Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ: Νέο Ξεκίνημα, εξέλεξε ηγετική τριάδα, οι θέσεις της στο νέο δημοτικό περιβάλλον!

       -Η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» που συμπαρατάχθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αποτυπώνει με ανακοίνωση της, το νέο δημοτικό περιβάλλον στο Δήμο Ξηρομέρου. 
     -Εξέλεξε τριμελή συντονιστική επιτροπή που απαρτίζετε από τους: Ηλία Γεωργαλή, Γεώργιο Πουρνάρα και Παναγιώτη Χολή, οι οποίοι θα έχουν από δω και πέρα την ευθύνη για το συντονισμό και την λειτουργία της Συμπολιτείας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

        Μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και την συντριπτική νίκη της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη αλλά και την παράλληλη αποδοκιμασία του σάπιου πελατειακού συστήματος που οδήγησε το Δήμο στην πλήρη πολιτική οικονομική και ηθική απαξία και χρεοκοπία, ανοίγει μια νέα εποχή.
        Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών συμμετείχε και πρωτοστάτησε στην δημιουργία της παράταξης του δημάρχου, εμμένοντας στην ανεξαρτησία της και στο πλαίσιο αρχών και προγραμματικών θέσεων που τελικά υιοθετήθηκαν από το σύνολο της παράταξης και επικυρώθηκαν στις εκλογές από τους πολίτες.......

 
        Χαιρετίζουμε την ιστορική αυτή εκλογική νίκη και θεωρούμε ότι είναι μοναδική ευκαιρία για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για το Δήμο. Προϋπόθεση βέβαια είναι η τήρηση του πλαισίου αρχών και προγραμματικών θέσεων της παράταξης, δηλαδή συλλογικές και συμμετοχικές αποφάσεις με κινητοποίηση των πολιτών. Με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία και βεβαίως σχέδιο δράσης και όραμα για την περιοχή μας τα οποία αναλυτικά παρατίθενται στο πλαίσιο προγραμματικών θέσεων της παράταξης.
      Η Συμπολιτεία και τα εκλεγμένα στελέχη της, από τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβαν στο Δήμο θα συμβάλουν τα μέγιστα προς την παραπάνω κατεύθυνση. 
    Την κύρια βέβαια ευθύνη για την υλοποίηση και εφαρμογή των προγραμματικών θέσεων επί τη βάσει του πλαισίου αρχών της παράταξης, την φέρει ο δήμαρχος που θεσμικά πρέπει να εκδηλώσει την ανάλογη πολιτική βούληση.
          Για την υλοποίηση τους εμείς συμμετέχουμε, βοηθάμε και παρακολουθούμε στενά το δύσκολο εγχείρημα για την ανασυγκρότηση του δήμου και της κοινωνίας και σε όλα τα θεσμικά όργανα - δημοτικό συμβούλιο, Γενική Συνέλευση της παράταξης- θα εκφράζουμε ελεύθερα τις θέσεις μας και φυσικά τις τυχόν επιφυλάξεις μας.

           Μετά την εκλογή των στελεχών μας στο δημοτικό συμβούλιο και την ανάληψη θέσης ευθύνης, του επικεφαλής της συμπολιτείας Λευτέρη Μάντζαρη, η ανοιχτή γενική συνέλευση των μελών της, που πραγματοποιήθηκε στης 29/09/2019, αφού διαπίστωσε σχεδόν ομόφωνα την ανάγκη συνέχισης της αυτόνομης πορείας της Συμπολιτείας στο νέο περιβάλλον, με ταυτόχρονη ανασυγκρότηση της, αποφάσισε τα εξής: 
  1)-Έκανε αποδεκτή την παραίτηση του επικεφαλής Λευτέρη Μάντζαρη. 
  2)-Εξέλεξε στη θέση του τριμελή συντονιστική επιτροπή που απαρτίζετε από τους:  Ηλία Γεωργαλή, Γεώργιο Πουρνάρα, Παναγιώτη Χολή, οι οποίοι θα έχουν από δω και πέρα την ευθύνη για το συντονισμό και την λειτουργία της Συμπολιτείας. 

      Κυρίαρχο όργανο της παραμένει η ανοιχτή γενική συνέλευση των μελών, φίλων και συμπατριωτών μας και την ευθύνη σύγκλισης της την έχει αποκλειστικά η τριμελής συντονιστική επιτροπή. ώστε να εκφράζονται όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή.
         Θεωρούμε ότι η Συμπολιτεία αποτελεί μία κατάκτηση και ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα άμεσης δημοκρατίας και αυτόνομης παρέμβασης στα θέματα της ευρύτερης περιοχής και γι’ αυτό καλούμε τους συμπατριώτες μας να συσπειρωθούν δίπλα της και να εκφράζουν τις θέσεις τους για τα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία μας.
         Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών θα συνεχίσει να παράγει πολιτικές θέσεις και να παρεμβαίνει μαχητικά στα τεκταινόμενα της ευρύτερης περιοχής  παραμένοντας ένας συμμετοχικός, αυτόνομος, ανεξάρτητος, ακομμάτιστος φορέας και βήμα διαβουλεύσης των συμπολιτών μας. Θα είναι ο φορέας που θα απευθύνετε στην κοινωνία και θα αφουγκράζεται τα προβλήματά της.

Οκτώβριος 2019
Για την Γενική Συνέλευση της Συμπολιτείας
Ηλίας Γεωργαλής
Γεώργιος Πουρνάρας
Παναγιώτης Χολής


46 σχόλια:

  1. Τι θέλετε να μας πείτε επαναστάτες της δεκαρας ότι συνεχίζεται η επανάσταση ποιον δουλεύετε σας έχουν πάρει χαμπάρι ο λαός του Ξηρομερου δεν τρώει κουτοχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συμπολιτεια γνωριζει οτι στο νεο που εξελεξε ειναι και πρωην συνεργατες του σαπιου?η συμπολιτεια γνωριζει οτι οι ψηφισαντες το δανειο που ουσιαστικα κατεστρεψε το δήμο ειναι μεσα στο νεο?Συμπολιτεία...με ανακυκλώσιμα υλικα δρν κρατιεται το οικοδομημα.πουλησατε μια παραταξη καθαρη..πουλησατε μια παραταξη που επρεπε να ναι στα κάγκελα για την ανατροπη και την κανατε ουρα καποιων.τωρα τι ζητατε?εχετε μηπως την εντυπωση οτι θα σας ακολουθησει ο κοσμος ενω πεσατε μεσα στις λασπες?καθιστε και αγναντεψτε το νεο της ανατροπης τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως ακριβώς το πες 5.05 πούλησαν μια παράταξη που ήταν τελειωμένη όμως και δεν θα κυβερνούσε ποτέ

      Διαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ,ΦΙΛΙΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΊΣ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. {{ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ }}
      Λαϊκή Παροιμία

      Διαγραφή
  4. ΟΥΦ ΈΦΥΓΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΥΟ ΔΗΜΟ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΑΥΤΟ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΓΚΟΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ..ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε 2 χρόνια δε σας έμειναν πραγματική εξουσία μετά τα μπογαλάκια σας και δρόμο

      Διαγραφή
    2. 10:18 χαλάρωσε ποτε δεν ξέρεις πιανου είναι η ώρα και πότε...... Μπορεί να είναι η δική σου απόψε.....

      Διαγραφή
  5. Σαράντα μύγες κάθονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν δεν ντρέπεστε λίγο τι θέλετε τώρα κάνατε την ανατροπή όλα δικά σας είναι φτιάξτε τα διοικητε το έχετε καταλάβει είστε εξουσία έχετε ευθύνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έχει να πει η Συμπολιτεία κύριε Γεωργαλη για το κάλεσμα της Αστυνομίας στο δημοτικό συμβούλιο. Μάλλον θα ρωτήσουμε τον κύριο Καραμπελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα θυμηθήκατε να χαιρετησετε;
    Καθίστε ξανά χρόνο και χαιρετιζετε μετα😂😂😂🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    ΕΥΓΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΘΕΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΒΑΖΟΜΕΛΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ , ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πως καταντησαμε ετσι ....Δεν ειναι αυτο Συμπολιτεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάντε όσα παζάρια στα "ψώνια" θέλετε, το παζάρι δέν παζαρεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τεσσερα χρονια θα ακουτε τον τριανταφυλλακη .αληθεια τον ρωτησατε και κανετε οτι θελετε;θα υποστειται τον γιαννη ειται το θελετε ειται οχι.αν δεν ηταν ο τριανταφυλλακης δεν θα υπηρχατε .σας εδωσε φωνη και τωρα το παιζετε συμπολιτεια δηλαδη νεκρανασταση .3 και ο κουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρις της κατα στροφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΊΠΑΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΤΛΑΚΗ ΓΕΡΟΛΥΜΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΒΟΗΘΑΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙΤΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα Ρε .αζά Τι κάνατε ?
    διασπάσατε την παράταξη που υμνείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ φίλε
    Ασφαλώς για το κάλεσμα της Αστυνομίας ,η οποία ήρθε για εμένα με απόφαση στημένη και παρμένη από το μεσημέρι ,από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κύριο Κατσαούνη και τον Δήμαρχο κύριο Τριανταφυλλάκη ,δεν είναι υπεύθυνοι οι κύριοι Γεωργαλης ,Πουρνάρας και Χολης ,αλλά εκείνοι οι οποίοι πίστεψαν πως βρισκόμαστε στην εποχή των Ταγματασφαλιτών και γελοιοποίησαν και την Αστυνομία (εγώ ήμουν ευγενής μαζί τους ) αλλά ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κύριος Δημήτριος Κομπλίτσης πέταξε την Αστυνομία έξω ´´ με τις κλοτσιές ´´ και τον ευχαριστώ πολύ ,λέγοντας τους επί λέξει: έξω από εδώ ρε ,δεν έχετε καμία δουλειά εδώ μέσα .Τι το περάσατε εδώ ..Έξω γρήγορα .!!!!
    Πραγματικά δεν αισθάνθηκα πως πήρα το αίμα μου πίσω με την γελοιοποίηση όλων τους .!!!
    Ιδιαίτερα λυπήθηκα με την γελοιοποίηση της Αστυνομίας ,την οποία ο Πρόεδρος εξέθεσε για δεύτερη φορά λέγοντας ,πως δεν τους είχε καλέσει εκείνος , ενώ ο Διοικητής είπε για δεύτερη φορά πως κλήθηκε από εκείνους .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μιλάς...... Σταμάτα πια μετά πο τόσα καραγκιοζιλικια......

      Διαγραφή
  18. Ουστ ρε θα μιλήσετε εσείς για γκολια γλυφτες της δεκάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι έγινε ρε παιδιά μόλις συναντυθηκε ο δήμαρχος με τη κυβέρνηση για θέματα του Δήμου σκασατε μια ανακοίνωση παλιά μη έχοντας τι να προσφέρετε μην αγχώνεστε εσείς εκεί στις Φυτείες κάνει κακό στην υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανεβαστε ολα τ σχολια ρε ξεφτιλισμενα διποδα..κανατε το παιχνιδι σας προεκλογικα..υπομονη ομως θ φτύνει κ σας ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δηλαδή για να καταλάβουμε και μεις άμα οι σύμβουλοι σας δεν τα κάνουν καλά εκεί στα πόστα που έχουν θα τους βγάζετε στην αναφορά που έλεγαν στο στρατό. Ε ρε που έμπλεξε αυτός ο δήμαρχος και ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ. ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΈΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://xiromeritis.blogspot.com/2019/11/blog-post_65.html?m=1 αγαπητή συμπολιτεια τι έχεις να πεις για αυτή ,για τις άλλες 100 που έγιναν και για τις άλλες 10000 που θα γίνουν μέχρι το πέρας της 4ετιας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά ηρεμία στα ίδια ποσοστά είστε με τις προηγούμενες εκλογές μην τρελαίνεστε γελάει ο κόσμος και εκθέτετε και το Δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα εξυπηρετουσε πολυ η Συμπολιτεια να καθοταν στα αυγα της και να επαιρνε ενα 10 τις εκατο.
    Ομως σταθηκε στο υψος των περιστασεων και εκανε την επιλογη της η οποια ναι εχει και αρνητικα μεσα. Δεν υπαρχει συνδυασμος που ολοι οι συμμετεχοντες να εχουν αγιασει.
    Η επιλογη της λοιπον κριθηκε και κριθηκε με θριαμβο.
    Αυτο πονεσε πολυ γιατι θριαμβος απο την μια σημανε σφαλιαρα σβουριχτη για τους αλλους εξουσιομανεις. Αυτη η σφαλιαρα τους θολωσε το μυαλο γιατι χωσαν και λεφτα. Αυτη η σφαλιαρα και το ραπισμα τους εκανε να βλεπουν γυρω τους φαντασματα. Το ενδιαφερον τους για την συμπολιτεια ειναι δηθεν και οψιμο. Απλα συμμετειχε και αυτη στο λαικο σβερωμα αρα κατατασεται στους εχθρους.
    Ο δημος ομως θα καθαρισει θελουν δεν θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. << Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα >> ???????????,

      Διαγραφή
    2. Ποιος εχωσε λεφτα ρε αδερφε?ειχες δτο μπλογκ ξηρομερο νιους και μυτικας πρεςς να σε λιβανιζουν συνεχεια,ειχες τ κεφαλαια της περιοχης μαζι σου.ειχες ολα οσα ειχαν οι προηγουμενοι..και θα σε φτύσουν οπως εφτυσαν τους προηγουμενους μολις δεν παρουν αυτα που συμφωνησαν.το προσκυνημενο ξρηομεροπροπαγανδα νιους θα βαλει το σχολιο?η θα κανει κοκοκο για να μην κοκκινισει κ αλλο ο σβερκος του.

      Διαγραφή
  26. Επαναστάτες της δεκάρας γλύψτε κανα κοκαλάκι τώρα και μιλάτε μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θεωρία φρου φρου και αρωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΙΝΤΡΙΓΚΑ , ΜΟΥ ΠΕΣ, ΣΟΥ ΠΑ , Ο ΕΝΑΣ , Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΛΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΠΑ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Συμπολιτεία εκεί που έφτυναν γλύφουν τα είχαμε πει και προεκλογικά τώρα αυτά που λένε είναι ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΦΑΓΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΖΤΑΤΗ ΦΑΠΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝΕ
    ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    Η ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΣΜΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιες καραβανες λεει καποιος που στήριξε ενα συνδυασμο...με καραμελα μπαμπουρη τζαχρηστα κατσαουνη γκολια λαινα..ενταξει παιδια τι αλλα?ολα καλα?αυτη την ανατροπη στηριξε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.

      Διαγραφή
  31. Είναι πιο ενδιαφέρον να παρακολουθείς ένα μπονσάι να μεγαλώνει παρά αυτούς τους κυρίους να μιλάνε για πολιτική👌👌

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ερωτημα για πολιτικη αναλυση οπου φυσαει ο ανεμος ανα τετραετια με τι ψηφους πηρε ο γαλουνης το δευτερο γυρο 2014 και ποιος στηριξε ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ανατροπή είναι στο πρόσωπο του Δημάρχου και σε αυτά που θα κάνει. Όλοι όσοι ανεφερες δεν κατηγορούνται για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος.
    Ούτε απολύθηκαν απο την δουλειά τους.
    Το πιασες?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δέν είπε για το Πρόσωπο του Δημάρχου
      Κρινονται όμως οι πολιτικές και οι νοοτροπίες των Δημάρχων
      Παράδειγμα και απάντησε εάν θελεις :
      Μια Κυριακή συνεδριαασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δημου
      Και την άλλη μέρα την Δευτέρα ανακοίνωσε ο ίδιος Δήμαρχος
      το πρόσληψη 4 ειδικών συμβούλων και συμφωνα βέβαια με το νόμο
      και το δημοτικο συμβούλιο το εμαθε απο τα blogs αυτή την απόφαση
      του δημαρχου.
      Εσένα σου αρεσει αυτη η νοοτροπία ?

      Διαγραφή
  34. Γαλουνηδες σιωπή και μούγκα ο τριανταφυλακης
    Είναι κυρίαρχος για Πόλα χρόνια. Ο λαός τον εμπιστεύεστε και τον στηρίζει. Τα λαμογια
    Για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο