Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Καταιγίδα φημών για φιλοξενία μεταναστών σε διάφορα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας!

Απο MYTIKAS PRESS 

          Μία καταιγίδα φημών για φιλοξενία μεταναστών σε διάφορα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες. Ακούγονται φήμες για πάρα πολλά μέρη, όπως η Πάλαιρος, το Καινούργιο, ο Μύτικας, ο Αστακός, η Βόνιτσα, κ.α.
           Η έξαρση του μεταναστευτικού και οι πιέσεις που δέχονται τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, έχει οδηγήσει την Κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην εφαρμογή σχεδίου για φιλοξενία μεταναστών στην ενδοχώρα, σε τουριστικά καταλύματα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον κατευθείαν με ηλεκτρονική τους αίτηση στο Υπουργείο, χωρίς καμία εκ των προτέρων εμπλοκή και ενημέρωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών..........


      Ήδη όπως πληροφορούμαστε από τα κεντρικά ΜΜΕ, έχουν δημιουργηθεί μεγάλες αντιδράσεις σε πάρα πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα.

Δείτε δύο σχετικά πρόσφατα δημοσιεύματα για το θέμα εδώ και εδώ.

38 σχόλια:

  1. Είναι δεν είναι φήμες ένα είναι το σίγουρο.
    Όταν βγαίνει Μητσοτάκης πρωθυπουργός θα έρχονται και πληθώρα αλλοδαπών στη Ελλάδα.
    Και αναφέρω χαρακτηριστικά επί πρωθυπουργίας Κων/νου Μητσοτάκη άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία.
    Επί πρωθυπουργίας υιού του ανοίγει τις δομές των νησιών και πλημμυρίζει όλη η Ελλάδα από τους λεγόμενους "πρόσφυγες-μεταναστες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι άνθρωποι.
      Και άσε τα ...λεγόμενα και την υποτίμηση στα σχολιό σου.

      Διαγραφή
  2. Ναι, ο Μητσοτάκης σου έφταιξε....αυτός τους έφερε του αλλοδαπούς ( Πακιστανούς, Σύριους, Τυνησιους κλπ) στην Ελλάδα. Βρε βγάλε τις κομματικές "φασίζουσες" νοοτροπίες κ. 11.47 π.μ που έχεις και δες τα πράγματα κατάμουτρα. Στη Μυτιλήνη , Σάμο , Χιο κλπ νησιά του Αιγαίου 4 χρόνια βιώνουν αυτές τις καταστάσεις . Η χτεσινή κυβέρνηση , μάλιστα , τους έβαλε σε προγράμματα ΚΕΑ και Επίδομα Ενοικίου . Στη Μόρια της Λέσβου κατοικούν 15.000 μετανάστες ( λάθρομετανάστε) . Τόσα χρόνια δεν σε ενοχλούν ; Τώρα που θα έρθουν στην ΑΛΥΖΙΑ , ενοχλείστε ; Το καλό θα ήταν , να μην υπήρχαν . Αφού υπάρχει πρόβλημα αισθητό των μεταναστών , πρέπει να βρεθεί μια λύση. Το 1823- 1830 απέναντι απ το χωριό σου στον Κάλαμο ζούσαν 10.000 πρόσφυγες ( Σουλιώτες) με τα γυναικόπαιδά τους. Οι Ξηρομερίτες αυτούς του πρόσφυγες που ήταν στον Κάλαμο τους αγκάλιασαν . Τα ζιζάνια που υπήρχαν και τότε τα απομόνωσαν . Ασε τις φιλοσοφίες και δες τα πράγματα ανθρώπινα. Βάλε τον εαυτο σου στην θέση τους. Εξυπακούεται ότι , όσοι είναι παραβατικά στοιχεία θα αντιμετωπισθούν από τα όργανα της πολιτείας κι όχι με κουμπούρια Θρασεβουλέικα.... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε λοιπόν και εσύ να τους αγκαλιάσεις όπως οι ξηρομεριτες τους Σουλιώτες στον Κάλαμο.
      Οι Σουλιώτες ήταν αγωνιστές που πολέμησαν για την Ελλάδα,ίδια κουλτούρα με τους ξηρομεριτες,δεν ήταν ισλαμιστές.
      ΥΓ πόσους θα πάρεις σπίτι σου όπως τους Σουλιώτες;

      Διαγραφή
  3. Ο κοσμος αυτος εχει τελειως διαφορετικο τροπο ζωης απο εμας . η κουλτούρα τους διαφορετική , θρήσκευμα διαφορετικό , η γαστρονομία τους διαφορετική . τα παντα διαφορετικα . λοιπον ? γιατι να αποδεχθω την πολυπολιτισμικότητα που μου επιβάλουν κάποιοι ?? εξαλου εχουμε εκατονταδες περιστατικα στην χωρα με βια , και εχουμε εικονα . εσυ ανωνυμε 12΄32 για πηγαινε να μιλησεις στην κοπελα που την εκανε αχρηστη ο πακιστανος .. πηγαινε να μιλησεις στους γονεις εκεινου του λεβέντη ελληνα που τον πεταξαν στον γκρεμο . γιατι τελικα πρεπει να αποδεχτω ολο αυτο που σημβαινει σε αυτη την χωρα και που βαρανε στο φιλοτιμο και την καλοσυνη τον ελληνα να δεχτεί σε μια τοσο μικρη χωρα το μεταναστευτικο ..που πλεων δεν ειναι σύριοι οπως μαραμυθιαζαν στην αρχη , αλλα ανθρωποι απο τριτες χωρες οπως τις αποκαλουν αυτοι οι ιδιοι που ανοιγουν τις δηθεν μεγαλες αγκαλιες . οχι λυπαμε δεν μπορω να αποδεχτω κατι που ειναι κατα της αλλοίωσης του ελληνισμου . δηλ ? εκει που τελειωνει η δικη μου δημοκρατια να αρχιζει η ελευθερια καποιου που αποφασισε να αφησει την χωρα του για τον Α και Β λογο ?να μεινουν στην χωρα τους και να τους βοηθησουμε ..εδω ερχωνται απο τις οργανωμενες ΜΚΟ ? απο ποιους ? ποιοι στελνουν ανθρωπους σε αλλη χωρα να ζουν σαν σκυλια μεσα σε σκηνες και απαραδεκτες συνθηκες ? Πηγες καθολου ομονοια αθηνα ? ειδες ελληνα πουθενα ? Ε! πηγαινε να περασεις και βραδυ απο εκει και μετα θα καταλαβεις πολλα . αν ζησεις για να το καταλαβεις με αυτα που επικρατουν εκει . οσο για τους σουλιωτες σε παρακαλω πολυ μην κανεις τετοιου ειδους συγκρίσεις, γιατι ειναι σαν να συγκρινεις ελέφαντα με μυρμήγκι . οχι λοιπαμε δεν θα με υποτιμησω , και να δεχτω αυτο που προσπαθούν να το περασουν ως λογικο και φυσιολογικο .. λοιπαμε ...Αυτη ειναι η ευρωπη που μας εσπρωξαν , και γνωριζαν καλα τι κανανε εδω και πολλα χρονια . το σχέδιό τους βγαίνει αληθινό . μια ελλαδα που δεν μπορει να διεκδικήσει ποια ουτε τα αυτονοητα .. να ξερεις και γω τους λοιπαμε πολυ αλλα με αυτο που κανουν, απλα τιμωρουν αυτους τους ανθρωπους , οπως επίσης και την χωρα μας ... τιποτα δεν εγινε τυχαια να ξερετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον τώρα με την ΝΔ βλέπουν και μερικοί με κομματικές παρωπιδες το πρόβλημα. Κάποιοι και μάλλον η μικρή μειοψηφία του κόμματος. Η μεγάλη απλά κάνει τουμπεκί. Όπως έκανε όταν πνίγηκαν ανοιχτά της Ζαβερδας το 2013.
    Η χαιρεκακια του 2015 τους βγαίνει από την μύτη. Βέβαια το 2015 δεν υπήρχε ούτε συμφωνία ΕΕ-Τουρκιας ούτε hot spots. Και το 2015 περάσανε 900.000 ενώ τώρα μόλις 45.000 πρόσφυγες.

    Τέλος επειδή το κόμμα αγαπάει τον λαό του τους στέλνει σε ξενοδοχεία. Να τσίμπησει κάτι ο κυρ Παντελής. Ας θυμηθούμε όλοι τι έγινε όταν ήταν να έρθουν στον Αγριλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.56 πόσους μπορείς να φιλοξενισεις σπίτι σου εσύ και οι άλλοι ανθρωπιστές τις περιοχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ
      ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ.
      ΕΆΝ ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΘΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ
      ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

      Διαγραφή
  6. Εγώ που νιώθω άτυχος που ζω σε αυτή τη περιοχή που είναι πίσω απ τον ήλιο σε όλα, από μόρφωση, νοοτροπία κλπ, αναρωτιέμαι πόσο άτυχοι είναι όσοι τους τύχει ο λαχνος και τους στείλουν εδώ.

    Ακομη και να αφομοιωσει η περιοχή αυτό το νέο πληθυσμό, θα τους κάνουν σα τα μούτρα τους μακροχρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο είναι το μέρος που είμαστε
      με θάλασσα,βουνά,νησιά και κάμπους.
      αλλά μάλλον δέν {δουλεύει} το μυαλό σου.
      άντε απο κεί <>. που θα μας πείς
      αμόρφωτους,ακοινώνητους και αγράμματους.

      Διαγραφή
  7. Τελειώνουμε σαν χώρα αυτό δεν το βλέπετε μόνο να γράφετε κακίες ο ένας στον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προκαλεί εντύπωση το γιατί όλοι οι «νεωτεριστές προοδευτικοί» αναφέρονται στον σεβασμό και στην διαφορετικότητα του «άλλου» αλλά όχι στον σεβασμό της διαφορετικότητας του αυτόχθονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 11.56. Εσύ φίλε 3:49, δέχεσαι να σκοτώσεις ανθρώπους για λογαριασμό των κεντρικό Ευρωπαίων; Χώρες όπως η Γαλλία και Βρετανία, ακόμα και η Γερμανία έχουν καταστρέψει χώρες όπως το Ιράκ, η Συρία, το Αφγανιστάν. Οι εκεί αδιάφοροι πολίτες τους αντιδρούν στην έλευση προσφύγων. Ζητούν από εσένα που είσαι στον δρόμο των προσφύγων να τους εμποδίσεις. Να του αφήσεις να πεθάνουν αρκεί μην πάνε στην χώρα τούς. Θα το κάνεις; Θα βάψεις τα χέρια σου με αίμα για χάρη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον 12:32
    Ο Μητσοτάκης είναι συνέχεια του Τσίπρα. Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ τροποποίησε το νόμο για την ελληνική ιθαγένεια; Ο Μητσοτάκης τον εφαρμόζει. Και όλα αυτά γιατί η Ελλάδα έχει δημογραφικό πρόβλημα.Αλλα ένας πολιτικός να βγει να πει την αλήθεια δεν τη λέει...σε λίγα χρόνια θα είμαστε μια πολυπολιτισμική κοινωνία θέλουμε δεν θέλουμε μας το επιβάλλουν.Τους βάζουν στα ξενοδοχεία θα πάρουν ιθαγένεια και τέλος καλό όλα καλά. ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ
    Το άρθρο για την ιθαγένεια τα λέει όλα:
    Άρθρο 2
    Το άρθρο 5 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως αυτός κυρώθηκε με τον Ν. 3284/2004 και ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής:
    «Άρθρο 5.
    Προϋποθέσεις πολιτογράφησης
    1. Για τον αλλοδαπό, που επιθυμεί να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση απαιτείται :
    α. να είναι ενήλικος κατά το χρόνο της υποβολής της δήλωσης πολιτογράφησης.
    β. να μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ή ανεξαρτήτως ποινής και χρόνου έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης, για εγκλήματα προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, ανθρωποκτονίας από πρόθεση και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εγκλήματα σχετικά με την εμπορία και την διακίνηση ναρκωτικών, τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διεθνή οικονομικά εγκλήματα, εγκλήματα με χρήση μέσων υψηλής τεχνολογίας, εγκλήματα περί το νόμισμα, αντίστασης κατά της αρχής, αρπαγής ανηλίκων, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, κλοπής, απάτης, υπεξαίρεσης, εκβίασης, τοκογλυφίας, του νόμου περί μεσαζόντων, πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης, συκοφαντικής δυσφήμισης, λαθρεμπορίας, εγκλήματα που αφορούν τα όπλα, αρχαιότητες, την προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας ή τη διευκόλυνση μεταφοράς ή προώθησής τους ή της εξασφάλισης καταλύματος σε αυτούς για απόκρυψη ή για παραβάσεις της νομοθεσίας για την εγκατάσταση και κίνηση αλλοδαπών στην Ελλάδα.
    γ. να μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης.
    δ. να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα πέντε συνολικά έτη την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης. Στον ανωτέρω κατά περίπτωση απαιτούμενο χρόνο δεν προσμετράται ο χρόνος που διάνυσε ο αλλοδαπός στην Ελλάδα ως διπλωματικός ή διοικητικός υπάλληλος ξένης χώρας. Η χρονική προϋπόθεση της πενταετούς διαμονής δεν απαιτείται για αυτόν που είναι σύζυγος
    Έλληνα ή Ελληνίδας ή έχει τη γονική μέριμνα τέκνου ελληνικής ιθαγένειας και διαμένει επί μια τριετία στην Ελλάδα, καθώς και για εκείνον που έχει γεννηθεί και κατοικεί συνεχώς στην Ελλάδα. Για τους συζύγους Ελλήνων διπλωματικών υπαλλήλων που έχουν συμπληρώσει, οποτεδήποτε, ένα έτος διαμονής στην Ελλάδα και υπηρετούν στο εξωτερικό, προσμετράται για τη συμπλήρωση του παραπάνω χρόνου και ο χρόνος παραμονής τους στο εξωτερικό λόγω της υπηρεσίας των Ελλήνων συζύγων τους. Για τους ομογενείς και τους κατόχους ιθαγένειας κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν απαιτείται η χρονική προϋπόθεση της πενταετούς διαμονής.
    ε. να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας.
    στ. να αποδεικνύει την ένταξή του στην ελληνική κοινωνία καθώς και τη δυνατότητά του να συμμετάσχει ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας, σύμφωνα με τις θεμελιώδεις αρχές οι οποίες την διέπουν.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν έρθουν ας στηρίξουν οι μετανάστες τα μαγαζιά της περιοχής γιατί ντόπιος αποκλείεται να πατήσει το πόδι του και στο μυτικα και στην παλαιρο και στον αστακό ξεσηκωθητε Έλληνες και δείτε τι έρχεται μηδέν μονιμοτερο εκ του προσωρινού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3.49 ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας,
    οτι είμαστε μεν Ελληνίδες και Ελληνες
    αλλά οι κοινωνίες εξελίσσονται και δέν γίνεται
    σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία
    να μείνουμε απομονωμένοι ως Ελληνίδες και Ελληνες
    απο τους άλλους πολιτισμούς και τον άλλο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας,
    οτι είμαστε μεν Ελληνίδες και Ελληνες
    αλλά οι κοινωνίες εξελίσσονται και δέν γίνεται
    σε μια ανοιχτή και προοδευτική πολυ-πολιτισμική κοινωνία
    να μείνουμε απομονωμένοι ως Ελληνίδες και Ελληνες
    απο τους άλλους πολιτισμούς και τον άλλο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο καλά απομονωμένοι από τέτοιους πολιτισμούς εκτός και αν σου αρέσει η μπουργκα,ο γάμος 12χρονων κτλ.
      ΥΓ.εδυ σίγουρα θα φιλοξενισεις σπίτι σου μια οικογένεια

      Διαγραφή
  15. Το καλύτερο σχόλιο μακράν 9.32
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΕΊΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ
    ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να ευχαριστείτε τον Τσιπρα και την παρεα του που τους ειχε προσκαλεσει ολους να λιαστούν εδώ και που αν ηταν ακομη στην εξουσια η αριστερη παρενθεση, θα τους ειχε δωσει πιθανοντατα και δικαιωμα ψηφου. Πως αλλιως αλλωστε θα εμενε στην εξουσια; Το τι εννοει τωρα ο καθενας ως "προοδο" ειναι σχετικο και πολυ υποκειμενικο, θολο και αοριστο ειδικα οταν ακουγεται απο συριζαιους και περα... προοδο θεωρουν και άλλα πολλα άλλωστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ
      ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΟΥΜΕ
      ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ
      εσύ πώς ορίζεις, την κοινωνική πρόοδο

      Διαγραφή
    2. Προς 1.55
      Κανε μου τη χαρη και πριν δημοσιευεις κατι, δωσε το κειμενο στο διπλανο σου και ρωτα τον "βγαζει νοημα αυτο που εγραψα; αν σου πει ναι, δημοσιευσε το αν σου πει οχι μην το κανεις και μας καις τα εγκεφαλικα κυτταρα με τις συριαζαικες θολοκουλτουριαρικες ασυναρτησιες που γραφεις

      Διαγραφή
    3. Εις 5:04 μ.μ.
      Γιατί έχουμε σήμερα κανένα δημοψήφισμα ?
      να λέει ο κόσμος ΝΑΙ και ΟΧΙ ?

      Διαγραφή
  17. Οι μετανάστες είναι και αυτοί άνθρωποι.γιαυτο όσοι τους συμπαθούν και τους λυπούνται καλό είναι να τους παίρνουν στα σπίτια τους και να μην τρέχουν από δω και από κει. Αντε όλοι μαζί να κάνουμε την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εμείς οι Έλληνες είμαστε άνθρωποι και έχουμε δικαιώματα σε τούτο το τόπο που εμείς τον κρατάμε ζωντανό. Πρώτα κοιτάς το σπίτι σου και μετά παρά έξω. Όσον αφορά τη πολυ-πολιτισμικότητα , αποτελεί ουτοπία και μύθο στο στόμα των διεθνιστών - οπαδων της παγκοσμιοποίησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άνθρωποι κ αυτοί αλλά όταν θα φοβόμαστε να βγούμε απ τα σπίτια μας θα είναι καλά????Δεν ακούτε τι γίνεται στα νησιά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σύ οταν βγαινεις στο παζάρι
      Που το ξέρεις άν σε φοβούντσι οι άλλοι άνθρωποι.
      Ποιός νομίζεις ότι είσαι ?

      Διαγραφή
  20. Τέρατα μορφωσεως κ γνώσεων οι περισσότεροι εδώ μέσα...... Θα έπρεπε να ξεσηκωθουν και οι άλλοι λαοί όταν εμείς οι Έλληνες μεταναστευαμε κατα κύματα σε άλλες χώρες.... Η δεν υπήρχαν κακοποια στοιχεία σε εμάς; Αλλά από ανθρώπους που αντιμετωπιζαν έτσι τους Έλληνες μικρασιατες μετά τη καταστροφή της Σμύρνης τι να περιμένεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπες το καλλίτερο
      όταν μεταναστεύουμε εμείς είναι καλά.
      αλλά οταν μεταναστεύουν οι άλλοι δέν είναι.
      δύο μετρα και δύο στσθμα.
      Μπράβο μας. Πολύ δίκαιοι είμαστε.

      Διαγραφή
    2. Προς 5.09
      Ας σιωπησουμε ολοι...μιλαει Συριζαιος και μορφωμενος παντα..βεβαιως βεβαιως...

      Διαγραφή
  21. 5:02..... Ούτε συριζαιος είμαι ούτε νέο δημοκράτης τέρας ευφυΐας εσύ.... Αυτές οι κομματικές ταμπέλες μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση σα χώρα. Και άνθρωποι στενομυαλοι σαν εσένα... Πες τα σε τυχόν συγγενείς σου αυτά που έχουν φύγει μετανάστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα τα "και οι Ελληνες εφυγαν ως μετανάστες" ειναι μια γνωστή καραμέλα που ακούγεται εδω και καιρό. Να ξέρεις πάλιωσε

      Διαγραφή
  22. 502 ήθελα ν'άξερα
    γιατι έχεις τόση <<>> και <<>>
    κατα των συριζέων






    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο