Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!! -Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ! -ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!!!

Δυστυχώς  με τη ψήφο τους ήρθαν τα σκουπίδια από Πύργο, Αρχαία Ολυμπία, Αίγιο, τώρα έρχονται από Λευκάδα, σε λίγο από το Μεγανήσι και σε λίγο καιρό ουδείς γνωρίζει από που θα έρθουν.  

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ για αυτό το σοβαρότατο θέμα. Αντίστοιχα την ίδια μέρα συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Λευκάδας και είναι πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. 
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. 

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός 


Αγαπητοί Αναγνώστες
           Ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και κυρίως των Δημοτών συνεχίστηκε μία  μακροχρόνια  διαβούλευση, η οποία το τελευταίο τρίμηνο ήταν έντονη και διαρκής. Και να το αρνηθούν κάποιοι τα γεγονότα και τα λόγια αρμοδίων τόσο εντός Δήμου, όσο και εκτός Δήμου αποδεικνύουν τον ισχυρισμό μου. Αν κάποιος τολμάει να με διαψεύσει, θα λάβει τις ανάλογες απαντήσεις με ντοκουμέντα όπως πάντα. 
          Σε όλους είναι γνωστό ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  του ΦΟΣΔΑ  με Πρόεδρο τον κ. Κασόλα Αθανάσιο Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και μέλη το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Τσακάλη, το Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Γερόλυμο, στη συνεδρίαση του την 8η Νοεμβρίου 2019 αποφάσισε   ΟΜΟΦΩΝΑ:
-Να μεταφερθούν τα απορρίμματα του Δήμου Λευκάδας ποσότητας 12.000 τόνους στο ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής  Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας......



         Εξέλιξη την οποία είχαμε προβλέψει, πολλά χρόνια νωρίτερα, και μέσα από την ενημερωτική ιστοσελίδα ΧIROMERONEWS (και όχι μόνο) σας είχαμε ενημερώσει και είχαμε καλέσει τους Δημοτικούς Συμβούλους ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ τους.

         Δυστυχώς  με τη ψήφο τους ήρθαν τα σκουπίδια από Πύργο, Αρχαία Ολυμπία, Αίγιο, τώρα έρχονται από Λευκάδα, σε λίγο από το Μεγανήσι και σε λίγο καιρό ουδείς γνωρίζει από που θα έρθουν. 

   -Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ για αυτό το σοβαρότατο θέμα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

-Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Λευκάδας με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη: 
    ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Δ.Σ. έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Λευκάδας και  Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αιτωλοακαρνανίας, για την τελική διάθεση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Λευκάδας στον Χ.Υ.Τ.Α. της  3ης  Γ.Ε.Ν. Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Εισηγητής: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος
Τα συμπεράσματα δικά σας...



          Έστειλα σήμερα 23-11-2019 ηλεκτρονικά στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας την παρακάτω αίτηση στο Πρόεδρο του ΔΣ κ. Στούπα:
             Υπενθυμίζω στο Πρόεδρο του ΔΣ κ. Στούπα, ότι έχει υποχρέωση όχι μόνο να δίνει το λόγο στους Δημότες όταν τον ζητούν, αλλά να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των Δημοτών (με το λόγο τους) στη λήψη των αποφάσεων. Του υπενθυμίζω ότι ο ίδιος επιβάλλεται να υπηρετεί τη διαφάνεια για όλους και για τα πάντα. Αν δεν μου ο λόγος (όπως στο προηγούμενο ΔΣ) καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να πράξουν το καθήκον τους. 

Αγαπητοί Συνδημότες 
       Το θέμα αυτό είναι το σοβαρότερο (μετά το νερό) που ταλανίζει 20 χρόνια τη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς. -Ουδείς δικαιούται να μετατρέψει το πανέμορφο μας τόπο σε χωματερή. Ουδείς δικαιούται να παραδώσει στις επόμενες γενιές μία χωματερή πολυτελείας. 

      Στις περιπτώσεις αυτές, ΝΟΜΙΚΑ προβλέπεται και ΠΟΛΙΤΙΚΑ επιβάλλεται, το λόγο να  έχουν οι κάτοικοι της περιοχής.
       -Προτείνω να συνέλθει άμεσα το ΔΣ στη Πάλαιρο. Να γίνει πλήρης ενημέρωση των Δημοτών και να αποφασιστεί η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.  

Φυσικά η θέση μου είναι:
Ούτε μία ξένη σακούλα απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας, πέραν των Δήμων Ακτίου- Βόνιτσας και Ξηρομέρου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

*******************************************

ΔΕΙΤΕ την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Λευκάδας Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, για την μεταφορά των απορριμμάτων στην Πάλαιρο και ΑΚΟΥΣΤΕ ξανά την συνέντευξη του Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού και βγάλτε τα συμεράσματα σας...


Ο πρώην Δήμαρχος Λευκάδας για την μεταφορά των απορριμμάτων στην Πάλαιρο
       O επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ" Κωνσταντίνος Δρακονταειδής για την ανακοίνωση από τη Δημοτική Αρχή της μεταφοράς των απορριμμάτων στην Πάλαιρο μέχρι την ολοκλήρωση κατασκευής της ΜΟ.Π.Α.Κ, τονίζει: 

        Χθες, η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε την συμφωνία με το ΦΟΔΣΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας (Γ.ΕΝ.) για τη μεταφορά των απορριμμάτων – για ένα χρόνο – δεματοποιημένων και χύδην (χύμα) και με κατ’ αρχήν ποσότητα 12.000 τόνων, στο Χ.Υ.Τ.Υ. Παλαίρου. Όπως ανέφερε ο κ. Δήμαρχος αυτή είναι μια πρώτη απόφαση (θα ακολουθήσουν κι άλλες), που αφορούν το χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση, της ήδη δημοπρατημένης, Μονάδας Προεπεξεργασίας Απορριμμάτων και Κομποστοποίησης (ΜΟ.Π.Α.Κ.) στη Λευκάδα.
         Την ίδια ώρα, ο κ. Θεόδωρος Σολδάτος, με ανάρτηση του στο facebook, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και ντροπής, χύνει το δηλητήριό του, κατηγορώντας την προηγούμενη δημοτική αρχή και την προηγούμενη κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως ούτε αυτή, ούτε οι προηγούμενες λαϊκίστικες κορώνες του, μπορούν να καλύψουν τα πραγματικά γεγονότα. Το ότι δηλαδή αναγκάστηκε να συρθεί, κυριολεκτικά, στην συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή στο όνομα της «κυβερνησιμότητας», προκειμένου να μην αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα στην παράταξή του. Έτσι κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία, προσπαθεί να φανεί «ισχυρός». Μπροστά στην αγωνία του αυτή μάλιστα, ξέχασε να μας πει, τι έκαναν τα προηγούμενα 40 χρόνια οι κυβερνήσεις του για την επίλυση του προβλήματος.
           Θέλουμε από την αρχή, να καταστήσουμε σαφές σε όλους, πως θεωρούμε την συγκεκριμένη εξέλιξη θετική.
       Δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε, ότι συνολικά και σε συνέχεια και του προεκλογικού κλίματος, γνωστοί πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί (και όχι μόνον) κύκλοι, σε αγαστή συνεργασία, δημιουργούν μια τεχνητή εικόνα, δήθεν οριστικής λύσης του προβλήματος, ΤΩΡΑ!!!
      Στόχος τους, οι δήθεν ανίκανες, προηγούμενη Δημοτική Αρχή και κυβέρνηση και η πολύ ικανές τωρινές. Φοβούνται κάτι και συνεχίζουν να μας επιτίθενται, αφού έτσι κι αλλοιώς είμαστε στην αντιπολίτευση;

        Για την ουσία της υπόθεσης τώρα και κυρίως για να ενημερώσουμε τους πολίτες, θέλουμε να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε, τα εξής:
       Η παραπάνω συμφωνία αφορά το μεταβατικό στάδιο, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί η κατασκευή της ΜΟ.Π.Α.Κ., που αποτελεί και την οριστική λύση του προβλήματος. Το ποιος υλοποίησε αυτήν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, η προηγούμενη δηλαδή Δημοτική Αρχή, συστηματικά το αποκρύπτουν. ΤΥΧΑΙΑ;

   Η παραπάνω συμφωνία δεν θα μπορούσε να ωριμάσει και υλοποιηθεί:
α)-Εάν δεν είχε προηγηθεί η Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, από το 2017, για να υποδέχεται το υπόλειμμα της επεξεργασίας των απορριμμάτων της Μονάδας.
β)-Εάν δεν είχε δημοπρατηθεί η Μονάδα.

      Η μη ύπαρξη άλλωστε, των παραπάνω προϋποθέσεων, ήταν και η βασική αιτία που απέρριπταν τα δικά μας αλλεπάλληλα αιτήματα, το προηγούμενο διάστημα.
Προκειμένου να σταματήσει η δεματοποίηση, είχαμε στο σχεδιασμό μας τρείς επιλογές.
         Πρώτη επιλογή μας, να δεχθεί τα απορρίμματα ο Δήμος – Ακτίου Βόνιτσας, μέσω του αντίστοιχου ΦΟ.Δ.Σ.Α., μια λύση που είναι και η πιο φθηνή από άποψη κόστους.
      Με τη δεύτερη επιλογή μας, είχαμε δρομολογήσει (υπήρχε η συναίνεση των εμπλεκομένων), τη λύση των Ιωαννίνων που η Μονάδα τους λειτούργησε από τον Απρίλιο του 2019.
      Είχαμε όμως σχεδιάσει και τρίτη εναλλακτική λύση που ήταν, η προσωρινή κομποστοποίηση με σειράδια (μελέτη και αδειοδοτήσεις εγκεκριμένες), παράλληλα με την κινητή μονάδα επεξεργασίας.
      Άρα και για το μεταβατικό στάδιο είναι σαφές ότι είχαμε λύσεις, εφ’ όσον θα συνεχίζαμε να διαχειριζόμαστε το Δήμο.
     Τώρα, προχώρησε η πρώτη λύση, της Παλαίρου. Θετικό επαναλαμβάνουμε.
     Άλλο όμως μια θετική εξέλιξη και άλλο να γίνεται συστηματική προσπάθεια:
Ι.-Οικειοποίησης μιας δήθεν οριστικής λύσης που δόθηκε ΤΩΡΑ, μέσα σε δυόμισι μήνες!!! και
ΙΙ.-Να δοθεί η εικόνα μιας προηγούμενης Δημοτικής Αρχής που, δήθεν, δεν έκανε τίποτα για το πρόβλημα.

      Εμείς ποτέ δεν υποτιμήσαμε τις προσπάθειες των προηγούμενων δημοτικών αρχών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
      Να γνωρίζουν, όλοι όσοι απεργάζονται τέτοια σενάρια, ότι δεν μπορούν να ξεπλύνουν τις πολιτικές τους «αμαρτίες», αφήνοντας τη Λευκάδα χωρίς λύση για 40 χρόνια που κυβερνούσαν εναλλάξ.
     Και κάτι άλλο, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους, για να τους αποκαλύπτουμε. Άλλωστε εμείς δυο όπλα έχουμε. ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

********************
ΑΚΟΥΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. ΚΑΛΟΥ: 








32 σχόλια:

  1. Ζαβερδιανοί ξυπνήστε. Λειτουργούν ως μεσίτες εταιρειών και προσωπικών συμφερόντων. Οι μεσίτες πληρώνονται παντού και πάντα. Τα λεφτά εδώ είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεργαζόμενες ομάδες στο παρασκήνιο , λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. Το να φέρνουν σκουπίδια από τη Λευκάδα και το Μεγανήσι στις αυλές μας στη Πάλαιρο δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάσος και Θύμιος λέγανε δημοσίως ότι ο Τσινιάς πήρε δώρα από τον Ικαρο. Τώρα ποιος ή ποιοι πήραν δώρα. Ντροπή, αίσχος, βρωμιά και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε που να τρέχουν τώρα με τέτοιο κωλόκαιρο, όταν πάρουν χαμπάρι καμιά 20αριά λεωφορεία με "επενδυτές" το συζητάμε...κι αυτό δεν είναι σίγουρο.
    Άντε γειά μας...
    Μπεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άστους εκεί να βρωμισουν όλοι. Αφού πουληθηκακανε για πλήγματα για κουριτες και για πενηνταευρα. Ζήτω ο καριολης θα σας επισκέπτετε με τζιπ τώρα για να βλέπει πως θα βρωμάτε από τα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα σκουπρα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που ερχεται απο το πακισταν σαβουρισταν και το κακο συναπαντημα. εκει στη παλαιρο εμαθα τα ξενοδοχεια προσφερθηκαν να τους φιλοξενησουν για μια χουφτα ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την Ζαβερδα η σημερινη ηγεσια κ οι Βονιτσανοι δεν θελουν να την δουν να αναπτύσσεται. Μιλώντας με καποιον στην πολεοδομια με ενημερωσε οτι το 50% των αδειων τ νομου μεχρι το τελος του 2020 προβλεπει οτι θα ειναι στον άλλοτε ΔΗΜΟ ΚΕΠΡΩΠΙΑΣ. Σε λίγα χρονια η Ζαβερδα θα εχει την πρωτοκαθεδρία τ τουρισμου στον νομο.Αυτα βλεπουν οιΒονιτσανοι κ ''περνουν ' τα μετρα τους.Αντίσταση τωρα παιδια εχουμε την δυναμη να εχουμε κ την βουληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως απλός δημότης του δήμου μας εκφράζω την δημοκρατική μου διαμαρτυρία για την αντιδημοκρατική νοοτροπία του δημάρχου και σντιδημάρχου του δήμου μας, που ως μέλη του Δ.Σ. του ΦΟΣΔΑ , έλαβαν πρόσφατα αποφάσεις σε σημαντικά θεματα χωρίς να προηγηθεί κάν καμία ενημέρωση της κοινωνίας του δήμου μας ή σχετική ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξηρομέρου.
    Η αυτοδιοικητική δημοκρατία δέν λειτουργεί σωστά και ποιοτικά με τέτοιες πολιτικές νοοτροπίες.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμάς έτσι μας αρέσει εδώ, εσύ τι πρόβλημα έχεις;

      Διαγραφή
    2. Φίλε συνδημότη ! 8:33 π.μ.
      Είναι νομίζω προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας και μέχρι να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις των αρμοδίων φορέων της πολιτείας,
      να υπάρξει η δυνατότητα να διατυπώσουν τις απόψεις τους και όλες οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας και έτσι να έχουμε κι' εμείς οι δημότες σε αυτό το σύνθετο και ειδικό θέμα μια πιό ολοκληρωμένη άποψη.
      καλό βράδυ φίλε συμπολίτη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
  9. κωστα την αλλαγη μελετης στα οχθια δεν την ειδες; αντι για τσιμεντοσνεσεις βαζουν κατι κιβωτια με λιθαρρια αισθητικα απαραδεκτο και κονομα για καποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΩΡΑ ΖΑΒΕΡΔΙΑΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νάσοοοοοο ευτυχως που δεν σε ψήφισα😈😈😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΒΙΤΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ.....ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΑΚΙ. ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΟΥΣΤ ΚΟΚΚΙΝΟΜΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Toν φοβούνται το Κώστα για αυτό δεν του δίνουν το λόγο στα Δημοτικά Συμβούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχιλλέα Ρούφη πάρε θέση δημοσίως. Συμφωνείς με το Τοπικό Δημοψήφισμα ναι ή όχι και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλους τους πρόσφυγες εκεί στη παλαιρο πρέπει να τους πάνε. Εκεί είναι η γη της επαγγελίας. Εκεί είναι ότι πιο ωραίο υπάρχει δίπλα στον σκουπιδότοπο που δημιουργήσανε.καριολης βίτσας σολδατος κασολας θα φάνε το χρήμα και οι ζαβερδιανοι θα φάνε πολύ σκουπίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΟΜΦΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΟΣΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΡΕ ΒΙΤΣΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΣΟΥ....ΑΠ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΑΚΙ ΣΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΦΥΛΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΑ ΡΕΜΠΕΛΕΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΣΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΑ ΟΧΘΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΕΓΙΝΕΣ Ο ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΤΣΑΒΕΛΙΑ ΑΜΑ ΕΡΘΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΩΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δήμαρχε Λευκάδας
    Κάθε καφενείο και μαγαζί έχει και την τουαλέτα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μεγάλες προσωπικότητες και οι 5 αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Oι πρόσφυγες το Κάρυ και το μακαρίτη το Ντόφαλο τους ενοχλούσαν Τα σκπουπίδια από όλη τη Δυτική Ελλάδα δεν τους ενόχλησαν ούτε ενοχλούν Ντοφαλάκι , Βίτσα, Καούρα, Τάκουλα, Αχιλλέα, Νάσο, Θύμιο,Νικολάκη, γαμπρό Κουκιά κλπ. Αίσχος ρεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί μισείτε τόσο πολύ το τόπο πολύ το τόπο που γεννηθήκατε; To τόπο που ζήτε και ζούν τα παιδιά σας; Στα εγγόνια σας γιατί θα παραδώσατε μία χωματερή; Για αλληλεγγύη μιλάτε; Nα φέρνουν από το Μεγανήσι, τo Νυδρί, τη Βασιλική, τη Λευκάδα τα σκουπίδια τους στις αυλές μας και τα χωράφια μας; Τόσο πολύ αγαπάτε τα λεφτά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μήν μπερδεύουμε την αλληλεγγύη με άλλα.

      Να είσαι ή να είμαι αλληλέγγυος σ' ένα πρόβλημα, Ναί.
      Να τρώω ή να τρώς τα .κατά .ου, Όχι.
      δεν είναι η αλληλεγγύη έτσι.

      Διαγραφή
  22. Αυτοί όλοι είναι μασόνοι του χρήματος εσείς εκεί στη παλαιρο δεν ξέρετε τι φηφιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ξενοδόχος Δημοτικός Σύμβουλος (δημόσιος υπάλληλος) που από τη Βόνιτσα επένδυσε στη Λευκάδα είχε κάθε λόγο να φέρει τα σκουπίδια της Λευκάδας στη Ζαβέρδα. Εσύ Ζαβερδιανέ Δημοτικέ Σύμβουλε τι λόγους έχεις ; Mήπως το μέλι είναι πολύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι πηραν αποφασεις κατα συνειδηση για τη προκοπη του τοπου. Δεν καθονται ανευθυνοι και φοβικοι για τις ευθυνες τους να φωνασκουν ανευθυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπό την αιγίδα του Μέγα πολιτικού Κασόλα
    Γιανάκη θα προκόψεις σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κανείς δεν προτείνει λύσεις , που να είναι δυνατές και σύμφωνες με το νόμο. Όσοι θέλουν να είναι ενήμεροι , ας ακούσουν τη συνένταυξη του Κασόλα στο ίδιο ιστολόγιο και μετά μιλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το περισσότερο σκατό της Λευκάδας είναι από πολίτες του δήμου μας. Πάμε καλά και αφήνουμε τα ευρώμας και μετά αντιδρούμε απλά για να μιλάμε και μάλιστα ανώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο