και όλου του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοείται ο Καργιολης(Κάρυ όπως τον λέτε εσείς χαϊδευτικά) θα βγαίνει 40 χρόνια. Αφού για 50 και 100 ευρώ η τοπική κοινωνία ψηφίζει Καργιολιδες τέτοιοι είναι και οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασε τα 50 και 100 ευρω το καρυ τον αγαπαει ο λαος γιατι ο καρυ ειναι κοντα στο λαο ενω οι αλλοι ειναι πολυ πολυ μακρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο