Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Ο πρόεδρος Αχιλλέας Ρούφης όρισε τον ΤΑΚΗ ΣΤΑΧΤΙΑΡΗ Αναπληρωτή Πρόεδρο Κοινότητας ΠΑΛΑΙΡΟΥ

             Ο Τάκης Στάχτιαρης του Όθωνα, ορίστηκε ως αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, μετά από απόφαση του Προέδρου της Κοινότητας Αχιλλέα Ρούφη
      Ως γνωστόν ο κ. Στάχτιαρης είναι ο απερχόμενος πρόεδρος Παλαίρου που θήτευσε την τελευταία πενταετία.
           Ο Τάκης Στάχτιαρης με την υπ’ αριθμ. 1/2019 απόφαση του Προέδρου του χωριού, που δημοσιεύτηκε στη διαύγεια, θα αναπληρώνει τον Πρόεδρο όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται....

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ....







9 σχόλια:

  1. Ε Και ; Μήπως πρόσφερε τίποτε όσο ήταν πρόεδρος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως δε πρόσφερε? πήγαινε στην κορπή να δεί αν βγάζει νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Τάκη πως το δέχτηκες εσυ να σε βάλει ο Αχιλεας αναπληρωτή λίγο ντροπή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε τη διαμαρτύρεστε αφού ψηφίζετε το σταχτιαρη που αυτός δεν ξέρει να μοιράσει μια μπάλα άχυρο σε δύο γαϊδούρια. Είναι παιδί του μπαμπά και εσείς πάτε και τον φηφιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aχιλλέα , ο Τάκουλας, ο Τσινιάς, το πρατήριο, ο Μπαλάφας, ο ασφαλιστής , η Βαρβάρα είναι υπέρ για τα σκουπίδια από Λευκάδα και Μεγανήσι. Εσύ και ο Καρφίτσας τι λέτε; Αυτοί συμμετείχαν στο πάρτι με το δημόσιο χρήμα. Πρόσεχε Αχιλλέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:21 μ.μ. βούλωσε το νούμερο γιατί καποιοι θα σε κάνουν με τα κρεμμυδάκια. Άχρηστε της κοινωνίας που ονοματίζεις χωρίς να ξέρεις. Σκουπίδι είσαι και φαίνεσαι, τα αδρανή υπολειματα από Λευκάδα σε πείραξαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:24 φοβάσαι και απειλείς .εμενα μη μου τι βγαίνεις γιατί σε έχω για κεφτεδακια
    Βλάκα λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έρχονται οστρογάμπρια και παγεροί βοριάδες. Τότε 11,24 θα δεις που θα βρεθείτε. Τουπέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 1:24, 5:37 και 10:36 μάλλον εσείς φοβάστε κι όχι ο 11:24. Εσείς που κατηγορείτε για πάρτυ με δημόσιο χρήμα κάποιους ανθρώπους, έχετε στοιχεία? Που είναι και δεν τα αναρτειτε μαζι με το σχόλιο σας? Η μήπως είναι καλύτερα να βρουν ποιοι είστε και να σας τρεχουν για συκοφαντική δυσφήμιση? Σας είχε κοπεί κανένα επίδομα από το Σεπτεμβριο του 2014 κι έχετε τσαντιστει? Άντε τώρα για δουλειά, γιατί αυτοι που κατηγορείτε κάνουν και μια και δυο δουλειές. Τεμπελαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο