Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ: Ερώτημα σχετικά με την ασφαλτόστρωση του δρόμου ΒΑΡΝΑΚΑΣ -ΚΑΝΔΗΛΑ

      Ερώτημα καταθέτει ο Δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Πολύζος, πρόεδρος του Νομικού προσώπου Δήμου Ξηρομέρου και π. πρόεδρος της Κοινότητας Βάρνακα, προς την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα την καθυστέρηση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου ΒΑΡΝΑΚΑΣ -ΚΑΝΔΗΛΑ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Βάρνακας, 18 Νοεμβρίου 2019

ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΒΑΡΝΑΚΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Τ.Κ 30019

Προς 
Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Κύπρου 30 (Διοικητήριο), 30200 Μεσολόγγι

Θέμα: «Συντήρηση τμήματος του επαρχιακού δρόμου  «ΒΑΡΝΑΚΑΣ -ΚΑΝΔΗΛΑ»

         Με την εργολαβία  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥ», στην οποία ανάδοχος ανακηρύχθηκε η «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜ.- ΛΙΑΡΟΣ ΧΑΡ. Α.Τ.Ε», προβλέπονταν η ασφαλτόστρωση τμήματος του επαρχιακού δρόμου  «ΒΑΡΝΑΚΑΣ -ΚΑΝΔΗΛΑ»..............



        Επειδή έχει παρέλθει αρκετό χρονικό διάστημα και ενόψει του επερχόμενου Χειμώνα, ζητώ να με ενημερώσετε πότε θα  γίνει η ασφαλτόστρωση του εν λόγω τμήματος.
            Σημειωτόν  ότι μεταξύ Βάρνακα και Κανδήλας βρίσκεται το Γυμνάσιο και η διάβαση παιδιών από και προς αυτό γίνεται επικίνδυνη λόγω και της ακαταλληλότητας του οδοστρώματος.

Με εκτίμηση,
Πολύζος Βασίλειος


16 σχόλια:

  1. Πρόεδρε μας ενημέρωσε το mytika press ότι έρχονται 3.000.000 εκατομμύρια Από Μπαμπίνη μέχρι Μύτικα,τελικά δεν θα περάσει από το Βάρνακα τα εκατομμύρια !!!Μας δουλεύετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχος ποζάρει με τον πρόεδρο των Ελλήνων!!! με υπουργούς !!!! και δεν έχει πρόσβαση στην Διεύθυνση τεχνικών έργων???? Καλά ρε Βασίλη αυτο τωρα Γιατί το έκανες ανάρτηση??? Για να μάς πεις οτι έβγαλες έργο αλά η τεχνική Υπηρεσία σας αγνόησε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΛΟΥΝΑΚΙΑ, ΨΕΥΤΟΕΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΖΩΝΥ?????
    ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ????
    ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ.
    ΟΥΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ο δρόμος Κανδήλα Βάρνακα σε μάρανε.οσο ήσουν πρόεδρος ξέχασες να βάλεις απ' το μισθό σου έστω και 50€ για να πάρεις λίγο Πίσα σε τσουβαλι κ να δώσεις ένα μεροκάματο να ρίξετε στις τώρα τεράστιες λακούβες στο δρόμο του Βάρνακα που πάει για τα αργυρεικα δηλαδή στα δύο συσκευαστηρια.το ίδιο εξακολουθεί κ ο νυν πρόεδρος.κ το κλωνάρι αμυγδαλιάς ν το κόψετε όταν αποκεφαλίσει κάποιον πρώτα.το είδε κανείς κύριε πολύζε??? Πηγενε μια βόλτα απ' το δρόμο που προανέφερα κ μετά πείτε τα υπόλοιπα.αλλα πρώτα κάποιο ν πρέπει να θρηνήσουμε.... γιατί σίγουρα αυτό θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος ήταν ο μόνος που έβαζε από την τσέπη του και όλοι το ξέρουν στον Βάρνακα αυτό.

      Διαγραφή
    2. Α μπα κ μεις γιατί δεν είδαμε τίποτα?? Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό γιατί όλο το χωριο αλλά λέει.κ κάτι ακόμα στο δρόμο Βάρνακα αργυρεικα το κορμό κης αμυγδαλιάς που κρέμεται το είδε καποιος??? Η θα μας σκοτώσει πρώτα? ???????

      Διαγραφή
  5. ΑΡΓΙΣΕΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΡΙΞΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΨΗΧΡΗ ΠΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΙΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΧΝΗΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΣΙΛΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΤΑΖΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα λεφτά τα πήραν Βασίλη και τα πήγαν αλλού. Προχώρα σε καταγγελία στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρετακη σαρεσε το ποσοστο στις εκλογες???? Απ το φεισμπουκ το παθες. Αει να πλαεσεις τωρα και δεν εχεις αναγκη τα χεις τακτοποιημενα ολα εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρυανταφυλακη προχωρά και άσε τους νεκρούς να οδυροντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρυανταφυλακη προχωρά και άσε τους νεκρούς να οδυροντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι φιλε 1.6 εγω ειπα οτι στο δρομο Βαρνακα Κανδηλα θα γινει καινουργιος ασφαλτοταπητας και διαγραμμηση.Για ενημερωση σου τα χρηματα ειναι εξασφαλησμενα ,το εργο εχει δημοπρατηθει και εχει αναδιχθει και ο εργολαβος,αυτα αγαπητε πατριωτη για ενημερωση σου,εαν υπαρχει αμφισβητηση μπορω να σου στηλω τη συμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θέλουμε και την άποψη σας κ. Λύτρα , αν επιθυμείτε φυσικά , για την έκπτωση 60% στο έργο που διαβάζουμε ότι θα γίνει απο ΜΠΑΜΠΙΝΗ - ΑΕΤΟ- ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ -ΚΑΝΔΗΛΑ- ΜΥΤΙΚΑΣ. Ως μηχανικός και ως π. Αντιπεριφερειάρχης σίγουρα θα γνωρίζετε πολύ καλύτερα απο εμάς τους αδαείς , αν αυτή η έκπτωση 60% προεξοφλεί ή όχι , έργο ποιοτικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Black friday τώρα και στις ασφαλτοστρωσεις🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ποιοτητα του εργου αγαπητε φιλε εχει περιγραφει στη μελετη δημοπρατησης.Η εφαρμογη της ειναι θεμα της επιβλεψης του εργου,εδω θα ειμαστε εαν ο θεος μας δωσει μερες το καλοκαιρι που θα ξεκινησει το εργο να τη διασφαλυσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο