Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΒΟΝΙΤΣΑ: Ανοιχτή Πρόσκληση για την σύσταση "Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Ακτίου-Βόνιτσας"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

       Με σκοπό την οργάνωση και εξωστρέφεια του τουριστικού προϊόντος, υπάρχει πρόθεση σύστασης του “Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής Ακτίου-Βόνιτσας".
        Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν την Κυριακή 24/11/19 και ωρα 11:00 το πρωι στο χώρο συνεδριάσεων του δημαρχείου στη Βόνιτσα, θα γινει η πρώτη συνάντηση.

Σκοποί του Συλλόγου είναι:
α)-Η μελέτη, προστασία και προαγωγή της θέσης και της συμβολής του τουρισμού στην οικονομία του δημου ακτιου βονιτσας 
  Η έρευνα και μελέτη  του τουρισμου με σχέση με την προστασία και την ανάδειξη του ιστορικού και φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής.......



       Η μελέτη τουριστικής πολιτικής και τουριστικών εφαρμογών και η υποβολή σχετικών προτάσεων προς τις αρμόδιες αρχές για την υιοθέτηση μέτρων και κανόνων με στόχο την προσφορά τουριστικών υπηρεσιών υψηλού ποιοτικού επιπέδου.
    Η ενεργός ανάμειξη του Συλλόγου στην τουριστική προβολή του τοπου μας.
β)-Η συμμετοχή σε οργανώσεις, συλλόγους επιμελητήρια, ενώσεις και εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό που επιδιώκουν τον ίδιο ή παρεμφερή σκοπό ή που έχουν σχέση με τους σκοπούς που επιδιώκει ο Σύλλογος.
γ)-Η παροχή επιστημονικής, οργανωτικής ή διοικητικής στήριξης και βοήθειας πάσης μορφής (τεχνικές, επαγγελματικές, εκπαιδευτικές, οργανωτικές κ.λπ. ειδικές συμβουλές και γνωμοδοτήσεις) που αφορούν ή/και συμβάλλουν στην προαγωγή του τουριστικού τομέα και των τουριστικών επιχειρήσεων.
δ)-Η θέσπιση κανόνων δεοντολογίας και συμπεριφοράς για την προστασία του καταναλωτή και τη διαφύλαξη του ποιοτικού επιπέδου των τουριστικών επιχειρήσεων και του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των Μελών του συλλόγου.
ε)-Η συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς (δημοτική επιτροπή τουρισμού, σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων και δράσεων εναλλακτικού τουρισμού, επιμελητήριο κλπ), με σκοπό την εξωστρέφεια του τουριστικού προϊόντος
ζ)-Η ενημέρωση για επενδυτικά προγράμματα, οι προτάσεις συγχρηματοδοτούμενων από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους προγραμμάτων καθώς και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

       Φίλοι μου ειναι στο χέρι μας να πάει ο τόπος μας μπροστά. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να ερθουν στην συνάντηση.

2 σχόλια:

  1. Ποιοί είναι αυτοί που το ξεκινούν;
    Δεν πρέπει να γράφουν το όνομά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 20%
    ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΑΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ
    ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΙΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ
    ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΥΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο