Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Συζητούν για ίδρυση τουριστικού συλλόγου στην ΠΑΛΑΙΡΟ - Κυριακή 12 Ιανουαρίου

ΠΑΛΑΙΡΟΣ 
6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ανακοίνωση
Ίδρυσης τουριστικού συλλόγου

             -Φίλοι και φίλες,  αυτή την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων Παλαιό δημοτικό, θα προβούμε στην (3) κατά σειρά συνάντηση με σκοπό τον διάλογο για τη σύσταση και λειτουργία τουριστικού συλλόγου στην Πάλαιρο. 
        -Σε ένα μέρος που ο τουρισμός ακμάζει, χρόνο με το χρόνο πολλαπλασιάζονται τα καταλύματα και τα ξενοδοχεία, είναι απαραίτητη η ίδρυση και η λειτουργία ενός τέτοιου συλλόγου. 
    -Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας αλλά και γενικότερα όποιον ενδιαφέρεται να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία,  κύριος σκοπός της είναι να αναδείξει τον τόπο μας, τις φυσικές ομορφιές, τους αρχαιολογικούς του χώρους, τους φιλόξενους ανθρώπους του.

Βασιζόμαστε στη στήριξή σας.......

6 σχόλια:

  1. Η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου κ Αποστολάκη , ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ Κασόλας μαζί με τους δύο Αστακιώτες ψήφισαν να έρθουν τα σκουπίδια από Λευκάδα και Μεγανήσι στη Ζαβέρδα. Τα είχαν φέρει και από Πύργο, Αρχαία Ολυμπία και Αίγιο. Aντιδράστε. Κάποιοι τα ξενοδοχεία τους και όχι μόνο τα έχουν στη Λευκάδα. Όποιοι δεν ξέρουν να ρωτήσουν και θα μάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φορέα τουριστικής διαχείρισης να κάνετε. Όχι σύλλογο. Και να ρωτήσετε και κανέναν επιστήμονα που να γνωρίζει καλά το αντικείμενο.
    Και αν με το καλό συσταθεί να απαιτήσετε δύο πράγματα τα οποία καταστρέφουν τη Ζαβέρδα. Το κλείσιμο του ΧΥΤΑ και την διαπλάτυνση - βελτίωση του δρόμου μέχρι τη Βόνιτσα. Χωρίς υποδομές ο ποιοτικός τουρισμός δεν ανθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε παιδιά Επιτέλους ξυπνήσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν οι ιδρυτές του συλλόγου είναι και υποστηρικτές των ΧΥΤΑ. Γιατί σε αυτή την περίπτωση τζάμπα προσπάθεια θα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σχολιασμοι όπως πάντα σχετικοί... Ότι να ναι είστε... Μακάρι να γίνει ο σύλλογος και κάθε φορά να κάνει ένα βήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να γινει ο χυτα να σας βαλουνε ολους μεσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο