Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη Νεκτάριου Φαρμάκη, στους Δήμους Ξηρομέρου, Ακτίου – Βόνιτσας και Αμφιλοχίας          Τους Δήμους Ξηρομέρου, Ακτίου - Βόνιτσας και Αμφιλοχίας, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με τις Δημοτικές Αρχές της Δυτικής Ελλάδας.
          Ο κ. Φαρμάκης συναντήθηκε διαδοχικά με τους Δημάρχους, Γιάννη Τριανταφυλλάκη (Ξηρομέρου), Γιώργο Αποστολάκη (Ακτίου – Βόνιτσας) και Γιώργο Κατσούλα (Αμφιλοχίας), με τους οποίους συζήτησε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις συγκεκριμένες περιοχές και κυρίως, την επιτάχυνση και προώθηση των έργων και δράσεων που εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020..........      Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας επανέλαβε την πρόθεσή του, η Περιφέρεια να συνεργαστεί στενά με τους Δήμους για να ξεπεραστούν τα εμπόδια, γεγονός που θα λάβει «σάρκα και οστά» μέσω αναλυτικών τεχνικών συναντήσεων μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και των Δήμων.
        Επίσης, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για παραγωγικούς τομείς που μπορούν να προσφέρουν θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στους δήμους, μεταξύ των οποίων, ο τουρισμός, οι ιχθυοκαλλιέργειες, κ.ά.
     «Η δυτική πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί μία δυναμική ζώνη υψηλών δυνατοτήτων ανάπτυξης, την οποία οφείλουμε όλοι να ενισχύσουμε ώστε να καλύψει τον χαμένο χρόνο και το χαμένο έδαφος. Είμαι βέβαιος ότι μπορούν να γίνουν πολλά και καλά, αρκεί να αξιοποιήσουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας και να έχουμε ως στόχο, κάθε έργο και δράση που εκτελείται, να καλύπτει τις πραγματικές τοπικές ανάγκες και να πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες προκοπής όλων» ανέφερε ο κ. Φαρμάκης.

          Σημειώνεται ότι στα πλαίσια της επίσκεψής του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στον δρόμο από Αμφιλοχία προς Λευκάδα, έργο που εκτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
          Επίσης, επισκέφθηκε τον Βιολογικό Καθαρισμό στο Μενίδι, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάστηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας 2014-2020, με προϋπολογισμό 4,7 εκατομμύρια ευρώ.
9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Φαρμάκη και κύριε Γουδα οι δεξιοί σας στηρίξαμε και εσείς πάτε και στηρίζετε καριολη έχει ο καιρός γυρίσματα

Ανώνυμος είπε...

Τον στήριξαμε και από άλλους χορούς όχι μόνο οι δεξιοί και περιμένουμε πράγματα στο νόμο

Ανώνυμος είπε...

Άσε τις βόλτες Φαρμάκη και φτιάξε κανά δρόμο .Μην κάνης όπως ο Κατσιφάρας με τον Λύτρα.Δεν σε ψηφησαμε για βόλτες και φωτό Η καλύτερη φωτό είναι η δουλειά σου.

Ανώνυμος είπε...

Δλδ πατριώτ' . Αν κερδισει κάτι ο καριόλης για το τόπο , θα κατηγορείτε το περιφεριάρχη ; Ου να μου χαθείτε μοχθηροί και καρακλάκηδες

Ανώνυμος είπε...

9:08 είσαι φίδι κολοβό που περνάς καλά με τη μάσα από το δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Φίδι δε θα πει τίποτα.Οτι χειρότερο υπάρχει .

Ανώνυμος είπε...

Σκάσε γιουσουφακη του καριόλη.

Ανώνυμος είπε...

Θα τσιμπήσει το κακός το καιρο χαμενε...ο καριολης μοιράζει χαμόγελα και καλημέρες με το στόμα κ βγαινει δήμαρχος..Δήμαρχος είναι αυτος που οι καλημέρες και τα χαμόγελα γίνονται με έργα και φαίνονται σε χρόνια ρεεεεε...

Ανώνυμος είπε...

Οι καλημερες και τα χαμόγελα είναι για σένα που είσαι ένα σκυλάκι του καριολη να σου δίνει ένα κόκαλο να το γλείφεις και να πηγαίνεις για ύπνο .α ξέχασα και ένα πενηνταευρο για σουβλάκι. Τέτοιος είσαι ένα μικρό ανθρωπάκι ζόμπι.