Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Γεμάτος σκουπίδια ο Ποταμός στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Βόνιτσας - ΦΩΤΟ

            Τώρα που στέρεψε ο Ποταμός Κεφαλόβρυσος στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης με τα απορρίμματα σε μεγάλο μήκος του, να κατακλύζουν την κοίτη του.
          Το φωτογραφικό οδοιπορικό του ενεργού πολίτη Διονύση Πετρόπουλου αποτύπωσε εικόνες, που δεν τιμούν κανέναν, από αρμόδιους φορείς έως και τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής. 
          Ο φακός αποτύπωσε τσουβάλια με μαλλί από πρόβατα, μπάζα, σακούλες, κουρελιασμένα ρούχα, οικιακά απορρίμματα που αντί να πεταχτούν σε κάδο, πετάχτηκαν μέσα στο ποτάμι, πλαστικά μπουκάλια, σιδερώστρα και άλλα πολλά. 
       Εδώ και τώρα οι αρμόδιοι να κινητοποιηθούν άμεσα, προκειμένου να καθαριστεί η κοίτη του ποταμού....
21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν τα βλεπουνε ο προιν πρόεδρος και ο νιν προεδρος δεν ενδιαφέρθηκαν ποτε ούτε για τα σκουπίδια ούτε να φτιάξουνε κανένα δρόμο μέσα στο χωριό που είναι γεμάτη χορτάρια και να ρίξουμε τσιμέντο μόνο για τον τίτλο του προέδρου είναι για το χωριό τους δεν ασχολήθηκαν ποτέ μόνο να έχουνε φτιαγμένους τους δρόμους γύρο από τα σπίτια τους

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίει κανένας αρμόδιος, κανείς δήμαρχος, κανείς πρόεδρος. Αυτά είναι ο πολιτισμός μας και η κουλτούρα μας.

Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο σκουπιδαριό, και μετά κλείνουμε δρόμους να μη γίνουν ΧΥΤΑ, ΧΥΤΥ κλπ. Έτσι, θέλουμε να τα έχουμε στη πόρτα μας να αερίζονται.

Theodora Tsouka είπε...

Ντροπή και αίσχος 😤😤😤
Ένα τόσο όμορφο χωριό να δείχνει μία τέτοια εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας, όχι μόνο από τους αρμόδιους φορείς αλλά και από τον κάθε έναν μας, γιατί τα σκουπίδια ο καθένας μας τα έχει πετάξει 🤯
Η φύση κάποτε θα μας εκδικηθεί 😭😭😭

Ανώνυμος είπε...

Ρίχτε ότι βρείτε στο ποτάμι και μετά θα έρθει ο Δήμος να καθαρίσει ώσπου να το γεμίσετε πάλι.ΔΕ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΡΙΞΑΤΕ.ΛΟΥΣΤΗΤΕΤΑ ΤΩΡΑ ΒΡ@ΜΙΑΡΙΔΕΣ.ΚΑΘΑΡΗΣΤΕΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ Ζ@Α

Ανώνυμος είπε...

Οι αρμοδιοι να κινητοποιηθούν αλλα και οι ντοπιοι να στματήσουν να βρωμίζουν...

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε γιατί δε τα καθαρίζεις ; Δε είναι σωστό αυτό για το χωριο .

Ανώνυμος είπε...

1.000.000 ευρώ έχει πάρει η ιδιωτική εταιρεία από το Δήμο. Ο τραμπούκος Πρόεδρος που είχατε ξέρει ποιοι τα πετάνε. Τι έκανε; Aυτός που βγήκε τι κάνει;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο 4.34 ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ...ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ..ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ , ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΡΓΗΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ '''...Αι πως θελτς απτου καρικι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο τοπικό που πήρε ο καριολης στο Μοναστηράκι και οι δυο σύμβουλοι είναι μουτοι.μονο η παλιογιανη αξίζει και αυτή έπρεπε να βγει πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Βλαχάντερ μπορεί να μείνει μόνο ένας.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιοι που είστε αυτό το χωριό σας αξίζει.Εσεις τα ριχνετε εσείς να τα καθαρίσετε.Ετσι και την άλλη φορά με το ποτάμι.Μονοι σας το είχατε γέμιση σακούλες και μόνοι σας και μόνοι σας το καθαρίσατε.Δεν ήρθαν και τα εριξαν όλα αυτά από τα γύρο χωριά .Τώρα ποιος θέλει από το καρικι νομίζω πως θέλετε όλοι βρ@ ...δες.Θα έπρεπε να ντρέπεστε με αυτές τις εικονες ζ@α.

Ανώνυμος είπε...

11:44 τα ρουμπαλα
Τα έχεις παίξει βρε γίδι μαιατικο.

Ανώνυμος είπε...

τη προεδρία πρέπει να τη πάρει η Δήμητρα παλιογιανη γιατί είναι πολύ δραστήρια και θα προσφέρει έργο.

Χρήστος Παλουκης είπε...

Αφήστε το παιδί να κάνει τη δουλειά του, Γιατί είναι ένας άνθρωπος που πέρασε Πολλά έχει γνώση και διάθεση..Στηρίξτε τον

Ανώνυμος είπε...

Το Ξηρόμερο να κοιτάξει τα δικά του ποτάμια που είναι γεμάτα ψοφίμια..😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Άρε σκοπ που θέλεις εσύ που λες ότι είμαστε βρομιάρηδες. Παλιό γίδι σιχαμενο

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνει και ο πρόεδρος άμα έχει να κάνει με τέτοιο βουκολικό

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι για τον σεπετο.Νομιζετε πως επειδή περπατάτε στα δύο πόδια είστε άνθρωποι;ΛΑΘΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε διπλανό χωριό είδα με τα μάτια μου να ρίχνουν σακούλες με σκουπίδια ακριβός κάτω από την πινακίδα που έλεγε πως απαγορευετε.

Ανώνυμος είπε...

9:04 θα τα πούμε από κοντά αυτά που λες. Ξέρω πιο γίδι είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Τρεμω