Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Νέα αυτοψία στον ΑΓΡΙΛΟ για κλειστό κέντρο μεταναστών

 
       Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό ξεκινάει η κατασκευή των πέντε ελεγχόμενων κέντρων για προσφυγές και μετανάστες στην ενδοχώρα, συνολικής χωρητικότητας 8 χιλιάδων θέσεων.........


        Περιοχές που ήδη έχουν επιλεγεί για την άμεση κατασκευή ελεγχόμενων κέντρων έξω στο Αγρίνιο, τη Λιβαδειά, τη Λαμία, τη Ριτσώνα, τα Ιωάννινα ή την Πρέβεζα και σε δυο περιοχές της Κρήτης, ενώ αναζητούνται χώροι για τη δημιουργία νέων καταυλισμών, πλησίον της Άρτας και στη Φωκίδα.
        Σήμερα, κλιμάκιο του Υπουργείου βρέθηκε στο Δήμο Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Άγριλου (πρώην 679 ΠΑΠ) εξετάζοντας εκ νέου την καταλληλότητα για την πιθανότητα φιλοξενίας προσφύγων στο σημείο.


12 σχόλια:

  1. Εκεί υπάρχει μια εκκλησία που κολλάνε οι μετανάστες με την θρησκεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μετανάστες με την θρησκεία κολλάνε εκεί που κολλάνε και οι παπάδες και όλοι οι ιεροσύνη της Ελλάδας η οποία δεν έχει πει καμία κουβέντα γι'αυτό το ζήτημα.
      Και γιατί δεν είπαν και δεν λένε; Διότι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και αυτοί ζουν από τα χρήματα μας όπως και οι μετανάστες.

      Διαγραφή
    2. Η Θρησκεία του Χριστιανισμού
      δέν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους
      σε ντόπιους και ξένους

      Διαγραφή
    3. Η Θρησκεία του Χριστιανισμού
      δέν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους
      σε ντόπιους και ξένους

      Διαγραφή
    4. Διακρίσεις δεν κάνει αλλά αν γκρεμίσουν τις εκκλησίες να χτίσουν τζαμιά θα φωνάζετε.Και τότε θα κάνετε διακρίσεις.

      Διαγραφή
  2. Η εκκλησία τού χριστιανισμού φίλε ανώνυμε δεν αγαπάει τούς Έλληνες πιστούς καί αγκαλιάζει τούς βάρβαρους Μουσουλμάνους,παρ'όλο πού γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παράνομοι εισβολείς θα μας σφάξουν σαν αρνιά μόλις τούς δοθεί εντολή από αυτούς πού τούς στέλνουν εδώ,αφού αυτό επιτάσσει να κάνουν η θρησκεία τους ,δηλαδή θάνατος στούς απίστους. Το γιατί το κάνει ψάχτο καί λίγο μόνο σου,γιά να μην γίνω ο κακός της παρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμφιλόχιε πες μας οτι ψήφισες και Σωρα για να δέσει το γλυκό

      Διαγραφή
    2. ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
      47. «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασσιδιάρη».
      Η προφητεία εις το αλβανικόν χειρόγραφον φέρεται
      ως εξής: «Ο χαλασμός θαρθεί από τυφλό και κασσιδιάρη». (Τυφλοί πνευματικά είναι οι άπιστοι, οι
      μη βαπτισμένοι, και κασιδιάρηδες αλληγορικά αυτοί που επιπρόσθετα κόλλησαν κάποια αρρώστια στο
      κεφάλι τους δηλ. διανοητική. (Κασιδιάρης αυτός που πάσχει από κασίδα=αλωπεκίαση, ο φαλακρός, αλλά και
      κασίδα=βρώμα κατά λαϊκή έκφραση), πχ, έγινε οπαδός κάποιου πνευματικά βρώμικου κινήματος, όπως της Πανθρησκείας.Και όπως αναφέρει και ο Αμφιλόχιος "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ". Ίσως λοιπόν κάποιος τέτοιος «τυφλός» (σαν αβάπτιστος)
      και «κασσιδιάρης» (σαν βρώμικος)
      φέρει το κακό. Και να το βλέπουμε εξαπλώθηκαν σε ολη την Ελλάδα παντού "δομές φιλοξενίας "-μόνιμη εγκατάσταση

      Διαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε γιατί με προσβάλεις; Έγραψα κάτι γιά το ιερατείο καί προφανώς διαφωνείς,όπως καί εγώ διαφωνώ με το σχόλιό σου, τι πιό φυσιολογικό. Παρ'όλα αυτά θα σού πώ ότι έχω να ψηφίσω από το 1993 καί αυτό γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολίτευμα Τυραννικό καί όχι δημοκρατικό. Απόδειξη αυτού πού ισχυρίζομαι είναι αυτά πού βιώνουμε στις μέρες μας. δηλαδή το 80% των Ελλήνων διαφωνεί καί για την συμφωνία των Πρεσπών καί φυσικά καί γιά την πολιτική όλων των κυβερνήσεων γιά το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τι λες κάπως έτσι πρέπει να λειτουργεί η δημοκρατία μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εξήγησέ μας τι εννοείς "εκκλησία του χριστιανισμού" οπως έγραψες γιατι εγω οπως το διάβασα δεν κατάλαβα οτι αναφέρεσαι σε Ιερατείο. Αναρωτήθηκες μηπως εσύ πρώτος προσβάλλεις τα πιστεύω κάποιων άλλων, μιας και η κουβέντα πήγε περί προσβολών; Καλό απόγευμα και όταν κρτιτικάρουμε και κρίνουμε δημόσια, να δεχόμαστε και εμείς τα ίδια, έστω και αν γίνονται με τον ίδιο τρόπο.

      Διαγραφή
  4. Φίλε Αμφιλοχιε έχεις να ψηφίσεις από το 1993 και βλέπεις σε τι άσχημη κατάσταση και ποια πολιτική παρακμή έχει περιέλθει η χώρα. Σε παρακαλώ πήγαινε να ψηφίσεις μήπως και γίνει τίποτα και αλλάξουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά κ ξαστερα . Δεν έχετε καταλάβει ακομα πως αυτους που πάνε να μας τους φορτώσουν με το ζόρι δεν είναι ούτε καημενοι ούτε κακομοίρηδες και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι από εμπόλεμη ζώνη είναι λαθραιοι. Όλα γίνονται βάση πολύ καλοστημένου σχεδίου. Μην τους λυπάστε. Ε.εμας να λυπάστε που σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε ούτε έξω από το σπίτι μας να βγούμε γιατί θα φοβόμαστε μην μας βιάσουν η σκοτώσουν. Ήδη στο εξωτερικό έχουν μεγάλο πρόβλημα.ανοιξτε τα μάτια σας και δείτε καθαρά τι προκειτε να συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο